Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Nati_84

Inseminacja - walka o upragniony cud :)

Polecane posty

Anulka - ja kiedyś miałam 4,5 i nie była to ciąża, bo ciąża jest od 5. Przynajmniej tak było latem 2011 :)

lisapanda ja tez tak mysle ze nie ciaza bo sie w ogole na ciaze nie czuje, totalnie w ogole siebie nie czuje wiec pewnie dzis powie mi ze spadło, a swoja droga ciekawe skad taki wynik u ciebie 4,5 a u mnie 3?

Anulka - a tak sobie uciekłyśmy. Było bardzo miło więc czemu ńie kontynuować tego na innym wątku:) Betai - jutro biorę to pracy ipoda i czekam na wieści od Ciebie!!! Strasznie Ci kibicuje. Musisz zacząć dobrą passe tego forum!!! ❤️ Aniaszy - a ty masz być następna ikoniec kropka! 🌼 Siacha - witaj kobietko :D

Anulka85 - u mńie też w klinice jak robiłam bete zakres wczesnej ciąży był >5

LisaPanda - właśnie spojrzałam, że 16.01 robiłaś trzecią IUI i już wpisałaś, że ńieudana a minęło dopiero 7 dni... Jak to?

Gość AniaSzy
Nati :-) ja i Beti zaczynamy dobrą passę tego forum :-) Beti ja też rano wchodzę i czekam na te dobre wieści :-) Po ilu dniach od iui robi się test?? Kurde ale mnie wysypało na twarzy :-(

Gość
Aniaszy kiedy testujesz? Beti, blagam Cie mysl pozytywnie, musi Ci sie udac, czekam na pozytywne wiesci od Ciebie jutro:-)! Nati, tobie z takim mezem reproduktorem tez na pewnomtym razem sie uda:-) nie ma innej opcji:-)

Gość
Anulka to daj znac od razu co z ta beta ok?

Gość AniaSzy
Juratka mój lekarz chciał abym zrobiła w czwartek lub piątek test bo iui miałam 12.01 w sobotę ale ja się boję i nie wiem kiedy zrobię :-P

no wynik ciazy to jest od 5ciu ale powiem wam ze kumpeli wyszla beta zerowa a jak sie potem okazalo byla w ciazy myslala ze to wina labolatorium ale jak sie okazalo po zrobieniu kolejnej bety po paru dniach a pierwsza bete robila trzy dni po spodziewanej @to jednak byla ciaza tak wiec jak widac tez nie zawsze niska beta to nie ciaza to czekamy na dobre wiesci

dam znac jak sie dzisiaj dowiem - o ile sie dowiem- tak czy siak ja mysle i raczej jestem pewna na 100 % ze ta beta to jakies pozostalosci po zastrzyku bo ciazy to ja nie czuje u siebie ani po objawach ktorych prakycznie nie mam (pomijajac te wmowione) ani golnie po przekonaniu

Gość AniaSzy
Aniulka miałaś dzień wcześniej iui :-) po ilu dniach kazali Ci zrobić bete??

Lisa Panda ja brałam luteinę do dnia @ chyba, że zdarzy się nasz cud to dalej. Anulka u nas laboratorium też ciąża powyżej 5 ale to jeszcze nic nie znaczy tak jak paula napisała czasami też nie ma żadnych objawów albo są takie same jak na @. Bardzo bardzo Wam dziękuję jak tylko będzie wynik napisze :) Całuje Was mocno i cieszę się że Was mam :)

Lisa Panda właśnie czemu napisałaś że nieudana IUI miałaś 6 dni pozniej ode mnie jeszcze nic nie wiadomo trzymam kciuki i proszę myśl pozytywnie :)

beti na zelaznej w katowicach tez pow 5 jest ciaza, ale ja nawet objawów na @ nie mam nawet brzuch mnie nie boli ani tyci tyci a zazwyczaj na @ to ja sie wije i mam dreszcze i teoretycznie przenosze sie w inny swiat

Anulka to ty za wcześnie ją zrobiłaś o wiele za wcześnie możesz być w ciąży kochana :)

Gość AniaSzy
Właśnie gdzieś w necie wyczytałam że test robi się 12 dni po iui hmm to ja mogła bym jutro robić :-P Beti kiedy Ty miałaś iui??

Co u mnie ?? hmmm jeden cykl stracony ze względu na leczenie zapalenia woreczka żółciowego. Ale w lutym drugie PODEJŚCIE do IUI. Beti trzymam mocno kciuki żeby tym razem wszystko było dobrze:) oczywiście za inne dziewczyny też mam palce skrzyżowane:):):)

Aniaszy ja miałał IUI 10 stycznia, magdulaa dzięki ja też będe w lutym mocno trzymała kciuki :)

Nati - nawet nie wiem jak sie nazywa ta bakteria, nie dopytałam, w kazdym razie dostałam na nią augumentin, mam brac przez 4 dni + oczywiscie probiotyki.... Beti - tak miałam jedną iui, cały czas licze na to, ze sie uda naturalnie... Czekam jeszcze na wyniki z badań immunologicznych... Trzymam kciuki za testujące na dniach!

no nic chyba sie dzisiaj nie dowiem bo wyniku jescze nie ma a oczy mis ie juz zamykaja tak wiec napisze jutro :) dobranoc

Cześć dziewczyny @ nie dostałam więc zaraz jade na betę tym razem tak się stresuję, że cała się trzęsę masakra jakaś :( a humor mam taki że bez kija nie podchodzić :) Anulka daj znać proszę ????

Gość AniaSzy
beti ja już czekam :-) na Twój wynik

Cześć Dziewczyny ;) Anulka, Beti - kciuki są mocno zaciśnięte, zacznijcie dobrą passę na nowym forum :> xxxx Napisałam, że się nie udała, bo się nie udała. Mam typowe bóle brzucha "przedokresowe", cycki jakie były, takie są, nie mam żadnych objawów. Oczywiście: mdli mnie, ale zawsze mnie mdli ze stresu, jaki przeżywam po każdej IUI. Nawet testu nie robię i nie zamierzam, bo nie ma po co. Czekam na wyniki cytologii i posiewu, które będą w następny poniedziałek i idę na to pieprzone HSG. Nasz lekarz widzi w naszej parze jeden podstawowy problem, to znaczy nasienie męża, więc uznał, że spróbujemy, bez "męczenia" mnie, ale teraz musimy też i drożność zrobić. A ja się tak boję, że płaczę za każdym razem jak o tym pomyślę. Dziewczyny opowiadały o utratach przytomności z bólu, że to jest jakaś masakra i tak potwornie się boję... Tym razem porażka nie oznacza dla mnie tylko tego, że znowu nie ma dziecka, tylko to, że zaczyna się nowa seria cholernie bolesnych badań. xxxx Co do parametrów nasienia, o których pisałyście, to jestem przekonana, że nie ma zasady, bo na tamtym forum (nie pamiętam która: kini? Gusia?) pisały, że mąż miał słabiusieńkie i tylko 1 % prawidłowych, a zaszli naturalnie. I zdarza się to dość często. A z drugiej strony jest często nasienie genialne, a cały czas dupa wychodzi. Coraz bardziej wydaje mi się, że to zależy wszystko od szczęścia, którego ja po prostu w życiu nie mam :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować