Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no dlaczego tak jest

Dlaczego prawiki mają takie wymagania ?

Polecane posty

Gość gardzę takimi
Jeżeli on jest facetem to albo jest idiotą albo złośliwcem. Jak ktoś lubi takich chamów to znaczy że sam/a jest podobny

Gość df rg fd
No to coś musi być nie tak z toba, że nie chcą :o

Gość darker, ale Eddy jakoś z
Darker, szacunek do drugiego człowieka pokazujesz na forum.i nie móię o sobie, tylko o ogóle Twoich wypowiedzi. ktoś ma inne zdanie już rzucasz inwektywami. w realu co najwyżej trzymasz nerwy na wodzy a burak wychodzi z Ciebie w necie, więc zakładam, że po prostu jesteś burakiem. można być wrednym i złośliwym (patrz żaba czy ike) ale nie prostackim "Jakoś dziwne, że nigdy laski się na mnie nie skarżą w realu." hmmm, jakoś dziwne że nigdy żadna Cię nie chciała:classic_cool: przypadek?

Gość OnaŁadna
Darker, nie chcą cię, bo albo jesteś za miły, albo za chamski

Gość upup1
Dziewczyny wolą przystojnych cwaniaczków

Gość df rg fd
lkno

"No to coś musi być nie tak z toba, że nie chcą" ­ Nieśmiały jestem. Kobiety nienawidzą nieśmiałych tak samo jak Hitler żydów.

Gość darker, ale Eddy jakoś z
no, ale ja się obrzucać łajnem w necie nie mam zamiaru. pewnych rzeczy nie da się zmienić, więc tak jak 5 lat temu, jak i teraz, tak i za lat 10, 15 pewnie będą na kafe kłótnie o to jakie z kobiet kurwy. każdy robi ze swoim życiem co chce:)🖐️

"Darker, szacunek do drugiego człowieka pokazujesz na forum" ­ Na forum to ty tylko literki widzisz i jakiś nick. a na szacunek to sobie trzeba zasłużyć. ­ "hmmm, jakoś dziwne że nigdy żadna Cię nie chciała przypadek?" ­ A jak ma jakaś lafirynda problem to zaraz do mnie leci czy dzwoni aby coś jej tam zrobić, pomóc, załatwić. Bo do tego to ja jestem dobry - można na mnie polegać. Żadnej spierdalać nie kazałem. Jeszcze :D

Gość OnaŁadna
:D

Gość Samotny XX
Moja dziewczyna musi być szczupła, ma mieć ładne, długie włosy i w miarę miłą buzię. Nie może robić mi obciachu wśród rodziny lub na mieście. Nigdy nie pokazałbym się publicznie w towarzystwie jakiejś obleśnej grubaski. Sorry, ale ucierpiałby na tym mój wizerunek osobisty człowieka sukcesu. Nie chcę żeby ktoś spoglądając na moją kobietę pomyślał sobie, że jestem jakimś gościem bez gustu lub frajerem, którego nie chciała żadna fajna dziewczyna. Moja dziewczyna musi dbać o siebie, trzymać linię, chodzić na fitness. Powinna mieć jakąś fajną pracę, która nie zniszczy jej jako kobiety - np jakieś lekkie, bezstresowe zajęcie - sekretarka, florystka, instruktorka fitness lub tańca, fryzjerka, recepcjonistka. Jest cała masa fajnych zajęć dla młodej kobiety. Kobieta zarabia na ciuchy i torebki. Facet zarabia na dom i rodzinę. Taki ma być podział! Innego nie toleruję. Moja dziewczyna powinna lubić seks, ale powinna też być wierna. Lubię kobiety które są bardziej uległe, choć mające również własne zdanie. Lubię dyskusje i kompromisy, nie znoszę bezzasadnego uporu. Tak, jestem prawiczkiem i szukam idealnej, właściwej kobiety. Kiedyś ją znajdę, wiem to. Na pewno nie zamierzam brać się za półśrodki i załatwiać swoich potrzeb fizjologicznych z byle kim. Moja kobieta, będzie bardzo szczęśliwą osobą.

Gość upup1
Takie masz marzenia ?

Gość df rg fd
Sorry, ale ucierpiałby na tym mój wizerunek osobisty człowieka sukcesu x W którym wcieleniu prawiku :D ?

Gość Samotny XX
W obecnym oczywiście! Jakbym chciał zamoczyć to już dawno bym to zrobił.

Gość popycham posty
18:54 [zgłoś do usunięcia]Samotny XX W obecnym oczywiście! Jakbym chciał zamoczyć to już dawno bym to zrobił. x :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D to mnie rozśmieszyłeś, dzięki

Gość ŻADNEGO
"Jakbym chciał zamoczyć to już dawno bym to zrobił." kolejny cytat swiadczący, jak traktują tę sferę życia

Gość do PRAWIKI maja WIEKSZE
a dlaczego prawiczek ma oddawac poklony przed kobietami, ktore spaly z prymitywnymi dresiarzami? edward jakies nas chcialy, ale nie byly zbyt fajne. nie kazdy ma ochote sie wiazac z ciapowata panna po zawodowce

Gość ŻADNEGO
'Samotny XX Moja dziewczyna musi być szczupła, ma mieć ładne, długie włosy i w miarę miłą buzię. Nie może robić mi obciachu wśród rodziny lub na mieście. Nigdy nie pokazałbym się publicznie w towarzystwie jakiejś obleśnej grubaski. Sorry, ale ucierpiałby na tym mój wizerunek osobisty człowieka sukcesu. Nie chcę żeby ktoś spoglądając na moją kobietę pomyślał sobie, że jestem jakimś gościem bez gustu lub frajerem, którego nie chciała żadna fajna dziewczyna. Moja dziewczyna musi dbać o siebie, trzymać linię, chodzić na fitness. Powinna mieć jakąś fajną pracę, która nie zniszczy jej jako kobiety - np jakieś lekkie, bezstresowe zajęcie - sekretarka, florystka, instruktorka fitness lub tańca, fryzjerka, recepcjonistka. Jest cała masa fajnych zajęć dla młodej kobiety. Kobieta zarabia na ciuchy i torebki. Facet zarabia na dom i rodzinę. Taki ma być podział! Innego nie toleruję. Moja dziewczyna powinna lubić seks, ale powinna też być wierna. Lubię kobiety które są bardziej uległe, choć mające również własne zdanie. Lubię dyskusje i kompromisy, nie znoszę bezzasadnego uporu. Tak, jestem prawiczkiem i szukam idealnej, właściwej kobiety. Kiedyś ją znajdę, wiem to. Na pewno nie zamierzam brać się za półśrodki i załatwiać swoich potrzeb fizjologicznych z byle kim. Moja kobieta, będzie bardzo szczęśliwą osobą.' - znowu lista wymagań, marzenia o żonie ze Stepford, brak tolerancji, zamknięcie na faktyczne życie, a nie urojone w głowie, pogarda dla kobiet, uważanie jej za głupia cipcię, która nie musi zarabiac. A co, jak facet straci pracę? No i kobieta jest mu potrzebna do "załatwiani a potrzeb fizjologicznych- czyli on się spuści, a ona ma to lubic,że czasem się na niej poiłozy i wepchnie w nią fiuta. FFFFFFFUUUUUJ, to podejście JEST ODRAŻAJĄCE !!!!!!

Gość ŻADNEGO
i Kolejny cytat"prawiczek ma oddawac poklony przed kobietami, ktore spaly z prymitywnymi dresiarzami?" |Dlaczego zakładasz że KAZDA Z KOBIET która z kims spała, rpobiła to z prymitywnym dresiarzem?? Kolejne myslenie jednotorowe

Gość ŻADNEGO
ŻADNEGO - ta jasne, wy też święte nie jesteście.' Jasne, zapewne nie, a w ogóle na pewno nie wszystkie. Ale nie udajemy świętych i nie robimy z siebie półbogów z racji tego, że "NIE SPAŁYŚMY Z ZADNYMI DRESIARZAMI"

Gość z ciekawości popatrzyłam
i są usuwane posty nieprzychylne dla prawików, a wcale niewulgarne przy tym. świetne forum serio

Gość z ciekawości popatrzyłam
Argen, broń kompana, nie sądziłam, ze jesteś aż tak prymitywny

Gość ŻADNEGO
chcecie" kulturalnej z korporacji" - ale taka osoba nawet na Was nie spojrzy , i słusznie...... macie szanse tylko u co poniektórych pań po podstawówce z niepełnym IQ, jesli wyrażacie sie w taki sposób, jaki tu obserwuję w tym temacie....Pań, które będą tolerowały wasze podejście do kobiet jako maszynki obsługującej PANA, Pań, które będą tolerowały wasze chamskie słownictwo ... Żegnam, nawet mnie to przerosło...

Gość ŻADNEGO
Samotny XX jest dodatkowo protekcjonalny w tym swoim myśleniu. Oby żadnej takiej idiotki nie znalazł

Gość ŻADNEGO
a może nie podobasz się, boś wulgarny właśnie? bo mnie juz odrzuciło, a cię nie widziałam, wystarczyło mi to, co napisałeś

"Wybaczcie, ale nie chciałabym ŻADNEGO czy prawika czy nie - faceta wysławiającego się w podobnie wulgarny sposób." ­ A co ci się w moim nie podobało? Słowo zjeb? A do mnie to już tak można? Wycieruch też nie pasuje? Zabolało? Uderz w stół... :D ­ "Już z nie wspomnę, że tego typu wypowiedż świadczy o POGARDZE dla kobiet i meżczyzn... i z tego właśnie powodu nie ma co się z nimi zadawać!!!!" ­ Po pierwsze trzeba być idiotką aby myśleć, ze tacy sami jesteśmy poza forum. Po drugie nikt się tu nie podpisuje z imienia i nazwiska. ­ "chcecie" kulturalnej z korporacji" - ale taka osoba nawet na Was nie spojrzy" ­ Ja nie chcę.

Gość ŻADNEGO
i kolejne"jakaś lafirynda' Skoro tak pogardliwie traktujecie kobiety, to naprawdę się nie dziwię,że jesteście sami a kobiety wykorzystuja was tylko , gdy potrzebują coś załatwić...

"a może nie podobasz się, boś wulgarny właśnie? bo mnie juz odrzuciło, a cię nie widziałam, wystarczyło mi to, co napisałeś" ­ Boże miej litość bo TO się będzie rozmnażać... :D

"i kolejne"jakaś lafirynda' Skoro tak pogardliwie traktujecie kobiety, to naprawdę się nie dziwię,że jesteście sami" ­ Argen i ja jesteśmy sami bo jesteśmy nieatrakcyjni (czytaj: nudni) i to co sobie tam anonimowo piszemy na forum nie ma z tym związku. ­ "a kobiety wykorzystuja was tylko , gdy potrzebują coś załatwić..." ­ No to jak taką nazwać? :D