Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

piękne kobiety usychają w samotności

Polecane posty

fiku ja nie mówię o sobie ,żebyś mnie podrywala ty myślisz że facet masz 1 dziewczyne na całe życie ???, a skąd wiesz czy jest szczesliwy z tą z która jest ??? może będzie szczesliwsxy z tobą ,a jak ty chcesz tylkocczekać na wolnego -przystojnego -inteligentnego-bogatego -to czekaj :) 100lat życia życzę :)

Gość co od niej chcecie?
normalna, atrakcyjna babka tyle, że brwi zjebała chciałabym zobaczyć jak ci wszyscy co na wygląd innych wjeżdzają wyglądają. jakby było spotkanie kafeteryjnej rodzinki pewnie by ze wstydu nie przyszli :D

cukierek współczuje twojej dziewczynie posiadania takiego palanta za faceta:) no ale cóz sama wybrała

brwi nie zjebała:( po prostu takie mam:P chyba, że mam doklejać :P

pisałam, że się "trochę" zmieniłam :P

Gość matimars
ja jestem wolny ;-)

Gość Zuzanna Amelia & 26
Cukiereczkowa - czy ty jestes nowe wcieleni Edzi z cieczka co sie podpisywala "krwawiacy Edward ?

ike nie zaglebiaj się w życie mojej dziewczyny ,zajmij się swoimi problemami bo widać i czuć że masz ich wiecej niż 100kg

no prosz i się obraził:D to już nie chcesz mi wbijać tego noża ?:P

Gość hhhhhehe
a tak swoją drogą fiku - znasz SS-a jakoś bliżej? czy po prostu już do reszty topów doszły słuchy o owym boskim pół-człowieku pół-wilku tudzież wilku bez odbytu - jak kto woli ? :D

Gość Smutnaa Pusiaa
Mnie też nikt nie kocha :(

Gość FIKU MIKUU załóżmy, że
poznajesz faceta, mokro ci sie robi jak go widzisz, ale wiesz, że ma dziewczynę i planują ślub... zabiegasz o niego?

Gość co od niej chcecie?
to sory :P

fiku nikt nie szuka twojej uwagi -jeśli jesteś tak piękna jak inteligentna -to dzięki za twe wdzięki ,ty nie rozumieszp prostych zdań . Ile lat tu już czekasz ta tego swojego championa bruneta -???3-5 lat . i czekaj dalej jak bym kogoś szukał to bym nie pisał że mam dziewczyne , wolę być szczery .

fiku, a skąd wiesz, że piękne kobiety usychają w samotności? poznałaś ostatnio jakąś piękną, usychającą? :D:D

powiem ci fiku, że wielu zapewniało, że nigdy nie zdradzi ani nie rozwali czyjegoś związku do czasu aż się zakochało co innego jest- jak kolega- z zimną krwią, jakby w nawyku, od niechcenia doprawiać pannie rogi, bo może znajdzie się lepszą

Gość hhhhhehe
Sacryficial Suicide - mówi Ci to coś? pamiętam jak kiedys noxelia wypowiadała się o nim, a Ty się wtrąciłaś, więc nasunęło mi się na myśl że musisz go kojarzyć lub znać :P

oczywiscie że tak ja byłem w czesniej w związku z laska 2 lata i było ok ,ale poznalem taka kobietke która mnie zafascynowala w całkiem innym klimacie i poszło . się ludzie przyciagaja czy tego chcesz czy nie

Gość co od niej chcecie?
a Ciebie co obchodzi Sacryficial Suicide? :D