Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

piękne kobiety usychają w samotności

Polecane posty

Gość ghnmnhgf
" 20:03 [zgłoś do usunięcia] Lucy Windsor Fiku nie dość że niemiłosiernie przynudza" powiedziała przenudna stara panna :D

Gość ciekawe czy ex ike
tez byl tym wrogiem :classic_cool:

o widzisz cukierku to się przydasz kolega Xxxcośtam potrzebuje psychicznej pomocy:)

"kto nie jest z nami jest przeciwko nam" x Taaak,kto nie z Rudzielcem,tego widelcem (lub czymś jeszcze bardziej śmiercionośnym) :D

Poza tym Ike, przecież trzeba się dzielić ze światem otrzymanymi od natury darami i nie żałować konstruktywnej krytyki potrzebującycm (na zasadzie dostarczenia pożądanego wzorca w swojej, czyli naszej postaci), czyż nie? :P

Gość Zuzanna Amelia & 26
Xx - chyba mnie jednak wystawila. Masz jakis pomysl co z tym zrobic ?

ike dziękuje ślicznie za okazane zaufanie w leczeniu nadwyrezonych psychicznie umyslow ,ale ja samcom nie pomagam :),nie umiem a i chęci brak :) women only

nie jestem pewna czy Xxx jest mężczyzną :P x lusiu z grzeczności nie zaprzeczę :P

nic się nie stało:) myślę, że XxX się nie obrazi :)

"nie jestem pewna czy Xxx jest mężczyzną x lusiu z grzeczności nie zaprzeczę" x x A gdzie Luśka takie brednie napisała? 😡 Zresztą niektórym kafeteriuszkom już się objawiłem w realu i mogą potwierdzić,że bynajmniej nie jestem kobietą; ale Tobie Wiadro i tak nic z tej wiedzy :P

jacy Ci kafe faceci czasem ciężko łapiący, ech :) Misiu, przecież Ike napisała tam do dwóch róznych osób, czytaj posty po kolei i łącz w logiczny ciąg :)

a co Xx masz problemy z wielkością jak niejaki imo ?:P

muzyka też ,pewnie ja jak jestem polamany psychicznie to idę do tajki na masaż -godzinka i jak nowo narodzony :)

on czyta tylko mnie:classic_cool: lusiu x cukierek masz pole do popisu jak widzisz fiku jest chętna do ....dyskusji

spelniam wszystkie wymagania (nawet pewnie je przewyzszam ),ale nie jestem brunetem -nigdy nie byłem i nie będę -a dla fiku to condition No 1,

pocieszę cię, że wyznała nam, że brunet to tylko taka przenośnia także czas start