Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona28szalona

+100 potrzebuje kompanki

Polecane posty

od dzis tak jak pisalam wczesniej rower i areobic po 45 min i powiem wam ze juz gorzej mi to wychodzi, rower jak rower da sie przezyc, ale te moje wygibasy wycisk daja niezly. Jutro zaczynam brac l-karnityne, mam nadzieje ze przez ten tydzien waga tez spadnie ponad dwa kilo dziewczyny, to jest moj email pudi34@wp.pl , napiszczie mi swoje nazwiska, a ja was odszukam i dodam do znajomych a teraz uciekam na jakis filmik dobrej nocki zycze papapa

Hej! Nie mogłam spać całą noc, nie wiem czemu. Zasnęłam dopiero nad ranem i teraz się obudziłam :P. Co tam słychać? Ja mam fb ale nie mam tam zadnych zdjęc.

witam a ja chyba mam pms wszystko mnie wkurw... szykuje sie na 21 ...i niewiem co dalej taka sobota ehhh

Oj biedna... Ja też mam tak co miesiąc. Może zjedz czekoladę, ja przed okresem muszę zjeść coś słodkiego bo inaczej umrę. Dieta dietą, ale nie możesz się katować.

Dziewczyny co z Wami? Mam nadzieję, że nie odzywacie się tylko z jednego powodu, że są ostatni i dobrze bawicie się na jakichś zabawach. Ja siedzę w domu bo mój facet w tym tygodniu kończy pracę o 22 a na 23 dopiero wraca. Dziewczyny, ćwiczycie w domu? Jeśli tak to jakie ćwiczenia? Podzielmy się swoim doświadczeniem. :)

Hejka dziewczyny, sorki ze sie nie odzywalam, ale tym razem ja bylam w gosciach:) kami, wyslalam ci zaproszenie na fb, dostalas? kotlet ja cwicze w domku, zreszta pisalam o tym wczeniej. bella gdzie jestes?

hejo ..u mnie jest moj mis w niedziele i nie mam czasu na neta :D oj ostatki odlecialam ....ufff

Hej dziewuszki Diete trzymam nadal, zero podjadania, sporo cwicze, a waga idzie w gore, juz jest wiecej 2 kg. W czoraj myslalam ze to moze chwilowy wzrost, zatrzymanie wody czy cos, ale dzis jest jeszcze wiecej:(:(:( Moze wiecie co sie moze dziac? Dodam, ze nie jestem przed okresem. kami sliczna masz ta mordeczke i jescze ten szelmowski usmieszek :)

czesć dziewczynki:) Ja jakoś nie miałam czasu w weekend pisać...:) bo miałam razem z mężem wolne więc troche chcielismy spędzic razem czasu...:) byliśmy w kinie 6d potem niestety pojechaliśmy na pizzy itd...:( szalona wysłałam ci na poczte linka do mojego fejsa:) mam nadzieje że mnie zaprosisz to Cie w końcu zobaczę:) kami i kotlet sojowy jak mozecie to też wyślijcie mi sojego fejsa:) to mój mail: Martita1176@wp.pl

szalona mi sie wydaje ze waga Ci idzie w góre bo zwiększyła Ci sie masa mięśniowa. Sama piszesz że duzo ćwiczysz i nie grzeszysz a waga wzrasta. więc to musi być jedyny powód. Musisz to przetrzymać i na pewno nie możesz teraz sie poddać:) A Ja wróciłam dzis z pracy po 14 i jestem padnięta...idę zaraz troszkę poleniuchować w łóżeczku..:) maż w domu posprzątał, zrobił obiadek więc mam troche wolnego:D

bella moze cm ida w dol ?? aja dzis nie mam diety ... dojadam wafelki po weekendzie spalam i lezalam pol dnia bo przeziebienie mnie dopadlo , przyszla z rana moja pralka ktora zamowilam i o 8 mialam juz pobudke w tym tyg mam nocki to powrot do diety

Cześć laski! Szalona mi też wydaje się że waga zwiększa Ci się przez mięśnie. Dlatego się nie przejmuj i poza wagą zerknij czasem na lustro albo zmierz obwód pasa centymetrem :) Ja zjadłam dziś z facetem domowy kebab w tortilli. Nie mam wyrzutów sumienia bo ostatnio naprawdę mało jem, a ten obiad nie był chyba aż taki kaloryczny. Jeden placek ma 190 kcal, do tego kilka kawałeczków duszonego kurczaka, świeże warzywka (pekinka, marchewka, pomidor, ogórek i cebula) łyżka keczupu i sosu czosnkowego (domowej roboty). Jest to pyszny obiad i o wiele tańszy niż w knajpie :) A waga i tak mi idzie w dół, powolutku. Nie mam zamiaru się głodzić, kiedyś tak robiłam i kilogramy szybko do mnie wróciły wraz z nawiązką. Ja na facebooku nie mam zdjęć, ale mogę wam podesłać kontakt.

Hej moje kochane Dzisiejsza waga to 98,2,, tak wiec jeszcze za duzo 40 dag z wagi piatkowej plus to co jeszcze powinnam zrzuzcic przez te 4 dni. Przyczyn doszukuje sie roznych: 1.w sobote jadlam dobrze osolone potrawy, a pije sporo bo czasami nawet wychodzi ok 4l i organizm zatrzymal wode 2. zaczelam brac l- carnityne i moze ona to spowodowala 3. za duzo cwiczylam 4. mam spowolniony metabolizm, przez moje wczesniejsze diety i glodowki i organizm zaczal glupiec 4. za malo jem- wyczytalam gdzies ze czasami jak organizm ma dostarczone za malo kalorii, a przy tym sie duzo cwiczy to dostarczone jedzenie zaczyna chomikowac Tak wiec wczoraj nie wzielam l- carnityny i zrobilam sobie dzien wolny od cwiczen i waga troche spadla bo bylo juz prawie 100. Jeszcze jest cos nie tak bo pierscionek z paluszka nie chce zejsc, a niedawno luzno lezal i czy jak to sie tam mowi:) Dobrze ze mam was bo inaczej dieta poszlaby w odstawke, podjaralam sie troszke jak waga w pierwszym tyg spadla prawie 3 kg i teraz te wahania sa strasznie demotywujace ale jak wam wczesniej napisalam nie poddam sie. kotlet ja mam tak czesto ze nie spie cala noc no i rzeczywiscie lustra lepiej pozniej unikac hehe Poszlam tez dziewczyny za wasza rada i pomiezylam sie dzisiaj wszedzie i jak cos nie tak bedzie z waga to sie bede mierzyla. Pozdrawim was cieplutko i sie jeszcze niedlugo odezwe.

Dziewczyny, proszę wrzućcie tu swoje ulubione kawałki, ja tak bardzo lubię słuchać muzyki. Znalazłam bardzo ładne wykonanie znanego utworu, może i Wam przypadnie do gustu :) http://www.youtube.com/watch?v=DpYYJgvgDmo&list=FLy-DkkGRQ4wHMGIlAwcleGQ Szalejąca, wahanie wagi to norma, nie przejmuj się zbytnio tym, zobaczymy co będzie w przyszłym tygodniu :)

cześć laseczki:) Ja niedawno wróciłam z pracy....:) w końcu w domku....:) jeszcze tylko 4 dni i wolna niedziela:D Co do mojej dietki to...porażka! Ja się chyba nigdy nie ogarnę:( A tak w ogóle to ładne z Was kobietki:) zaglądne później:D buziole!

hejo ja dzis banana ...i kawke ..ale czeka na mnie makaron z mieskiem od niedzieli jeszcze.........ufff musialabym isc do sklepu ale mam lenia po tych nockach narazie z psem zaliczylam spacer jakos nie mam na nic ochoty ostatnio........przeziebiona jestem

Gość HCG DIETA
Witam :) zaczynam właśnie dietę HCG + 500 www.dietkahcg.pl tu jest wszystko opisane , ktoś stosował tę metodę ? chudniesz od 0,4 do 1 kg na dobę super :) .... kto się przyłączy ? :) ..........

Ja jak zwykle usnac nie moge, zjadlam dzisiaj 7 jaj i jakos mnie muli strasznie. bella z ciebie tez niezla dupa :) kotlet podalam wczesniej maila wyslij mi swoje dane a ja cie znajde jak wstane kami biedactwo jak jestes chora jedz duzo czosnku, pij cherbate z miodem i cytryna, ja w ten sposob niedawno wyleczylam sie z grypy, bez zadnych lekarzy i prochow.

Szalejąca Tobie też już wysłałam mojego fb. Ale na razie tak jak mówiłam nie ma tam moich zdjęć, jedynie mojego boya możecie zobaczyć :D Przed i po transformacji haha :D

kochane ja dzis od rana u lekarza mam antybiotyk ledwo zyje teraz wstalam dopiero i z psem jutro walentynki a ja taka chora buuu a jak ktos chce mnie znalesc to jestem juz u kolezanek w znajomych

Siemka U mnie nudy, przd chwila skonczylam cwiczyc i zastanawiam sie co tu dalej robic hehe. W ogole cos mi net szwankuje, wszystkie strony sie strasznie wolno ladduja, jak zalogowalam sie dzis rano na facebooku, dopiero wieczorem moglam sie wylogowac. Jutro walentynki, i tak sie zlozylo ze moj narzeczony ma wolne, tak wiec nie wiem czy tu zajrze. Ale w piatek to juz bede napewo, trzymajcie dziewczyny kciuki zeby na wadze bylo mniej, bo jak bedzie wiecej niz w tamtym tygodniu to chyba sie nazre jak swinka, powiedzialam mojemu zeby wrazie czego kupil 5 czekolad hehe Karolinko, jak mi net nie bedzie nawalal, to znajde cie na fb, albo wejdz do Eweliny i tam zobacz ostanio nawiazane znajomosci, ja tez mam na imie Ewelina, czarne wlosy bez problemu mnie znajdziesz:)Dobrej nocki wam zycze:)

udanych walentynek kochane ja od rana pomalowalam lazienke na blady fiolet zanstalowalam pralke z pomoca ....znajomego wlocha ...przystojniak i piore... pozniej pojade do miasta kupie cos miskowi i swieczki czerwone ...chcialam tez jakies firanki do sypialni dzis sie dobrze czuje naszczescie , troche odespalam leki dzialaja ...malo co jem ale na dzis chyba cos kupie dobrego jak bedzie moj chlopak

cześć dziewczynki:* Ja dopiero wróciłam z pracy...:( nie mam siły dziś...nabiegałam sie jak głupia, ale co z tego jak i tak nażrę sie na noc i nici z mojego ruchu.Jeszcze 2 dni i wolne:) jutro na 5 godzinek a w sobote na 4 godzinki:D W sobotę mamy imprezę z pracy ale jakoś nie chce mi sie na nią iść...:( nawet nie mam sie w co ubrac...:( od kad przytylam to w ogóle nic sobie nie kupuje bo w niczym sie sobie nie podobam..:(

Hej dziewczyny można się przyłączyć. Poczytałam dziś Was i spodobało mi się tu. Od jakiś 20 lat(aktualnie mam 38) mam problemy z wagą. Przyczyniło się do tego objadanie, leki hormonalne i sterydowe, geny. Udało mi się chudnąć nawet 20 kilo. Z 2 lata temu rzucałam palenie i przytyłam 30 kilo czyli do wagi 120 kilo przy wzroście 176 cm. Wróciłam do palenia chudłam i tyłam na zmianę. Obecnie rzuciłam palenie i nie mam zamiaru przytyć. Od tygodnia jestem na diecie m.ż na zmianę z dietą bezglutenową..Startowałam z wagą 112,6,kg, dziś rano było 109,4, więc jest postęp. Codziennie chodzę na długie spacery nad morze, ćwiczę kręgosłup, nogi brzuch , talię.Dodatkowo robię ćwiczenia taneczne i kilka układów tanecznych. Raz w tygodniu chodzę na zajęcia tańca latino. Przede mną wiele miesięcy odchudzania, ale nie poddam się, tym razem się zaparłam. Teraz jestem przed dniami kobiecymi więc jest problem ze słodyczami. Dziś już ćwiczyłam , zaraz do pracy(jestem nianią). Potem spacer i wieczorem koncert. Miłego dnia:) I bez większych grzeszków proszę:) [url=http://www.suwaczek.pl/]http://www.suwaczek.pl/cache/83195f4a66.png 05.02.2013-112,6 kg 10.02.2012-109,6 kg

Hej Pierwsze co wam napisze: nici z wazenia, moja waga miala wczoraj wypadek:), a mianowicie upuscilam na nia garnek i pekla malpa. W sumie moze to i lepiej, bo dzisiaj mialam sie zwazyc i jakby bylo wiecej niz w tamtym tygodniu pewnie zwatpilabym w moje odchudzanie. Ale chudne jestem pewna, zaczelam sobie miezyc obwody i z dnia na dzien jest coraz mniej, facet tez stwierdzil ze szczuplej wygladam. bella ja tam chyba do ciebie wpadne i przetrzepie ci dupsko:) nie ma co przekladac diety z dnia na dzien, zobaczysz ze jak zaczniesz to pozniej juz samo poleci kotlet a gdzie ty jestes co? ciebie tez mam odwiedzic :) kami jak zdrowko, przeziebienie przeszlo? Madzialena38 witaj, oczywiscie ze mozesz do nas dolaczyc, tylko nie na chwilke, a na zawsze:)Powiem ci ze ja uwielbiam muzyke latynoamerykanska ale nie mam mozliwosci chodzenia na tego typu zajecia.

ja mojego miska poznalam na hiszpanskiej imprezce ;D ja od rana dojadlam ciasto od wczoraj ...ale popoludniu sama salatka i leze w lozku w poniedzialek musze isc jeszcze raz do lekarza bo dzis ostatni antybiotyk

Gość mrauhehehehe
witajcie!!! ja co prawda nie mam setki ale od trzech lat czyli odkad urodzilam synka jest to samo - od nowego roku dieta... i zawsze sie lamie :/ ale tym razem mam nadzieje ze mi sie uda... waze 70 kg a chce 60