Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gorąca czekolada z pazurkami

Mężczyzna-romantyk: pisze wiersze, lubi piosenki o miłości - co z takim zrobić?

Polecane posty

Gość Gorąca czekolada z pazurkami

Lubicie, dziewczyny, romantyków? ;) Pytam jako dziewczyna - bo my same jesteśmy chyba z generacji na generację coraz mniej romantyczne przecież...

A czemu Ci przeszkadza,że facet ma w sobie nutkę romantyzmu? Że będzie Cię pieścić nie tylko swoją silną,lecz delikatną ręką,ale dołoży do tego słowa gładkie niczym łabędzi puch,by lekko muskały Twoje powieki i schodząc w dół policzkami,przez smukłą szyję podążały... ;)

Gość tak, tak xt
a później z nutką romantyzmu kopnie ją w ten gładki niby łabędzi puch tyłek. Bez urazy autorko. Moja rada trzymaj się od takich z daleka, zawsze mają coś nie tak z głową.

Wlaśnie,gdybyście pozwoliły.Bo trzeźwe podejście do zycia może wynikać z doświadczeń życiowych,a nie z braku uczuć ;)

Gość Saamanta
popieram post z 15:57.....ci romantycy zbyt szybko zakochują się, ulegają zauroczeniom bo coś ich urzeknie w kolejnej dziewczynie, mają niezwykle bujną wyobraźnię, potrafią uwielbiać kilka dziewczyn naraz ...:D...naprawdę...znam takiego...na szczęscie to nie mój facet, choć jest uroczy i mnie też próbował urzec ;)

Gość Betkoman
To żadkość... Romantcy.Tacy faceci to przede wszystkim artystyczne dusze, utalentowani artyści. Żeby mieć wrażliwość i wyobraźnię, trzeba rozróżniać dobro od zła, piękno od brzydoty itp. Z reguły są empatyczni, wcale nie słabi i niezaradni czy też nie dostrzegający realiów. Dobrzy ludzie. Często jedyni, którzy chołubią kulturę osobistą i dobre obyczaje. Jest ich mało, albowiem pokolenie młodszych kobiet to pokolenie niewrażliwe, chłodne, skażone chorobą konsupcjonizmu i komercjalizacji życia, pozbawione regół ROMANTYZMU, który nie tylko był epoką stylu, był również manifestem patriotyzmu... A kto dziś tak na prawdę mieni się patriota, kto bez wstydu i żenady potrafi wymówić po polsku słowa "miłośc" czy "kocham". To takie dziś sztuczne i nieszczere. Koleżanki, doceniajmy romantyków albowiem jest ich coraz mniej.

Gość Saamanta
przyznaję, to ludzie niezwykle pozytywni w odbiorze, są ,,aniołami,, prawdziwymi przyjaciółmi, można na nich liczyć...najlepiej gdy spotkają partnerkę, która zaspokaja ich zmysły i potrzeby zwłaszcza erotyczne wtedy jest ok.

@tak tak xt: oczywiście,Ty na pewno wiesz najlepiej,czy ją kopnę w tyłek; może ona ma coś więcej poza tyłkiem,co mnie pociąga (nie,nie mówię o cyckach)? x Saamanta: nie do końca; potrafią też być wierni do bólu ukochanej kobiecie. Z Twojej reakkcji widać,że bałabyś się mieć takiego faceta?Czyżby lęk przed brakiem zdolności utrzymania go przy sobie?To naprawdę nie jest takie trudne ;) x Kociaku,sprawdzimy na żywo :)

Gość sabrioo
Saamanta czyżby był to kolejny uroczy facet '' nieudacznik '' z kafeterii? ;)

Gość ja chce romantyka!!!!!!!!!
BOZE daj mi ROMANTYKA😭:(

Gość jesli pisze DOBRE wiersze
I co niestety sie bardzo radko zdarza) - to ok. I lubie dostawac piekne listy!

"PS. Ja też lubię dostawać piękne listy Szkoda, że teraz już w ogóle mało kto pisze te papierowe.. " x Drogi Rudy Kociaku, Twe życzenie spełnię w mig,jeno adres prześlij mi ;)

Gość zawsze sexi Piękna
uwielbiam!:) No i dzieki takiemu romantyzmowi zwiazek jest taki inny niebanalny taki piekny i jest co wspominac!

Gość światowe dziedzictwo unesco
" co z takim zrobić?" laskę...w deszczu . :)

Gość Saamanta
fakt, nie byłabym pewna takiego faceta z takim facetem dobrze się pisze ale na poważnie to musiałby przejść wiele prób :classic_cool:

Gość światowe dziedzictwo unesco
laskę w deszczu,na śniegu i podczas szkwału jeśli przejdzie zwycięsko przez te próby ...:classic_cool:

iks to do mnie tez napisz list i zostaw po fontanna na skwerze

Gość Saamanta
XxT, to moja babska tajemnica jakie próby, nie mogę zdradzić he,he aż taką blondynką nie jestem (choć jestem :-O ) :D

Gość gragmatyk
Co wy dziewczyny pierdolicie? Romantyk to dziwak i w ogóle niepewny typ?? WTF??????? Czy to znaczy, że ideał mężczyzny to taki co wypierdoli i kopnie jak psa? A taki co się zakocha, będzie dobry, czuły i delikatny to jakiś kosmita????????????

Gość Saamanta
To zyeb z kafe nick samotny romantyk i śmieszny student :classic_cool:

Gość vezyros
Romantycznemu trudniej zarobić na maserati, które jest podstawą zainteresowania niektórych pań. Dlatego romantyzm wygasa.