Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

windnita

Dieta - potrzeba kompanki - 15 kg

Polecane posty

Gość 1011918oio
znowu zle napisalam chodzilo mi o to z e mało jesz tzn ze dobrze ( dobra dieta ) a ja za duzo jem ;P)

jestem pozytywnie nastawiona, dziś już tylko woda a jutro kolejny dzionek :) dziś już uciekam ale jutro powracam :))) do jutra dziewczyny

Jestem pozytywnie nastawiona :) do jutra dziewczyny :) jutro bedzie nowy dzień dietkowania :)

Hej ho przybyłam i ja :) Dzisiejszy jadłospis: 1 kromka chleba żytniego, szynka i ogórek - ok 100 kcl activia -210 kcl obiadek to samo co wczoraj ok 300 kcl pomarańcza 80 kcl Łącznie 690 kcl I rano 40 min na bieżni i 25 na rowerku chyba powinnam zjesc troche wiecej przy cwiczeniach ale jakos dzis brak apatety jak o 15 zaczelam czytac ksiazke tak dopiero skonczyłam a na noc juz nie ma co sie obżerać :) Pozdrawiam nowe koleżanki :)

Cześć mogę się dołączyć? :) niedawno zaczęłam przeglądać różne fora dotyczące diet i trafiłam właśnie tutaj :) zaczynam pierwszy raz w swoim życiu robić "coś ze sobą" :) Już miesiąc próbowałam zaczynać ale cały czas szukałam wymówek jednak teraz już definitywnie postanowione ! zaczynam od jutra ! :) najpierw chciałam przejść na głodówkę jednak szczerze - boje się od niej zaczynać nigdy nie odmawiałam sobie jedzenia tylko np nie jadłam śniadań a obiad na cały dzień mi wystarczał i muszę przyznać ze parę kilogramów schudłam i było to zauważalne jednak ostatnio przybrało mi się sporo na wadze nie patrzyłam na to co jem i teraz mam swój efekt:( mam nadzieje ze jakoś dam rady a zaczynam od samych jabłek i piciu wody :) trzymajcie kciuki ! :) postaram się jak najczęściej was odwiedzać i inf o postępach o których mam nadzieje będą ! w grupie raźniej buziaki :*

MajolenQ- zapraszamy zapraszamy jeśli chodzi o głodówki takie jak sobie chcesz zafundować stanowczo odradzam ja razy byłam na takiej głodówce piłam tylko wode i jadłam owoce co prawda schudłam ok 9 kg w miesiąc to było jakieś 3 lata temu ale wylądowałam w szpitalu organizm nie wytrzymał. Nie mówiąc już że jak wyszłam ze szpitala to musiałam zacząć jeść i znowu przytułam. Jeść musisz bo inaczej skończysz podobnie najlepiej jeśli wyelimnujesz gazowane napoje słodkie, słodycze pieczywo białe ograniczysz jedzenie ale obiad powinnaś zjeść pełnowartościowy i ćwiczyć przede wszystkim. Odchudzaj się z głową :-)) Będziemy cię wspierać i wszystkie osiągniemy zamierzony cel :)

Gość do autorki....
To nie atak na Twoją osobę,nie chcę Cię też obrazić,ale jedząc tak mało robisz sobie wielką krzywdę. Rozregulujesz metabolizm i w przyszłości będziesz tyć jedząc nawet 1000 kcal. Cieszysz się,bo chudniesz,ale co zamierzasz zrobić jak już osiągniesz docelową wagę? Każda próba wyjścia z takiej diety skończy się efektem jo-jo.

Witam serdecznie kolejny dzień przed nami :) marcia08- Widzę że super ci idzie dużo ćwiczyłaś oby tak dalej ja tez chce ćwiczyć tylko torebkę muszę naprawić MajolenQ - Bardzo się ciesze że dołączyłaś do nas ;) witamy w klubie ;))) do autorki.... - Witam Tak wiem mało jem bo w ogóle mało jem, jak nie byłam na diecie :) i jak jem normalnie czyli 1000 - 1500 kcal to tyłam ja mało jem naprawdę nio cóż ja mam bardzo dużo masy mięśniowej hmmmmmmmmm to jak mam schudnąć jak nie będąc na diecie jem 1000 - 1500 kcal a na diecie staram się jeść 500 - 800 ???? Będę robiła tak jak ja uważam ale mam już powoli dosyć tego fora ciągle ktoś coś ma do mnie

Dzień dobry kobietki :) Windnita- nie denerwuj się, myślę że powyższe posty nie są po to by ci dokuczyć tylko z troski. Wiadomo że nawet jak się jest na diecie to trzeba dostarczać dla organizmu pożywienie inaczej nie da się funkcjonować :) Jedz tyle ile uważasz że dla Ciebie wystarczy, bylebyło to zdrowe i żebyś nie mdlała na ulicy ;-) Ja już zjadłam owsianke i zmykam na siłownie. Do wieczorka :)

Witam wszystkich Moje menu na dziś to : 1 kromka chleba żytniego 66 kcal 1 jajko n miękko 147 kcal 1 jabłko 55 kcal sałata ok 100 kcal rolada zwijana (mięso mielone pieczarki i ciasto francuskie ) ok 290 kcal całość 658 kcal Jestem dziś na maxa zmęczona :((( Jak wam idzie dziewczyny ?????????????????????????

cześć znowu ja :) będę was odwiedzać od teraz codziennie i informować co zjadłam a co najważniejsze jak mi idzie :) Marcia08 : tak wiem rozumiem cie, dużo osób mnie przed tym przestrzega jednak sama nie wiem co jeść żeby schudnąć dużo. ważę 71 ! (tak wiem masakra ;( ) przy wzroście ok. 165. a moją największą zmorą są nogi - mam bardzo grube nogi odziedziczyłam je po mamie która odziedziczyła po babci w mojej rodzinie to dziedziczne haha.. od zawsze byłam "przy kości" chciałam choć raz w życiu poczuć jak to jest być szczupła- nie aż tak przeraźliwie jak "patyk" ale czuć się dobrze w swoim ciele bo teraz jednak czuje się okropnie . dlatego pierwsze co brałam pod uwagę była właśnie głodówka jednak boję się jej i raczej jak już co to zostanę przy tych jabłkach :) ale myślę że na pewno nie będą to tylko same jabłka :) dzisiaj dzień zaczęłam od kanapki : chleb czarny ze słonecznikiem na nim serek i dwa plasterki grubo ukrojonego ogórka dwa jabłka i kawa. na tym dzisiejszy dzień zakończę. a swoją drogą słyszałam gdzieś że kawa przyspiesza metabolizm to prawda? Boję się efektu jo-jo więc chyba będę coś jeszcze jadła oprócz jabłek :) jednak to nie zmienia faktu że chce jak najszybciej schudnąć. i to schudnąć tak żeby waga mi się utrzymała. nie lubię ćwiczeń jednak może od dzisiaj coś zacznę jakieś brzuszki, może na początku 50 jednak gdy o nich myślę już mnie skręca ale cóż co nie robi się dla dobrego wyglądu ? :) okiiii trzymajcie się dziewczynki jesteśmy zdecydowane i myślę, a co jestem przekonana ze damy radę :) buziaki :*:*

Witam ponownie koleżanki :) Podaje dzisiejszy jadłospis: owsianka- 200 kcl 1 kromka chlepka fitness, plasterek szynki z ogórkiem- 100 kcl udko kurczaka, 3 brokuły i ogórek- ok 400 kcl herbata woda z cytryną na kolacje zjem jogurcik 120 kcl Łącznie 720 kc Bieznia 55 min, steperk 30 Waga 68,5 coś wolno spada ale spada :) MajolenQ- ja startuje z wagi 69,5 przy wzroście 170 cm więc jesteśmy przypuszczam podobne budowy, też mam brzuszek, uda i tyłeczek nie mały:) Patrząc na to co dziś zjadłaś wydaje mi się że efekt jojo w twoim przypadku nie unikniony, zjadłaś malutko i to bez obiadu. Jeżeli ci to w czymś pomoże to podaje link co ile ma kalorii ja z niego korzystam jak nie jestem pewna co zjeść: http://slimeo.pl/tabele_kaloryczne/warzywa-i-owoce/ Masz tu wszystko, owoce, napoje, pieczywo mięsko wybierz tak byś mieściła się w 1000 kcl dziennie a na pewno schudniesz, i ćwicz :)) Jak ci się nie chce chodzić na siłownie to włacz sobie na youtubie filmiki i ćwicz np z ewą chodakowską widać efekty po kilku razach :)

Super dziewczyny jestem pod wrażeniem :) mam nadzieje ze wytrwamy :) MajolenQ - ciesze się ze z nami jesteś :) 71 kg to już nie wiele pomyśl ze ja mam 3 kg więcej :)) wiec to j powinnam być załamana jetem najgrubsza marcia08 - nio to kaloryczność mala do tego ćwiczenia wow .... dość duży wysiłek powinnaś zjadać jakieś 900 kcal , kurde ja w tym tygodniu staram sie do 700 kcal bo nie mogę ćwiczyć z t kostką :( załamka a twoja waga jest moim celem :) Jestem najgrubsza

Gość creativegirl
Hej dziewczyny :) mój dzisiejszy jadłospis: musli z jogurtem naturalnym,kiwi jogurt jagodowy jogurt truskawkowy i jeszcze ziemniaki i 2 pulpety ;/ ale ważne że bez sosu ;) planuje jeszcze dzisiaj coś poćwiczyć:) aa co tam u was?

Hej dziewczyny:) Fajnie że Nas tak dużo się zrobiło:) Ja dziś prawie cały dzień poza domem byłam i nie miałam czasu zjeść, za to wróciłam mega głodna i zjadłam późno kolacje:/ Moje menu na dziś to 2 pulpety z kaszą gryczaną, płatki z mlekiem i deser satino...średnio, dlatego jutro będę się bardziej pilnować żebym w piątek mogła zauważyć spadek na wadze:) Winndita- najgrubsza to tu jestem ja, bo ważę 76kg😭 MajolenQ- też mam problem ze swoimi nogami, są mega grube w stosunku do reszty ciała, a że mam figurę gruszki to wyglądam trochę komicznie. Pozdrawiam:)

hejka :)kolejny dzień :) jutro się ważę ciekawa jestem co to będzie :) creativegirl - Nio muszę przyznać że ładne menu :) jogurciki ,musli :) poćwiczyłaś?? :) oby tak dalej kiedy się ważysz ?? Motisha - jeżeli chodzi o to co zjadłaś to rewelacja kasza szybko się trawi :) ( bynajmniej tak mówią :) nio to mamy podobna wagę 2 kg w tą czy w druga to chyba nie ma różnicy :) damy rade !!! To ja pędzę w wir pracy i do zobaczenia popołudniu :) pozdrawiam

Gość creativegirl
do windita nie wiem kiedy się zważe bo nie bardzo mam jak narazie dotsęp do wagi ale jak się uda to gdzieś za 2 tygodnie :) poćwiczyłam :) dzisiaj zjadłam : musli z jogurtem naturalnym ,kiwi jogurt truskawkowy jogurt naturalny brokuły kiwi,mandarynka a wy co tam dzisiaj smacznego miałyście? jak wam się udaje przeżyć ten Tłusty czwartek na diecie ? dzielnie się trzymam ale mam ochotę na moje ulubione pączki z lukrem ;/ ale daje rade:) znacie jakieś skuteczne ćwiczenia na uda i łydki? byłabym wdzięczna ;)

HI :) omggg "creativegirl" nawet nie wspominaj mi o tym koszmarnym dniu! poległam niestety ! nie wytrzymałam xd dzień zaczął sie idealnie czyli to co zawsze : kanapka z chlebem słonecznikowym z serkiem i ogórkiem II śniadanie jabłko nooo iiii przyszedł czas mojej klęski po powrocie ze szkoły zjadłam potrawkę z kurczaka bez ziemniaków oczywiście mała porcje ale niestety gdy zobaczyłam pyszne pączusie na stole w kuchni uległam i zanim się obejrzałam 2 pączusie były już w moim brzucholu.. strasznie mi było głupio ale niestety to dopiero II dzień diety i muszę bardziej się postarać no ale cóż stało się czasu nie cofnę :( ale za ten okrutny wybryk zafundowałam sobie 250 brzuszków mam nadzieje ze chociaż 1/4 tych okropnych bomb kalorycznych znikła. ale nie załamuje sie idę dalej, mam nadzieję że już się nie powtórzy dzisiejszza sytuacja . ale mam tez i dobre wiadomości z ciekawości weszłam na wagę i patrze a tuu nie 71 lecz 70 :) niby tylko kilogram a jak cieszy :) przynajmniej mnie :) ooo przyłaczam sie do prośby "creativegirl" co do ćwiczeń na uda i łydki, jeśli ktoś cos zna i to warto polecic czekam również na propozycje :) Pozdrawiam xoxo :P

dzień dobry Paniom, jestem i ja. Ja też wczoraj poległam i zjadłam 1 pączka i 2 małe kruche rogaliki. Kalorii we wszystkim nie było aż tak dużo, bo oprócz tego zjadłam 1 porcję owsianki i wypiłam 2 kawy. Musze się przemóc i przestać chyba słodzić kawę, myślałam, żeby pic bez mleka, ale takiej nie tknę, a bez kawy ani rusz (jestem niskociśnieniowcem i bez 2 kaw dziennie jestem nieprzytomna). Stosowała któraś z Was tą dietę owsiankową?

Ja tylko n chwilkę wieczorkiem coś więcej napisze :) nie poległam wczoraj wzięłam gryza pączka :) to nie zaszkodzi łącznie zjadłam 699 kcal :) a wczoraj byłam tak zmęczona ze spałam cały wieczór i tylko z kanapy przeniosłam się do sypialni :) Dziś sprzątanie domu :) wiec działam :) później napisze o dzisiejszym dniu i uwaga ważę się ciekawa jestem co to będzie :))) buziaki

Hej Widzę że jako jedyna wczoraj się nie ugięłam i nie tknęłam pączka a najśmieszniejsze jest to że poszłam wczoraj rano na siłownie i tam rozdawali pączki haha na siłowni :) Wczoraj jadłospis był podobny jak wcześniejsze dni ok 720 kcl, nie rozpisuje się za dużo bo pakuje się i jade do domku do rodziców więc napiszę tylko jeszcze że dziś PIATEK więc się zwazyłam waga 68,0 kg tak więc 1,5 kg w dół jestem zadowolona może to nie dużo ale zawsze coś :) Windnita a jaki twój wynik :)?

Gość creativegirl
do marcia08 to jest nas dwie bo też się nie ugięłam i nie tknęłam pączków:) Do MajolenQ to trudno że się tak stało ale nie masz się czym załamywać ;) Gratulacje dobry i 1 kg :) Do windnita też jesteśmy ciekawe Twoich efektów ( myśle że dziewczyny się ze mną zgodzą) Mi idzie dzisiaj jak narazie świetnie muszę się pochwalić;) Mam nadzieje że wam też:) A tak wogóle to z jakich jesteście województw? :)

Witajcie dziewczyny :) Boże ciężki kolejny dzień teraz mam chwilkę aby wejść i napisać małe co nieco.... Dziś moje kalorie to 691 kcal :) nie będę się rozpisywać bo prawie zawsze jem to samo a mniej więcej to pól kromki chleba żytniego, pasta jajeczna 3 łyżki jabłko:) i teraz będzie rybka :) Moja waga w stopce już zaistniała :) siec fajnie 2 kg :) i cosik tam ale tego nie liczę :) zadowolona jestem marcia08 - gratulacje :) za wytrzymałość do pączków :)) niesamowita jesteś :) i gratulacje -1,5 KG SUPER ud nam się creativegirl- efekty w stopce ;) jak wytrzymałaś bez tego pączka ja zrobiłam gryzy :P nie dałam rady :) ciesze się ze idzie ci dobrze :) birdanek- Witamy znów :) ja też muszę kawę pic bo mam to co ty słabe ciśnienie :P ale ja pije czarną :))) Nie byłam na diecie owsiankowej i nie bardzo wiem o niej za dużo :) ale jak spróbujesz to daj znać

Hej Laski:) Ja muszę się szczerze przyznać że opierniczyłam wczoraj dwa pączki:( ale na usprawiedliwienie dodam że wczoraj pół dnia sprzątałam to może choć część tego spaliłam:P Moja waga dziś pokazała równe 76kg, szału nie ma, ale cieszę się że w ogóle coś spadło:) creativegirl- ja jestem z łódzkiego.

Można się przyłączyć, ja mam 162 cm i 74 kg po ciąży :) Trzeba coś z tym zrobić

Gość creativegirl
Do sheray no pewnie że możesz:) Masz już jakąś diete ?Ćwiczenia? Do Windnita wiesz co nie wiem jakoś mnie do pączków specjalnie nie ciągło;) Gratulacje tych 1,5 kg :) oby tak dalej ;) Dziewczyny a jakie macie wymiary, i czy wogóle się mierzycie czy patrzycie tylko na samą wage?

Jak faaaaaaaaaaaaaaaaajnie być w domku :) Creativegirl- Ja od 6 lat mieszkam w Warszawie ale jestem dziewczyną z Mazur :-). Słuchajcie dziewczyny nie ma co się łamać każdy kilogram jest ważny od czegoś trzeba zacząć :) Windnita też zaczynam coraz bardziej pozytywnie patrzeć na te nasze odchudzanko jakby tak po 1,5 kg spadało w tydzień to spokojnie udałoby nam się pozbyć 5kg w miesiąc :) Jeszcze raz do Creativegirl- ja się zarówno ważę i mierzę także i tak np wiem że może i zrzuciłam tylko 1,5 kg ale mam 2 cm mniej w pupie :) Jak to mówi nasza kochana Ewa Chodakowska miarka miarka i miarka ona prawdę ci powie :)