Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość merrie merrie cherrie

Czym się zajmuje przedstawiciel handlowy?

Polecane posty

Znalazłam ogłoszenie o tym, ze poszukują przedstawiciela na dany kraj X i wymagają dobrą znajomość języka tego kraju. Spełniam te warunki i chciałabym wysłać CV, ale mniej więcej na czym polega praca takiego przedstawiciela?

Gość Lilaaaaaaaaaaa
no zalezy czym sie firma zajmuje

Gość 987654321123456789
szukanie klientow, reprezentowanie firmy, sprzedaz produktow firmy

Gość wasnieibasniee
1.tyra calymi dniami 2.jego wynagrodzenie stanowi glownie prowizja (podstawa to podpucha) 3.szuka klientow i sprzedaje dany produkt wyobraz sobie sprzedawce dywanow na bazarze lub adidasow ,ktory nawoluje jaki to ma swoietny towar itd ile sprzeda tyle zarobi a konkurencja ogromna w kazdej branzy

Firma ta zajmuje się sprzedażą produktów budowlanych.

Gość ghdfrt
co to za firma?

Gość chatoeka od lat
i do tego twoja praca nie konczy sie o 17, tylko zabirasz do do mu papiery i robisz do 22 , tabelki exela, raporty, masakra,powiem ci

Nazwy firmy nie podam. Po prostu w ogłoszeniu jest napisane, że to firma co sprzedaje produkty budowlane i szuka przedstawiciela na kraj X. I zastanawiam sie czy nie wysłać cv bo dobrze nam jęyk i fajnie byłoby mieć możliwość używania go w pracy no ale boję się cy to nie będzie tak, że będę musiała jezdzić po jakiś firmach i pytać się czy chcą produkty tej firmy.

Mój kuzyn był przedstawicielem handlowym zatrudnionym w mleczarni i praca polegała na tym że jeździł po sklepach i polecał im towary które produkowali np masło albo ser, robił też stronę internetową. Pracował tam pół roku i zwolnił sie bo miał problemy żeby dostać zwrot kosztów za dojazdy i ogólnie praca mu sie nie podobała, strasznie trudno było znaleźć sklep który by chciał nowy towar. Ale moze w branży budowlanej wygląda to inaczej :) Ja bym spróbowała bo zwolnić mozesz siew każdej chwili :)

no to dość ciężki , wbrew pozorom, kawałek chleba sprzedajesz dany towar , możesz ich sprzedać 1000 szt z marną marżą , albo trafić na niezłego frajera i sprzedać 1 szt z zajebista marżą , to zależy na jakiego klienta trafisz obeznanego , czy frajera ? nnnnnnnnnnnnnnnnnoooooooooooooooooooo , ale taka praca ma też +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ służbowe auto - pod warunkiem , że nie musisz sam go tankować wyjazdy służbowe - hotel i sex za free mocna integracja - darmowy sex premia i podstawa na ustalonych warunkach - o ile cię nie zintegrują , wtedy oni mają darmowy sex

Gość 987654321123456789
"boję się cy to nie będzie tak, że będę musiała jezdzić po jakiś firmach i pytać się czy chcą produkty tej firmy." - dokladnie na tym to polega, taka akwizycja

Co to znaczy, że mnie zintegrują i będą mieć sex za free? Ja jestem konieta i jestem już zajęta więć jakieś tam integracje mnie nie interesują. Ale z tego co piszecie to jednak mniej się już mi podoba ta praca tym bardziej to chodzenie po ludziach. Ja nie jestem jakaś bardzo przebojowa.

wyjazdy integracyjne = prawie sex zbiorowy nie no żartuję , aczkolwiek kto ma ochotę to może skorzystać firm oferujących jest strasznie dużo i takich przedstawicieli to jak mrówek!!!!!!!!!!!!!! bardzo trudno jest wejść z nowym produktem , albo na nowy rynek... zastanów sie dwa , albo trzy razy , musisz miec gadane ,mieć w jednym paluszku info o tym co sprzedajesz i pochodne produktu , no i oczywiście wiedziec czym handluje twój rywal w interesach , znać MINUSY jego produktu , nie czuć wstydu i zażenowania , czas pracy to na pewno nie 8 czy 9 godz

Gość yoyoma
generalnie robisz z siebie patafiana,jezdzisz od firmy do firmy i błagasz:weż,weż weż,wez,weż proszę,moje najlepsze wez,wez,wez,wez,zebranina i syf za marne grosze,jak znasz jezyk to jedz za granice

yoyoma generalnie robisz z siebie patafiana,jezdzisz od firmy do firmy i błagasz:weż,weż weż,wez,weż proszę,moje najlepsze wez,wez,wez,wez,zebranina i syf za marne grosze,jak znasz jezyk to jedz za granice a potem jeszcze prosisz , żeby skurwieelee zapłacili ci za ten towar !!!!!!!!!!!!!!!

Przedstawiciel handlowy, chodzi i szuka idiotow ktorzy dadza sie namowic na jakis tam bubel jaki sprzedaje lub oferuje jakiej ubezpieczenia itd. najczesciej ma to jakis chaczyk... chodzisz, tyrasz caly dzien... a na dodatek, nie masz stalej wyplaty tylko premie od sprzedazy. Wiem bo ja tak mialam... chyba ze ty trafisz, na bardziej normalnego pracodawce...;]

Gość yoyoma
no własnie,czyli prosisz się jak swinia o wszystko,a jak cię widzą to uciekają i komentują w stylu :jak ten fiut przyjedzie to mnie nie ma

Gość Gość Aviva
Szanowni Państwo, Jeżeli jesteście osobami otwartymi na nowe doświadczenia i lubicie kontakt z klientem, mamy propozycję dla Państwa! Aviva Sp. z o.o. poszukuje pracownika na stanowisko Doradcy ds. Ubezpieczeń i Inwestycji w Poznaniu i okolicach. Zainteresowanych prosimy o kontakt na adres mailowy: avivarekrutacja@wp.pl Pozdrawiamy