Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

piękne kobiety usychają w samotności

Polecane posty

Gość IMO12391
Fikuśnica jak zawsze uroczo taktowna. :P

Pewnie się boi, że nie taka piękna. Ach, kiedyś to zbierało się foty na forum, czułem się jak gwiazda rocka. :classic_cool: PBW pytał każdą nową dziewczynę na forum o zdjęcie.

"To nawet z Żelkiem nie było problemów, żeby się zdjęciem wymienić. Pamiętam jak się kiedyś wymieniało." ­ kiedyś byłam piękna, młoda i mogłam rozdawać zdjęcia. ­ teraz tylko "i" zostało :D

widzisz, fiku, z tobą jest taki drobny problem. ­ jedyną osobą twierdzącą, że jesteś piękna, jesteś ty sama :P ­ swą facjatą się nie dzielisz i nie dziw się, że mamy pewne wątpliwości co do przedstawianego przez ciebie stanu rzeczy :classic_cool:

To już nie o to chodzi, że nie wysyłasz, to jeszcze rozumiem. Ale gdybyś była piękna, to byś była często podrywana przez facetów. Jak to wytłumaczysz, że inne są podrywane, a Ty nie?

Gość słodka słowianka
piękne to też te zajęte,których mężowie wybrali życie na emigracji...one są jeszcze bardziej samotne

piękna i mądra kobeita nei wybiera na męża, kogoś kto nie umei sobei poradzić w życiu i wyjeżdża daleko zostawiając ją samą

Gość księżniczka nie do zdobycia
Trzeba mieć ego wielkości Jowisza, żeby o sobie pisać "mądra i piękna"... a miałam Fiku za fajną dziewczynę... 😴

Tobie to już całkiem odbija. Sam znam takie piękne kobiety, ale też to dla mnie jest nie fajne.

Bez przesady. Po prostu dziewczyna nie może wytrzymać. Może jak znajdzie chłopa to jej ciśnienie zejdzie i będzie się normalniej zachowywać.

Gość księżniczka nie do zdobycia
Fiku, słyszałaś o wibratorach? kup sobie, są niedrogie i jak cie najdzie chcica na kolejny tak durny post, to go użyj, zobaczymy może pomoże? (by wszystkim żyło się lepiej!)

Gość słodka słowianka
a jeśli emigracja to jedyna droga do tego aby rozwijał się zawodowo? to mądra mu nie pozwoli czy zgodzi się?myślę że jeszcze życia nie znasz...

wcale nie ciężko, tylko mnie w ogóle związki obecnie nie interesują. ­ może się zakocham jeszcze za 5 czy 10 lat, a może nie. mam to w dupie. dobrze mi tak jak jest. ­ mam przyjaciół i mnóstwo marzeń do spełnienia. facet nie jest w nich obecny. ­

Zaraz Zaraz. Czy ktoś zadał jej pytanie o kogo jej chodzi? Bo nigdzie nie pisze, że to o nią chodzi.

jeśli emigrować na dłuższy okres to z kobietą, nei liczę wyjazdu służbowego np. na miesiąc bo to jets inna sprawa

żabo z całym szacunkiem ale strasznie pierdolisz, zero wiarygodności w twoich słowch, im mocvniej ro podkreślasz tym śmieszneij to wygląda

Gość ooo i tlum pedalow
adoruje zjeba... ot polski plebs 🖐️

Gość shebhbjeje
pyk

fiku ile masz lat i jaki to dla ciebie idealny facet ? co mozesz zaoferowac zaradnemu inteligentnemu przystojnemu facetowi ?