Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gochajestem

W UK jest lepiej niż w PL a odradzacie innym wyjazdu. Skąd w was tyle jadu!

Polecane posty

Nie kisiel tylko budyn ;) I oczywiscie czekam zawziecie az mi ktos napisze. Lubie prowadzic dyskusje nie na temat ;) Przypominam, ze w kazdym innym watku, w ktorym cokowliek napisze autorce/autorowi, zejda sie pomaranczki, ktore nie pisza na temat tylko pisza do mnie/o mnie obrazliwe posty. Widocznie sie tym podniecaja. Ja tam nie wiem :)

"Ja sie lepiej czuje jak nikt sie nie wpieprza w moje zycie, prace, portfel, lozko" W takim razie po co forumowiczki przychodza na to forum i zwierzaja sie ze swojego prywatnego zycia? Oczekuja pozytywnych komentarzy, poglaskania po glowce i poklepania po pleckach. Tak nie ma. Ja o swoim zyciu prywatnym nie pisze na forum. Tylko ludzie mi przypisuja rozne zawody, meza muslima albo innego kosmite, moj wiek, edukacje, itd... Po mnie to splywa. Jestem jednak zdania, ze jak ktos wystawia sie na opinie publiczna, to ja dostaje. Jesli ktos krytyki zniesc nie moze, to trzeba utworzyc sobie forum zamkniete, na ktorym beda sie wypowiadac ludzie o takich samych pogladach.

Gość polamany olowek
mam swoja teorie...Azjatycka Pani to Mayor of London!!!

Gość hhgfggfyjgygyfgy
Cos Ty, nie ten styl. Mayor byla w porzadku.

usialala jaka agresywna, ojeju ;) to takie typowe :) Ja pisze, tak samo ROR, ale sama widzisz co moje stalkerki robia z watkiem? Pisza, wolaja mnie jak mnie nie ma, wyja z tesknowty. I pragna pisac nie na temat. A ze ja litosciwa, to dostarczam taniej rozrywki prostym ludziom ;)

"mam swoja teorie...Azjatycka Pani to Mayor of London!!!" Nie wiem kto to jest, ale tak! Przyznaje sie. Jestem Mayor of London. Ale jutro bede Mayor of Honolulu. Ja tu posiadam wszystkie nicki :)

Gość nie.najlepsze okreslenie to
natretna mucha-ktos juz powiedzial... i oczywiscie przyleci zaraz znowu:(

Gość Czytam tylko główny temat
Zacznijmy pisać na temat:P Może wytrzymamy bez azjatyckiej,skoro twierdzi,że my żyć bez niej nie możemy:D Bidula.

Gość azjatycka to ty cały czas
siedzisz i czekasz aż ktoś Ci coś napisze i się podniecasz. Nie ważne czy nick pomarańczowy czy czarny jarasz się nie wiadomo czym.

nio az tak agresywna i zla 😡 :D ale wiesz my prosci tak mamy,za to ty wyzej srasz nic dupe masz i dobrze jest.

Gość azjatycka ror
Azjatycka Pani "Nawet nie zdazylam jeszcze strony odswiezyc, a tu juz wysmarowane posty do mnie. " :D Hahahahaha, siedzi na kafe, wypisuje bzdury i z wypiekami na pysku (i pewnie "z rozdziawionym jezykiem", tak to bylo nieuku? :D) strone odswieza czekajac na posty :D Hahahahahahahaha!!!!!! Dawno takiego przyglupa tu nie bylo, jeszcze sie sama do tego przyznala. Hahahahahaha!!!!

Gość pocztowka z honolulu
azjatycka to ewidentnie ROR nawet te same xxxx pod postami sa hahaah Mayor of London zaginela w akcji chyba, pewnie ma jakiegos lovera w kaliforni tudziez innym seattle

Gość azjatycka ror
Azjatycka Pani "Gdzie sie nie wlacze w dyskusje, to ta przylazi i zebra o moja atencje" :D Aha i w sreberka w dodatku zawijam :D Pokaz kretynko jeden post gdzie zebram o twoja "atencje". Nie ma? Klamiesz w takim raziue albo uzywasz slow, ktorych znaczenia nie rozumiesz nieuku :D Wez kozo poczytaj cos madrego zamiast non stop strone odswiezac :D

"nio az tak agresywna i zla ale wiesz my prosci tak mamy,za to ty wyzej srasz nic d**e masz i dobrze jest" Nigdzie nie napisalam, ze jestes "prosta". Ale skoro sama siebie tak nazywasz, to juz nie moj problem ;) xx "Hahahahaha, siedzi na kafe, wypisuje bzdury i z wypiekami na pysku (i pewnie "z rozdziawionym jezykiem", tak to bylo nieuku?" Oczywiscie! Nie wiedzialas o tym, zabciu? I to slodkie nazywanie mnie "nieukiem" w kazdym poscie, zeby sie lepiej poczuc i wlasne liche ego podreperowac. Slodkie ;) xx "strone odswieza czekajac na posty" Na twoje nie czekam. One sie pojawiaja zaraz jak tylko pierdne. ;) xx "Hahahahahahahaha!!!!!! Dawno takiego przyglupa tu nie bylo, jeszcze sie sama do tego przyznala. Hahahahahaha!!!!" Proponujue swoje inetligentne hahahah itd wpisywac na watku o mnie i ROR. Tam mozesz sie "wyzyc" do woli. I chlop w domu bedzie zadowolony i dziecku sie nie oberwie za nic ;)

"azjatycka to ewidentnie ROR nawet te same xxxx pod postami sa hahaah" Tak, to rzeczywiscie swiadczy o tym, ze jestem ROR! Zle wiesci - spoznilas sie. Rutkowski juz rozwiklal zagadke. Obecnie pracuje nad sprawa domniemanego nicku Mayor of Honolulu, ktory podobno nalezy do Azjatyckiej Pani. Sprawa jest w toku. :P

"Aha i w sreberka w dodatku zawijam" Nie smiem przypisywac ci tak ambitnej "roboty". Raczej z gabeczka i plynem zasuwasz, zabciu ;) xx "Pokaz kretynko jeden post gdzie zebram o twoja "atencje"." Jak ladnie poprosisz to ci pokaze, ze na innych watkach zawsze wlazisz i ni z gruszki ni z pietruszki zaczynasz personalne wycieczki pod moim adresem. Normalka u ciebie ;) xx "Klamiesz w takim raziue albo uzywasz slow, ktorych znaczenia nie rozumiesz nieuku" Nazwalabym to inaczej - nie zwyklam spelniac prosb prostych emigracjuszek z UK ;) xx "Wez kozo poczytaj cos madrego zamiast non stop strone odswiezac" Zawsze po zejsciu z forum oddaje sie lekturze - ostatno zaczelam czytac Bared to you by Sylvia Day. W przeciwnym razie bym "oglupiala" z nadmiaru glupot jakie czytuje tutaj ;P A ty kiedy ostatnio cos przeczytalas? W szkole? Janko Muzykant? :P ;)

Gość czy to azjatycka grypa?
jw

Gość czy to azjatycka grypa?
no way!

Gość azjatycka ror
Azjatycka Pani "Oczywiscie! Nie wiedzialas o tym, zabciu? I to slodkie nazywanie mnie "nieukiem" w kazdym poscie, zeby sie lepiej poczuc i wlasne liche ego podreperowac. Slodkie" :D Aha..... Oczywiscie dziala to w dwie strony zabciu. Wypisywanie o zmywakach w kazdym poscie aby sie lepiej poczuc i wlasne liche ego podreperowac....SLodkie? Nie. Zabawne nieuku :P ""strone odswieza czekajac na posty" Na twoje nie czekam. One sie pojawiaja zaraz jak tylko pierdne. " :D Kozo po co te nerwy? :D Zluzuj poslady a pierdziec nie bedziesz z napiecia i stresu :D:D:D Alez obrzydliwa koza z ciebie. Ale ciapaki to lubia .... ;-) "Proponujue swoje inetligentne hahahah itd wpisywac na watku o mnie i ROR. Tam mozesz sie "wyzyc" do woli. I chlop w domu bedzie zadowolony i dziecku sie nie oberwie za nic" :D Inteligentne hahah? Co chcialas kozo napisac? Znowu w nadmiarze emocji sie gubisz. Ten slowotok cie wykancza....zabciu ;-) "Nie smiem przypisywac ci tak ambitnej "roboty". Raczej z gabeczka i plynem zasuwasz, zabciu" :D O tym juz pisalam powyzej :D Biedne, nieszczesliwe stworzenie, z lentilka zamiast mozgu. Alez ten zmywak cie gryzie zabciu :D Ciezko pracuj z moze uda ci sie przeskoczyc na wyzsze szczeble twojej "karierki" :D "No to jak no way to juz szykuj sie do tej pracy..." :D Aby dla azjatyckej ror na benefity bylo. Dlatego tak dobrze sie na tym zna bo pobiera co tylko sie da, siedzac caly dzien na kafe :D Zarobimy nieuku na ciebie, zarobimy. Stac nas aby ci rzucic jalmuzne :D

Gość Odświeża posty:D
Co za psychicznie chora,tylko czeka aby ktos do niej napisal:D

Gość Odświeża posty:D
azjatycka ror hehe dobre:D

Gość azjatycka dlaczego
piszesz,,moja adoratorka''? Jak do Ciebie pisze sporo osób,a ty piszesz,odnosisz sie jak bys prowadzila dyskusje z jedną? Że nie wiadomo do kogo to piszesz. Siedzisz całe dnie i czekasz aż ktoś do ciebie napisz,przyjaciół w realu nie masz? Jeszcze starasz sie z tego smiac,brac na luz myslisz ze zabawna jestes? i te minki te srabciu? O mało sie nie posrasz. nikt za toba tu nie przepada i w doopie ma twoje chore posty. nic madrego tu nie wnosisz wiec odpusc,te forum nie jest dla ciebie. Ty ludzie chca pisac o czyms normalnym a nie o tobie, bo ty chcesz byc gwaizda. I dawaj pisz srabciu,sranie kochanie,i ze jestem zla nie wychowana, i dobrze mi z tym:) a ty jestes pusta,glupia,zagubiona,zaklamana s....

Gość azjatycka dlaczego
I sorry gadasz ze ktos na ciebie czeka wytrzymac nie moze,ale jak widac to ty tez nie? bo sama tu z utesknieniem wchodzi,ile ty masz lat? bo zachowujesz sie jak idiotka z opóźnionym rozwojem.

Gość azjatycka dlaczego
i musze cie zmartwic juz slynny temat o tobie zaginął.' ale poradzisz sobie z tym? sławna idiotko.

Gość azjatycka dlaczego
Może i nas duzo ale ty i tak nas przebijasz ta jedna swoja nie kulturalna osoba.

Gość wiesz co azjatko
Podwórkowa łacina??haha wiesz ja na ogół jestem kulturalną,normalną osobą,miłą, z którą bez problemu mozna pogadac. Ale jak tutaj spotkam taka osobe ktora wyzej sra niz doope ma to wybacz zabciu nie ten poziom,nie znize sie do ciebie:) bede pisac co chce i tak wiem ze mimo brzydkich słówek na forum,jestem bardziej wychowana od ciebie. mam szacun do osob po studiach jak i do osob na sprztaniua czy zmywakach, nie wymadrzam sie. A ty? probujesz podbudowac swe ego na forum idiotyczne.

"mam szacun do osob po studiach jak i do osob na sprztaniua czy zmywakach, nie wymadrzam sie. A ty?" Ladnie. To tak jak ja. :) Jesli jednak ktos zaczyna rzucac we mnie bluzgami, to nie omieszkam odpowiedziec takie osobie. A ze sporo osob tutaj utozsamilo sie z moja opinia, to ich problem. Kazda sobie tak bardzo wziela moje slowa do serca, mimo iz nie napisalam do konkretnej osoby. Swiadczy to o niskiej samoocenie i o tym, ze one same wstydza sie tego gdzie pracuja. I dlatego mnie bluzgaja. Bo sie wstydza. ;)'