Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

piękne kobiety usychają w samotności

Polecane posty

cukierek ma dziewczynę, a mnei tacy faceci nei interesują, tylko bruneci i szatańscy szatyni bez dziewczyn, żon, narzeczonych

ja stoję już nad grobem do tego nie mam brwi mam wielkie stopy i wiadro :P o tym, że mam rudą duszę nawet nie wspomnę :P

Luśka,racja;taki efekt jechania na kilka wątków naraz w połaczeniu ze słowotokiem Rudej ;) x Ruda,nie mam problemów z wielkością,ale to ponownie nie Twój problem; jednej rudej na jakiś czas mi styknie.I nie: nie czytam tylko Twoich wypocin,na przekonanie się o czym wystarczy nawet lektura moich postów z ostatnich dwóch stron.Ale pamiętając,że tutaj obowiązuje Ike'ocentryzm i słońce dostało kopa od Rudej,to jestem w stanie zrozumieć że wg Ciebie wszystko musi się kręcić wokół Rudości :P

Gość poioiuyu
chcecie fote ike? :classic_cool:

bez dziewczyn to są jakieś mniejszości -ty potrzebujesz samca -a nie chłopca który się bawi z kolegami w piaskownicy .

śmiało wklejaj pomarańczo :) jest tak aktualna, że pewnie nikt by mnie nie poznał na ulicy ale jak masz osobie ulżyć...:) swoją drogą kiedy i jak bardzo dałam ci w kosc ?:P

fiku daj sobie szansę jak ci się facet podoba to nie patrz czy ma dziewczyne ,chyba że ma żonę i dzieci to co innego ,to tego to już trzeba mieć uwarunkowania psychiczne

cukierku czy ty jesteś powżny? nei patrz że ma dziewczynę i go podrywaj? nie patrz że ma inną i rób za trzecią? ani pierwsza ani druga opcja mi nei odpowiada, dziękuje za takie "mądre" rady. Masz dziewczynę a szukasz kogoś na boku, prawdziwy z Ciebei mężczyzna 🖐️

mam 60 lat, 100 kilo i rozwolnienie nadal chcesz?

Gość hhhhhehe
to już wiadomo dlaczego taka wredna... z taką urodą ma prawo :D