Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

piękne kobiety usychają w samotności

Polecane posty

Właśnie o to chodzi by się dobrze bawić i nie zamulać, że "jestem ciągle samotna/y) po prostu przestać o tym myśleć. Samotność to stan umysłu, po prostu trzeba działać, robić coś by o tym nie myśleć. Życie jest krótkie, sam w pewien sposób się o tym przekonałem więc ciesz się z tego co masz bo inni mają gorzej, a jak masz możliwości i trochę zaparcia by coś więcej osiągnąć rób to, a nie się zastanawiasz.

no właśnei życie jest krótkie a mnie wszystko omija, przystojni bruneci, tłum adoratorów, miłości i takei tam ... można zająć sie czymś innym i dobrze bawić, ale to nei zmieni faktu, ze to mnie omija

Fiku Mikuuu chodzi o to by żyć tak by choć trochę się spełniać, napiszę szczerze nie można mieć wszystkiego i możliwe jest to, że Cię to ominie, ale przypuśćmy, że byś miała to co chcesz. Pomyśl tak, że wtedy byś nie była tym kim teraz jesteś i idę o zakład, że byś pisała o czymś innym, że Ci brakuje. Wszystko ma swoją cenę, życia to kwestia wyboru, jak byś miała tego kogoś to byś nie miała czegoś w życiu co masz teraz jak jesteś sama, nie była byś tym kim jesteś. Jeśli nie zrozumiałaś o co mi chodziło to wiec, że ja tak mam, że czasem piszę o czymś czego inni nie umią pojąć, albo ja źle opisuje, ale spróbowałem XD

Innymi słowy chodziło mi o to, że czegokolwiek człowiek nie wybierze to i tak, czasem i pomyśli co by było gdyby wybrał na odwrót czy czasem nie była by to ta właściwa droga.

Też sękiem jest to, że to nie zależy w 100% od ciebie tylko w jakiś 45% od Ciebie samej i od drugiej osoby, a 10% przeznaczam na przypadek, przeznaczenie, szczęścia, teorię przyczynowo skutkową jakkolwiek to nazwiesz. Pragniesz tego i ciągle o tym rozmyślasz, mam wrażenie, że nie umiesz znaleźć szczęścia w samej sobie. Pierw trzeba znaleźć szczęście w samotności by móc stworzyć szczęśliwy świat z kimś inaczej twoje szczęście będzie uzależnione tylko od tej osoby. Musisz znaleźć szczęście w samej sobie by móc być szczęśliwym z kimś, a pamiętaj szczęście to chwila ulotna, ludzie przychodzą i odchodzą, dlatego nie można uzależniać szczęścia w 100% od nich.

Gość do Cienia Nicości
mądra z Ciebie osoba. a fiku miku tu już drugi czy trzeci rok tu wypisuje więc się nie przejmuj

"Wpadnij do mnie mam wino, ciasto, sałatke i rolade z łososia" x Iftar,ależ Ty Zuzę tutaj smakołykami raczysz; wtedy kaczka z jabłkami w winie,teraz to... Tej to dobrze. A ta rolada robiona czy kupna? ;)

Gość Zuzanna Amelia & 26
Ifka zniknela. Pewnie jednak goscie przyszli.

Gość Zuzanna Amelia & 26
Xx - takie czasy. Czesc cukierkowa. Zadnych planow na sobotni wieczor ?

Fiku nie dość że niemiłosiernie przynudza, to jeszcze publicznie informuje o kaszlu i okresie. Pewnie niedługo zacznie nas powiadamiać, że właśnie się wysikała, albo że pryszcz jej wyskoczył na tyłku. Oby ten Twój brunet nie dowiedział się o Twoim kafeteryjnym obliczu Fiku, bo może mieć problemy z erekcją :)

Gość fiku napisz jeszcze
jak zrobilas dzis kupe :o

o masz! ile nowych!! będzie kogo opluwać :P

ja dopiero przyszedlem jakiś czas temu , teraz z dziewczyna siedzę w domu i popijam wino odpoczywam po siłowni i tajskim masażu -super

Gość Zuzanna Amelia & 26
Ike - puchy dzisiaj. Wszyscy karnawal swietuja. Tylko stara gwardia kafe pilnuje.

jakoś przypadkeim te same osoby zawsze znajdują sie an moim wątku i za każdym razem wyrażają swoją dezaprobatę :)

Gość bo tematy lucy
nie przyciagaja zdewocialych prawiczkow i dziewic tak jak twoje :classic_cool:🖐️

No tak,po 20-ej,dzieci w łóżkach,to pora na horror: oto Ike w całej okazałości :P x Zuza,ale z tą Pragą to Cię jeszcze chyba Iftar nie wystawiła? Cholera,mam nadzieję że jednak (Iftar) wpadnie; ta rolada wygląda bardzo apetycznie ;)

Gość ciekawe jaka bedzie
reakcja faceta (jakiegokolwiek) ktory odwazy sie przeleciec fiku czy to za rok czy za 20 lat bedzie :classic_cool:

widzisz fiku bo mamy wybór między prawikami, nadzią a tobą wybieramy mniejsze zło:P