Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Wydatek

Rzucil mnie facet bo nigdy nie placilam za randke

Polecane posty

Gość taubozsza
bylismy z moim mezem ze soba 7 lat zanim sie pobralismy. od 1 liceum. on pochodzi z rodziny dobrze sytuowanej a ja z biednej. zawsze placil za kolacje, nigdy nie pokazal tego ze mu przeszkadza ze ja nie place. stopniowo jak zaczelam zarabiac to bylam w stanie za cos zaplacic. ale kiedy mielismy po 17 lat i ja 10zl kueszonkowego na tydzien a on np 200 to z kad ja sie pytam mialabym wziac pieniadze na to zeby placic w restauracji? mowilam ze mnie nie stac i zebysmy nie chodzili bo nie zaplace, on chcial wyjsc jednak raz na jakis czas. np raz czy dwa w miesiacu. dzis jestesmy malzenstwem i juz nie ma tego problemu.

Gość Pani Wydatek
nie do rytmu- dzieki za pomysl chyba tak zrobie bo sie zle czuje z tym ze on tak ta sytuacje odbiera-powiem ze postaram sie oddac...ciezko mi ze osoba mi bliska nie potrafi mnie zrozumiec

Gość nie do rymu nie do taktu
rozne sa sytuacje, trzeba umiec sie dogadac. to po co taki temat w takim razie, juz nie ma o czym dyskutowac skoro i tak nic juz sie ma nie zmienic to nie ma co szukac rozwiazan

Gość nie do rymu nie do taktu
no zrob tak jak Ci mowie. oddac mu ta kase i tyle. bedzie wiedzial ze nie lecialas na kase.

Gość Pani Wydatek
dzieki za dobra rade- to jest wyjscie z sytuacji o jakie pytalam. inne komentarze uzmyslowily mi jak on dokladnie mysli.dzieki wszystkim pa