Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dołektotalny

Czy w wieku 28 lat mozna poznac faceta

Polecane posty

Gość dołektotalny
Hej wam, weszlam na temat 'Mam 30 lat. Jestem samotna.' i sie po prostu zalamalam juz konkretnie. Wczoraj spotkalam sie z kolega z liceum (zonaty) i doszlismy do wniosku ze najtrwalsze i najlepsze zwiazki to takie, ktore powstaly od koniec liceum lub na poczatku studiow. Ludzie sa mlodzi, nie maja tylko przyzwyczajen, jeszcze wszyscy ladni szczupli i jest w czym wybrac ;) a teraz to ja moge sobie szukac...nie wiem czego...

Gość dołektotalny
I dzisiaj mysle, ze wszyscy ale to absolutnie wszyscy sa w szczesliwych zwiazkach, a myslenie, ze moze nie , to pocieszanie sie.

Gość skakalalamammamamasd
witaj wklubie, ja 30:(

Gość dołektotalny
No to witam w klubie ;) Za rowny tydzien mam urodziny, nawet nie wiem, czy zawracac tym glowe jakims kolezankom. I po co ja sie stroje do pracy i dbam o siebie, jak tam jest ciagle ten sam zestaw ludzi a po pracy nie chodze na jakies wymyslne imprezy, zeby kogos poznac.

Gość hitsezonu
no tak, "najlepsze i najtrwa;sze są związki z liceum albo z początku studiów" no zwłaszcza mój :):):) który rozpadł się po 10 latach a tak naprawdę sporo wcześniej tylko trzymałam się niego jak głupia :) zresztą moja koleżanka miała dokładnie tak samo :) na szczęście bez dzieci więc luzik. laska młoda jesteś i nie krąż tak obsesyjnie wokół tego tematu jak z kimkolwiek rozmawiasz bo desperacją bije na 100 km :) a to wszystkich odstrasza. ja jak tylko przestało mi zależeć na znalezieniu faceta od razu pozanałam obecnego męża :) i to w wieku 31 lat więc da się trzeba tylko... nie chcieć :)

Gość dołektotalny
O no wlasnie, ciekawy temat: jak to desperacje widac. Zastanawiam sie jak to jest. Bo jak rozmawiam z kims, to zazwyczaj mam dobry, humor, rozmawiam na rozne tematy, sport, filmy, ksiazki itd. do czasu az ktos mnie nie zacznie wypytywac o zycie prywatne. No wtedy to juz mi humor znika albo robie sie zla ;] Ale zastanawiam sie czy jak mam dobry humor to tez ta desperacje widac... Wolalabym, zeby nie, ale ja nie widze siebie oczami innych.