Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

windnita

Dieta - potrzeba kompanki - 15 kg

Polecane posty

Hej dziewczyny :) schudłam bo jem mało naprawde mało- odrzuciłam pieczywo, słodycze, nie jem kolacji. Dziś zjadłam jogurt naturalny z płatkami a na obiad zjem krewetki z ryżem i jabłko. Piję dużo czerwonej herbaty i ocet jabłkowy. Do tego chodzę na siłownię na zajęcia z active walk i zumby. Zważę się w poniedziałek :)

Hej dziewczynki wybaczcie wczoraj w domu byłam z 5 minut latam z miejsca w miejsce. Wczoraj był Dzień 2 a więc zjadłam: - śniadanie- 1 kromka czarnego chlebka z szyneczką i pomidorkiem - 2 śniadanie- banan - obiadek- schabowy mały z marchewką i groszkiem -kolacja- 2 chrupkie pieczywka wasa Godzinka na siłowni i sauna. Dziś sobota Dzień 3 -śniadanie- owsianka - obiad- kawałek lasagne -kolacja- koktalj z banan, kiwi, jogurt naturalny Miłego wieczorku

Witam w sobotę dałam czadu nawet nie chce komentować bo szkoda słów zawaliłam dietę a oprócz tego zerwałam torebkę stawową w nodze wiec po ćwiczeniach :( Ale dziś już dietowo dalej ..... śniadanie już za mną pół kromki chleba żytniego 1 plasterek szynki sopockiej :))) co będzie dalej to nie wiem jestem uwieziona nie mogę ćwiczyć :(( tragedia ledwo chodzę ale mam nadzieje ze potrwa to jakiś tydzień :( Ale porobię brzuszki bo to chyba jakoś dam rade. marcia08 - nio to superrr ładnie i super zdrowe jedzenie :) Ja mam pół kg więcej :(((

Cześć dziewczyny:) Ptyśka84- mam pytanie odnośnie tego octu jabłkowego. Jak go stosujesz? rano? przed posiłkami? w jakich proporcjach? napisz:) bo mi zalega taka butelka octu i jeśli on faktycznie coś daje to może sama zaczęłabym go pić:) Marcia- podoba mi się Twoja stopka:D Windnita- to widzę że jedziemy na podobnym wózku...ja niby nie zawaliłam jakoś drastycznie diety, ale wczoraj zjadłam 'normalny obiad', czyli ziemniaki z kotletem i dziś już na wadze 76.7kg, a było już mniej:( takie rzeczy mnie mega demotywują:( czemu tak łatwo jest przybrać na wadze, a tak cholernie schudnąć😭, ale nie poddaje się dalej będę się odchudzać:) mogłabym tylko bardziej zmotywować się do ćwiczeń, a z tym jest mi ciężko. Pozdrawiam:)

WITAM PONOWNIE :) Moje menu z dzisiaj : pół kromki chleba żytniego 66 kcal 1plasterek szynki sopockiej 40 kcal 1 jabłko 52kcal i 300 ml zupy jarzynowej ok 200 kcal całość 358 kcal - wiem strasznie mało ale musiałam dziś tak bo weekend to była porażka :))) Dziś już nic nie jem tylko woda lub woda z limonką -koniec bo ja nigdy nie schudnę :((( a w lutym muszę schudną 5 kg takie założenie mam pozdrawiam dziewczyny a jak tam u was -pamiętajcie w piątek sie ważymy :)))

Hej ho :) Udało dietowo przetrwać kolejny dzień, mój jadłospis dzisiejszy to: Śniadanie- owsianka ok. 200 kcal 2 kromki wasa- 70 kcal Obiad- 2 łyżki ryżu z piersią w sosie ok 300 kcal Kolacja- 2 kromki wasa 70 kcal pomidor- 22 kcal Łącznie dziś wyszło 662 kcal Ale pochwale się że byłam na zajęciach fitness godzinka na tzw "Płaski brzuch", i 25 min bieżnia teraz pije wode z cytrynką i powoli czas się kłaść :)) Motisha- motto dobre w każdej sytuacji ;-)) Widnita- ja też mam takie załóżenie by w lutym zrzucić 5 kg ale nie wiem czy uda mi się niby dietka jest ćwiczenia są a waga nic a nic ale zaczekam do piątku i się znowu zważymy :)

marcia08 - musi nam się udać nie ma innej opcji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja muszę muszę 5 kg schudnąć jest cały miesiąc ja nie mogę ćwiczyć bo mam ta torebkę stawów wybita ;( ale normalnie muszę nie ma opcji ........

Gość birdanek
Witajcie :) no więc jestem na zaproszenie założycielki. Też mam do zrzucenia 15 kg. Mam nadzieję, ze się uda...

birdanek - uda się ja jestem ciągle tak wiec dziennie pisze 2 lub 3 razy dziennie :) Napisz może wzrost i wagę ;) ja mam wszystko podane w stopce :)

Gość birdanek
Wzrost :164 cm Waga: 67 kg Waga w której najlepiej się czuję to 54-55 kg. Generalnie największa moja zmora to brzuch i muszę coś z tym zrobić. Zastanawiam się nad dietą kopenhaską, stosowałam ją kiedyś i ładnie spadała mi waga. Najgorsze jest "zajadanie" problemów. Naprawdę muszę się za siebie wziąć. Pewnie będę pisać często, bo siedzę w domu, nie pracuję i potrzebuję wsparcia. Co do ćwiczeń, to planowałam zapisać się na zumbę, ale boję się, że nie będę miała z kim zostawić córki raz, drugi i szybko zrezygnuję. Ściągnęłam nawet niegłupi filmik z krokami do zumby i spróbuję poćwiczyć w domu.

najważniejsza motywacja .Ja pracuje i trochę mam brak czasu ale jeżeli go mam to tu jestem ciągle chyba aby nie jeść :) W domu tez można ćwiczyć ja jeżdżę 30 min dziennie na rowerku stacjonarnym chociaż teraz nie mogę bo mam kontuzje :( wiec na maxa ograniczam kalorie Moje menu dziś to : 1 kromka chleba żytniego 138 kcal 1 plaster szynki sopockiej 40 kcal 1 pomidor 20 kcal 200 ml zupy jarzynowej 120 kcal ryz i kurczak 100 g - ok 150 kcal całość : 468 kcal i dziś już tylko woda z limonką ................ Mam nadziej ze się uda bardzo !!!!!!!!

No a ja za to czasu za dużo, i z nudów żrę. Bo jedzeniem już tego nazwać nie można :/ I też mam nadzieję, że się uda, bo mam dość tego cielska swojego.

nie chwale sie w ogóle:( raczej chciałabym z kimś to robić.

Gość creativegirl
ja się chętnie przyłącze, właśnie kończe drugi dzień mojej diety i jest nie najgorzej ;) Moim celem jest waga 55 kg ;)

Gość 1011918oio
pisalas ze na mz jestes najlepsza!!!!!!!!!!!!!!!

super cieszę się że dołączyłaś creativegirl damy rade na pewno ile ważysz i ile masz wzrostu ????????? Przed chwilą ktoś mnie tu opierdzielił że jem jak świnka myślisz ze naprawdę coś źle robię w diecie co byś ty mi poradziła

1011918oio - nie napisałam nic takiego !!!!!!!!!! naprawdę to chyba ktoś poszył w ogóle tak nie twierdzę a twoim zdaniem co źle robię???

Witaj cfreativegirl :) Zawsze milej, jak nas więcej. windnita a Ty nie wymyślaj, komuś się nudzi i wątek chce zatruć :/

napisałaś, że jestes na mż i to najlepsza dieta,a ktoś zle zrozumiał, yhh

Gość 1011918oio
okey nie ma o co sie klocic graba?

Wiem wiem ale wiesz nie miło jak ktoś tak robi i chce za wszelką cenę cie obrazić :((( buuuu nio cóż mi się wydaje ze nie przesadzam staram się

Gość 1011918oio
nie chodzilo mi o urazenie jak tak to przepraszam a mialam na mysli ze pisalas z esie objadłas a piszesz z ejestes najlepsza wiec tu mi cos nie gralo przeprazam jesli to tak wyszło

Gość 1011918oio
za błedy tez sorry

Gość nartia23
mama 7 kg nadwagi mozna sie dołaczyc czy tylko ponad 15 kg?

nie ma sprawy :) jest ok fajnie że wyjaśnione ale jak myślisz czy tak jak jem itp to coś z tego wyjdzie czy nie ???

Gość 1011918oio
wg mnie mało jesz ( po za tym co sie raz objadals ) ja jem duzo wiecej i waga spada a raz rosnie i tak w kolko

Gość 1011918oio
chyba metabolizm mi sie rozwalił po tych dietach

Gość bidranek
No jasne, że się możesz dołączyć :) My chcemy więcej, bo bardziej się utuczyłyśmy. Mam nadzieję, że i to się uda...

Gość creativegirl
mam 161 cm i chyba ok. 72 kg :/ windnita nie przejmuj się moim zdaniem to masz dobrą diete :)