Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

piękne kobiety usychają w samotności

Polecane posty

Ale to forum się popsuło, kiedyś wszyscy tak chętnie wysyłali. Twoja strata. :/

fiku jesteś fajna -dobrze robisz że szukasz osobnika jak najbardziej zbliżonego do ideału! tak trzymaj -warto! szkoda ,że jestem za granicą bo bym cię chętnie poznał!

Looser kiedyś moze i wysyłali, teraz juz wszyscy Cie znają i unikają 🖐️ ­ cukierku, wiem ;) niestety ciężko o fajnego faceta, przynajmniej mi ciężko ;)

Gość fiku jest aha aha pojebem
aha aha

Gość Zuzanna Amelia & 26
26.01.2013] 16:07 [zgłoś do usunięcia] żaba na odwyku "żaba zostanie starą, zdesperowaną panną' może zostanę. i co z tego? ja przynajmniej w przeciwieństwie do fiku ja wieczorem wychodzę z facetem ­ Ktory jest przystojny , bogaty i nie ma zachcianek na temat przereklamowanego seksu...

Gość Zuzanna Amelia & 26
Czesc Ifka. Zaba idzie na randke a my zostaniemy na dyzurze na kafe. Moze sie jakis przystojny i bogaty kafeterianin nam trafi.

Chcesz Zuza moją najnowszą sesję? Na jednym zdjęciu jestem z legendarnymi kuponami totka w tle.

Zuza odnoszę wrażenie, że Luzer mnie podrywa. Ale tym chyba nie nalezy się chwalić. Wpadnij do mnie mam wino, ciasto, sałatke i rolade z łososia. Goscie mnie olali :D

Gość Zuzanna Amelia & 26
Iftar - a moze to dobry pomysl.... Jestes blondynka czy brunetka ? Looozer gustuje w ciemnej karnacji. Fikusna - nie czytam harlekinow . Nie mam czasu.

Gość Zuzanna Amelia & 26
Loooser - to przysslij

Gość olos34
samotnosc to ostatnie co moze spotkac piekne kobiety? Zdziwilibyscie się ile naprawdę atrakcyjnych kobiet jest samotnych. Przez 3 lata pracowałam jako modelka, potem fotomodelka i naprawdę do brzydkich nie należę, a żyję sama z psem. Samotnosć jest tez czasem powodowana innymi rzeczami - podejsciem do ludzi i swiata. Ja nie mam ochoty wychodzic, spotykac ludzi, jestem sama swoim więźniem.

Gość IMO12391
Co takiego? Jak Luzer śmie moją Iftarkę podrywać, hę? :P

Można żyć z kimś, ale i tak w głębi duszy każdy jest samotny. W samotności marzy i idealizuje się świat w którym żyjemy, nagle wychodzą wymagania które są tylko w naszej wyobraźni która nie ma pokrycia z otaczającym nas światem. Porównujecie fikcje do realiów, wasz ideał do realiów i dlatego piszecie ciągle to samo, że faceci są tacy, a kobiety takie innymi słowy pisząc mam wrażewnie, że zawsze będziecie narzekać.

Nie twierdzę, żeby nie mieć wymagań, moim zdaniem najpierw powinno się wymagać od samego siebie, a potem można od innych, ale zbytnio nie idealizyj w swojej głowie obrazu jaka powinna być osoba z którą chcesz być, bo marzenia zazwyczaj nie pokrywają się z realiami. Fiku Mikuuu ciągle piszesz na tym forum o tym samym już Bóg wie który temat, a jestem tu krótko. Wyjdź do ludzi, a nie ciągle w kółko Macieju o tym samym piszesz na forum. Znajdź sobie jakieś zainteresowania i znajdź ludzi którzy mają podobne, a może znajdziesz kogoś. Wszystko wychodzi spontanicznie jak coś robisz, a nie wypisujesz ciągle tematy o tym, że nie masz nikogo. Zacznij zmieniać siebie, a może ktoś twoje marzenie się spełni.

"Zacznij zmieniać siebie, a może twoje marzenie się spełni." Bez "ktoś" sorki za błąd lub błędy jeśli jest ich więcej.

zeszły weekend dwie imprezy, w tygodniu nie chodzę raczje nigdzie bo praca, wczoraj piwko i jakoś NIKOGO nie poznaję, ale chociaż się bawię lepiej niż na kafe :D

Gość Zuzanna Amelia & 26
Iftar - jestes tu ?