Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gghjkjkikkooff

Czy jestem skazany na bezrobocie ,ile osób po studiach wyjeżdża za granice?

Polecane posty

Gość gghjkjkikkooff

mam 23 lata i studiuje dopiero na 2 roku ekonomie, a na mgr chce iść na finanse i rachunkowość. ODPOWIADAĆ NA PYTANIA Z TEMATU!

Gość gghjkjkikkooff
planuję zacząć drugi kierunek - fallologię na Wyższej Szkole Obciągania z Połykiem w Rypinie, czy to dobry wybór?:)

Gość MACACZ dotykacz
nauczysz się liczyc to będziesz na kasie w markecie robil. dla polskich cwiercinteligentow to najzaszczytniejsza fucha. w firmach polskich ekonomistow [ i słusznie] nie potrzebują ni księgowych . polacy to tumany.

Jestem na 3 roku ekonomii, mam zamiar wyjechać za granicę tylko nie mam nikogo za granicą a w ciemno jest duże ryzyko niepowodzenia.

Już teraz to że nie ma pracy dla młodych ludzi jest czymś normalnych na porządku dziennym a będzie jeszcze gorzej. Ludzie nie rozumiecie że posiadanie wykształcenia obojętniej jakiej uczelni nie da wam nic ? Problemem jest brak nowych miejsc pracy, obsadzone stare miejsca pracy i masa błędów w gospodarce. Instytucje Państwowe upadają, a rząd inwestuje w obcy kapitał zamiast w nas Polaków. Nie będzie miejsc pracy nie będzie żadnej pracy i zrozumcie to wreszcie bo już bokiem mi wychodzi jak czytam te wszystkie żale i płacze w stylu "Skończyłam studia nie mam pracy buuu" Nie ma pracy dla każdego obojętnie czy ktoś skończył studia czy zakończył edukację na szkole zawodowej.