Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

piękne kobiety usychają w samotności

Polecane posty

Iftar,a cała rolada z łososia już poszła? Bo się w końcu nie dowiedziałem,czy kupna czy robiona własnorecznie? ;)

"nie wiem, jakim cudem moja zero jedynkowa postać była w stanie Cię obślinić, Żabo, ale niech będzie że mi przykro" ­ a co, zerojedynkowa ślina tak samo plami! :P ­ "A jak by co Lusiu to mam nową dietę. Chili 3D" ­ chili 3 razy dziennie? :D

Dokładnie żabo ta. Tylko ja daję serem chrzanowy zamiast śmietanowego.

No ja jestem, ale raz że ktoś mi bliski potrzebuje, a dwa - tydzień diety dla zrzucenia przed wiosną 2 kg by nie zaszkodził, tym bardziej że jak wspomniałam mam się z kim odchudzać, znaczy wsparciem być :)

żaba na odwyku zaraz, a po co wam diety? to wy nie jesteście piękne i szczupłe? Sam nie wiem o czym Lusia myśli ,pewnie ściemnia że niby diety potrzebuje(nie chce dołować koleżanek ,bo dobra z niej woman).Lusia jest piękna(według mnie tak jest) i szczupła (to akurat jest bezdyskusyjne) a o diete pyta by podtrzymać rozmowę na topiku,bo temat fikuśnej już 2 lata temu się wyczerpał.

btw, właśnie doprowadziłam do wściekłości jakiegoś małżonka, który musi udawać, że bardzo polubił eksa żony :D ­ jak facetom wdepnąć na ego to się tacy nerwowi robią. ­ nie wiecie, czemu? :classic_cool:

"jeszcze z cycków ci pójdzie i co? " mówi się trudno, ja tam jestem dla swoich cycków wyrozumiała i pobłażliwa, just like dla dzieci i psów ;)

"żabo o nerwowosci to coś wiesz ,mam przypomnieć czy nie ma takiej potrzeby ?" ­ blu, ja akurat świetnie się bawię, doprowadzając innych do czerwoności, a nawet białości :D ­ wystarczy trochę sprowokować i zaraz taki typek pokazuje prawdziwą twarz, wyzywając mnie - niemal dziewicę - od dziwek :P ­