Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

windnita

Dieta - potrzeba kompanki - 15 kg

Polecane posty

Witam serdecznie :) Widzę że znów nas trochę więcej :) ja wczoraj po pracy przeleżałam cały dzień zjadłam jakieś 890 kcal :) wiec trochę więcej niż w pozostałe dni ale cóż.Jakoś te soboty i nie dziele nie idą w parze ale co zrobić.Dziś też odpoczywam :)))))) jakoś trzeba przygotować się do tygodnia :) Dzisiejsze menu to : 1 kromka chleba żytniego z polędwica z indyka łosoś grillowany ( idę na obiad ) :))) do tego sałatka z selera a na wieczór z jem jabłko :) muszę dziś trochę nie przesadzać

Gość yerbomaniaczka
MÓJ SPOSÓB NA MAŁY APETYT ! Polecam Yerba Mate, która pomogła mi zapanować nad apetytem i wreszcie jem tyle, ile potrzebuje mój organizm, a nie tyle, ile łakną moje zachcianki :) Yerba : -hamuje apetyt, -daje uczucie sytości w żołądku, -przyspiesza przemianę materii -oczyszcza z toksyn -ma mnóstwo witamin (włosy, cera, skóra i paznokcie bedą wdzięczne za taki zestaw;) -pobudza lepiej niż kawa (idealna do nauki!) -i wiele wiele innych ...(możecie o tym poczytać na blogu-link niżej) Pijąc Yerbę łatwiej wytrzymamy na diecie- ba, nawet nie zauważymy, że na niej jesteśmy, bo zwyczajnie nie będziemy głodni ;) do tego pobudza lepiej niż kawa, więc jest świetna do nauki ;) Energia, odchudzanie, koncentracja, mnóstwo witamin, magnez, żelazo, potas... Polecam ;) Z autopsji mogę potwierdzić, że faktycznie nie chce się jeść. Schudłam mimo woli, bo pijąc Yerbę, mój żołądek nie domaga się jedzenia zbyt często ;) A kawa już dawno poszła w odstawkę ;) Więcej info o Yerbie przeczytacie na tym blogu ( ma tyle właściwości, że nie dałabym rady tu wszystkiego napisać ;) ) :http://yerbomaniaczka.blog.pl/ lub FB: http://www.facebook.com/yerbomania

Gdzie jesteście dziewczyny ?????????? jak wam weekend minął :)??? bo mi na lenistwie ale się nie poddałam.Kurcze boja się że nie dojdę do celu za ten miesiąc,zostały niecałe3 tygodnie a ja mam jeszcze 3,5 kg do zrzucenia masakra.A jak tam u was ???????????

Jestem, jestem. Ledwo żywa po pracowitym weekendzie ;) Jadę cały czas na tej owsiance i jest mi dobrzeeeeee, wreszcie, coś mnie zapycha na tyle, że nie mam ochoty wyjeść całej lodówy ;)

Mam już dziś za sobą 30min rowerek stacjonarny i 50 brzuszków :)) birdanek - nio to fajnie że ci służy ta dieta owsiankowa :) a ćwiczysz też coś czy tylko dietujesz ???? Widzę tu nikogo nie ma chyba wszyscy się nie poddali ???????????

Gość creativegirl
Do Windnita nie ja nadal walcze Mój dzisiejszy jadłospis: musli z jogurtem naturalnym,kiwi jogurt truskawkowy pierś z kurczaka z brokułami zmierzyłam się bo niestety nie mam wagi to się chociaż mierze i ubyło mi 3 cm w pasie, 3 cm w udach 1cm w łydce,2 cm w pupie, 1cm w biodrach :) i to po 6 dniach diety nawet nie wiecie jak się ciesze :) Do birdanek ja też się ciesze że ci tak dobrze idzie, jak na owsiance to bym długo nie pociągła:)

witam.Widze że topic umiera :( przykre ale ja jestem będę . Wczoraj znów naderwałam torebkę stawowa i znów koniec z ćwiczeniami.Dziś na razie zjadłam 390 kcal ale jeszcze coś zjem na 100% w piątek się ważę mam nadzieje ze znów kilo będzie mnie a jak tam u was ????????????

windnita dziewczyny chyba sie poddały :) pisałam na 1 stronie ale z powodu braku czasu przestałam ale postaram się coś codziennie tu skrobnąć. Mam nadzieje że się nie poddasz :) ja od dziś jestem na diecie kopenhaskiej zobaczymy czy kg polecą :)

Hej Dziewczyny:) Ja się nie poddałam, tylko nie mam teraz czasu zaglądać...w weekend był u mnie mój chłopak, a teraz mam chrześniaka na feriach:) Co do piątkowego ważenia to obawiam się że waga mnie nie zaskoczy pozytywnie niestety:( muszę wrócić na dobre tory, bo inaczej wrócę do punktu wyjścia, a ja chciałabym do lipca ważyć 60 kg:) Pozdrawiam:)

witam :) nio ja też się staram a staram ale mam ostatnio takie słabości :((( mam nadzieje ze ja do 1.03 będę ważyła 69 ale hmmmmm tez się obawiam ze nie dam rady chociaż trzeba pozytywnie myśleć to pomaga a ja niestety nie mam tego myślenia. tym bardziej ze nie mogę zbytnio ćwiczyć a to najwięcej daje .

Hej :) Ja dziś drugi dzień dietykopenhaskiej czuje się super póki co. Dziś nie wytrzymałam i wlazłam na wagę- od wczoraj mniej o przeszło pół kg jestem happy :D

Gość pyza mazowieckaaa
cześć dziewczyny. mogę dołączyć? dzisiaj rozpoczęłam walkę o zgrabniejsze ciało, trochę to perfidne ale mam nadzieję, że Wielki post mi w tym pomoże:) zaraz napiszę kilka słów o sobie tylko sprawdzę, czy pamiętam hasło do mojego starego dietetycznego nicka:)

Gość pyza mazowiecka
kurcze to nie ten nick

Gość pyza mazowieckaa
aj przepraszam za zaśmiecanie, ostatnia próba

mam:) przepraszam raz jeszcze, kiedyś odchudzałam się z dziewczynami z forum ale to było dość dawno i zapomniałam swojego nicka... mam do zrzucenia 8 kg, chętnie dołączę do Waszego topiku bo jak poczytałam to wszystkie chcemy schudnąć do normalnej wagi a nie jakiejś szkieletowej :) nie mam żadnej konkretnej diety, po prostu ograniczam słodycze, chipsy, pizze, frytki i gazowane napoje, czyli to co było podstawą mojego jedzenia... zaraz przeczytam wszystkie stronki ale pewnie będę tu najstarsza:)

Hey dziewczyny :) jestem jestem z wami teraz jakoś ostatnio czasu nie miałam alee postaram sie cześciej zagladac tutaj :) "mazowiecka pyzaaa" witamy :) ja tak jak ty nie mam zadnej konkretnej diety tylko to ograniczam czyli nie jem wog. słodyczy no i unikam ziemniaków i białego pieczywa a ogólnie nic nie zmieniłam tylko mniej jem i po 17 juz nie jem :) narazie nie widze duzych efektówtylko czyje sie takjaby lzejsza :) no i codziennie staram sie ok 300 "pół" brzuszków wykonywac :) buziaki :* xoxo

Gość HCG DIETA
Witam :) ja też szukam towarzystwa i mam 25 kg do spalenia :) , jestem na diecie HCG + 500 , na której można spalić od 0,4 do 1 kg na dobę , tu można poczytać o niej www.dietkahcg.pl pozdrawiam :) ............

no właśnie lipa z tym, że przy MŻ nie ma od razu mega sukcesów tylko powoli dochodzi się do wagi bo nic nie działa bardziej motywująco niż szybko uciekające kg:) no ale za to potem nie grozi jojo:) dochodzę do wniosku, ze środa popielcowa mogłaby być codziennie bo łatwiej mi ograniczyć jedzenie:)

Witajcie dziewczyny Wybaczcie że mnie nie było tyle czasu ale najpierw byłam u rodziców kilka dni a jak wróciłam to miałam masakryczny zapierdziel i tyle pracy że koszmar, nie miałam czasu podrapać się po tyłku! Ale nie poddałam się nadal jestem i będę, postaram się pisać codziennie. Dietowo nadal się trzymam i ćwiczę nie wiem czy coś waga mi zjechała jutro się zważę i napisze czy coś poszło w dół. Buziaki i jestem z wami !

Jestem i ja :) Ważyłam się wczoraj - 1.8 kg w przeciągu niecałych 2 tygodni. Bez ćwiczeń, z ograniczaniem jedzenia tylko i zastąpieniem 2 posiłków owsianką. więc myślę, że nie jest źle. I kolacja Walentynkowa z mnóstwem suszonych pomidorów, papryczek faszerowanych i innymi moimi słabościami. Od dziś już się ogarniam. Najbardziej mnie wkurza to, ze gotuję takie pyszności (placki po węgiersku,których nie znosiłam a teraz śnią mi się po nocach) i tylko je wącham ;) A Wy wracajcie, piszcie, bo cicho coś tutaj :)

Eh zważyłam się i jestem nie pocieszona 68,1 kg :(:(:(:(:( Narazie zjadłam rano jogurt naturalny z płatkami i przed chwilą banana ale dziś wieczorem imprezka więc pewnie lekko zgrzeszę ;/ NA siłowni byłam godzinke.

hej. u mnie 4 dzień diety. wczoraj zjadłam bułkę ale miałam taką ochotę, ze szok. gdybym więcej jadła w pracy to po przyjsciu do domu miałabym więcej czsu na zrobienie czegoś sensownego do jedzenia... więcej tego błędu nie powtórzę:) w wielkim garnku gotuje się barszcz ukraiński wiec obiady mam zapewnione:) dzisiaj: - owsianka na wodzie z dodatkiem odżywki białkowej - serek wiejski + siemię lniane - pieczone buraczki + sałata lodowa z ogórkiem i fetą - drożdze z mlekiem i kakao - kilka kubków herbat różnych No i dużo fizycznej pracy bo ogarnęłam mieszkanko:) 🌻 marcia waga pewnie spadla bo super się trzymasz! lubię jak jest duzo pracy bo wtedy nie myslę o jedzeniu:) i jak waga? oooo doczytałam, że się utrzymuje... może jesteś przed okresem? mi wtedy waga skacze 1,5-2kg do góry. 🌻 birdanek gratukuję spadku wagi! super Ci spadło przy samym ograniczaniu jedzenia! też uwielbiam różne takie przekąski a suszone pomidory z serkiem (te z Biedronki) są boskie:) faktycznie ciężej jest Ci utzrymywac dietę, jak gotujesz takie smakołyki! ja mieszkam sama więc przynajmniej nie musze gotowac niedietetycznych posiłków dla bliskich:)

Hej dziewczynki ja już prawie 2 tygodnie na diecie, diety się trzymam i ćwiczę i nic a nic nie chce drgnąć eh wiem ze marudzę i smucę ale nie wiem czemu tak jest ;/ Dziś na śniadanko kromka chlebka żytniego z szyneczką i jogurt, obiad rybka wieczorem zjem jogurcik i to będzie na tyle :) Gdzie się podziewacie dziewuszki ?:)

marcia jak Ty dajesz radę tylko 3 posiłki zjeść? ja musze jeść 4-5 razy bo inaczej kiszki mi marsza grają:) dzisiaj: - 2 x siemię lniane na wodzie z odrobiną miodu - odrobina surówki z kapusty kwaszonej - jabłko - duzy talerz barszczu ukraińskiego zabielonego jogurtem - sałatka (lodowa, pieczony buraczek, plaster fety, oliwa, ocet balsamiczny, szczypiorek) Przy Tobie to mega obrzarstwo:)

Mazowiecka pyzaaa- wiesz co ja nigdy nie jadłam 5 posiłków, chodź pewnie powinnam bo to bardziej zdrowe jest jem 3 mój organizm tak przyzwyczajony jest tylko że kiedyś to jadłam 3 wielkie, pyszne śniadanko, kaloryczny obiadek często fast foody i kolacyjka słodycze teraz wszystko zmieniłam ale waga mnie dalej dobija myślałam że po 19 dniach to zobacze jakieś efekty a tak na początku były 2 kg mniej a dziś patrze już tylko 1 kg może mięśnie mi rosnął nie wiem ;/ No ale co nie poddam się dalej dietowo i dalej ćwiczeniowo Dziś na śniadanko jogurt naturalny z płatkami na obiadek rybka z suróweczką dalej się zoabczy :-))) Mnie to zastanawia gdzie się podziała nasza koleżanka windnita :)???

no właśnie, gdzie się podziewa matka założycielka?:) wychodzi na to, że we dwie zostałyśmy na placu boju. w sumie to i u mnie przed dietą było podobnie - w pracy jadłam np. paczkę paluszków (a więc jeden posiłek przez kilka godzin:)) a wieczorem drugi posiłek trwający 2-3 godziny (pizza i chipsy, albo same chipsy i coś słodkiego). Teraz staram się jeść częściej i zdrowo:) Wczoraj: - siemię lniane na wodzie z odrobiną miodu - surówka z białek kapusty (z marchewką, koperkiem, ogórkiem, oliwą, cytryną) - grejpfrut - barszcz ukraiński Przez pierwszy tydzień diety spadło mi 1,5kg:) Nie martw się brakiem szybkiego spadku wagi! Zawsze tak jest, że na początku spada szybko a potem wolno albo nawet nic. Grunt to przeczekać ten czas i potem znowu waga poleci!

Dzień doberek ;-)) Może i zostałyśmy tylko we dwie a może jeszcze dziewczyny wrócą ważne, że walczymy :) Ja się dołowałam że waga spadła tylko 1,5 kg i nic więcej nie rusza ale dziś postanowiłam się zmierzyć zamiast zważyć i się bardzo miło rozczarowałam mianowicie mam: 4 cm mniej w tali 2 cm w pupie 4 cm w udach i widzę że moja oponka jest trochę mniejsza może nie dużo ale zawsze trochę :) Dziś jak na razie wypiłam tylko szklankę mleczka ale czekam na siostrę której pół roku nie widziałam i przygotowuje obiadek trochę bardziej kaloryczny dziś tak wyjątkow mianowicie: pierś z kurczaka w torebeczkach Knorra chcę wypróbować ( zioła i cytryna) do tego chyba ryż i jakaś sałateczka :) Ale od jutra postaram się brać z ciebie przykład i jeść może 4 posiłki dorzucę jakieś owoce między posiłakmi :)

jeju gratulacje! ale super spadły Ci cm!!! tak się martwiłaś a tu taka niespodzianka:) spadek wagi to może być spadek wody w organizmie ale jak spadają cm to pełny sukces:) to długo się z siostrą nie widziałaś... w takim razie życzę Ci super spędzonego czasu, ploteczek, śmiechów i uścisków:) dieta nie ucierpi przez jeden dzień lżejszego potraktowania jej:)

No to dałam wczoraj ciała :( Zrobiłam dla siostry obiadek co prawda zjadłam mało ale dodatkowo wyszłam świętować z koleżanką która wczoraj sie obroniła i wypiłam 2 kieliszki wina i zjadłam 2 kawałki pizzy ;/;/ Dziś za to muszę zjeść mniej, chyba będę jechać na płatkach dziś. Rano jogurcik na obiad coś wymyślę. Rano zrobiłam skalpel Ewy Chodakowskiej a potem pójdę jeszcze na bieżnie trzeba spalić wczorajsze kalorie

hejka dziewczyny przepraszam ze tak długo mnie nie było nie poddawałam się naprawdę :) zmianialam internet i dwa tygodnie ponad nie miałam dostępu do internetu :) ale juz jestem co tu dożo mówić mój plan chyba nie wyjdzie i ostatniego lutego nie będę miała 68 kg ale nie jest zle bo na wszystko sobie pozwalam nawet na grzechy ;))))) tak wiec chyba jest dobrze:) ciesze sie dziewczyny ze dalej tu jesteście i ze wam dobrze idzie powracam ;)))) buziaki