Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

joanna0709

zaprAszamy do dyskusji :)

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
taka sobie ja ile ma tw贸j syn wzrostu ? daje rade tak na stoj膮co ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
teqi pytalas sie czemu ja tu nie pisze a tylko dyskutuje brzydko do takiej sobie ja , mianowicie dlatego ze ona na to zasluguje a ja to lubie. mam swoj temat i nie m=zamierzam sie tu wypowiadac ;) czyta艂am nie raz komentarze na zablokowanych i nie rozumiem osoby ktora ujawnia nazwisko piszacej i zdjecia no i oczywiscie grzecznie wyzywa od patologii bachorow i pijakow, powiedz jakim prawem ? ja rozumiem zeby kogos szanowac najpierw trzeba siebie. nie przeszkadzalo ci jak jak taka sobie ja obrazala innych i ich rodziny a jesli dotyka cie to bezposrednio czyli dzieci z in vitro bo pisalas ze przez chorobe tez bedziesz miala ten problem to dopiero jestes zbulwersowana. jestes czyli obrazanie innych moze byc wg ciebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziunia masz racje nikogo to nie obchodzilo a teraz teqj wie jaki ma problem i ja to boli. Przekretna jest.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 joanna 7891
w********m sie po pijaku bede miala czwarte dziecko ? pomozcie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 joanna 7891
teqi to jak butelka, mnie nie ruszysz to gwizdaj i ci nie pomoge, a le rusz butle to zabelkocze. pamietam ja ta butle jak smierci zyczyla i smierc spotkala jej bachora w bebnie. wraca wraca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
marny podszyw wy艣il si臋 bardziej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
oho czy mi sie zdaje czy fan wrocil z izolatki, przeciez mial ciapaty niemiecki ten gejuch zdechnac, a juz sie cieszylo serce me.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
teqi sie nie wypowie bo to racja jest a milczenie oznacza zgode.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
taka sobie ja ;) widzia艂am dzis jak wychodzilas z synkiem do sklepu, czy nie uwazasz ze ta spodniczka to dla niego obciach ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ona sadzi ze topik umrze ;) ale sie myli bo my tu bedziemy pisac do konca az go zlikwiduja ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
taka sobie czy twoj maz jeszcze przychodzi w nocy do syna? pilnujesz ?

Udost臋pnij ten post

Mia艂am par臋 dni nie pisa膰 i nie pisa艂am. A teraz "asiu" ci napisz臋 tylko jedno - twoje marne prowokacje s膮 o d**臋 rozbi膰. I niniejszym ponawiam akcj臋 nierozmawiania z tob膮 na kolejne par臋 dni. Podoba mi si臋 jak si臋 miotasz, 偶eby podnie艣膰 topik i jakich "numer贸w" w tym celu u偶ywasz:P Marnych "numer贸w". Bardzo marnych. I 偶a艂osnych. Twoje prowokacyjne k艂amstwa na mnie nie dzia艂aj膮. Gadaj nadal sama do siebie - jestem pewna, 偶e d艂ugo tak nie dasz rady. Niestety ale tw贸j 偶a艂osny topik si臋 sypie. Taka jest prawda. I w ko艅cu zginie. Czekam z ut臋sknieniem na t臋 chwil臋, kiedy go szlag trafi. Nie b臋d臋 reagowa膰 na twoje szczeniackie zaczepki. Nie b臋d臋 z tob膮 rozmawia膰. Nie b臋d臋 ci podnosi膰 tego chorego topiku. B臋d臋 patrzy艂a na tw贸j upadek. 呕egnaj asiu! Wpadn臋 za par臋 dni;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
o boziu a jednak i za to cie kochamy tu ze nie odpuszczasz , byle co i dajesz sie wyprowadzic z rownowagi , piszemy dalej ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a co dajesz mezowi zeby sie do syna nie zblizal ? dajesz mu sama co noc ?

Udost臋pnij ten post

cze艣膰 taka sobie ja i jak ci te nocki id膮 ? pilnuj s膮siada bo widzia艂am jak namawia艂 si臋 z twoim m臋偶em i co艣 knuj膮 na synka

Udost臋pnij ten post

to 偶e ty nie mo偶esz mie膰 dzieci, nie oznacza 偶e tw贸j nie mo偶e ;) mo偶e sasiad zamienia si臋 na twojego synka i daj臋 swoj膮 偶on臋 ? o cholercia jak ty to wytrzymujesz? a kiedy mu powiesz 偶e jest z prob贸wki ?? ??

Udost臋pnij ten post

Nie odpisywa艂am bo nie siedz臋 non stop na Kafe :).Dziuniu nie czytasz dok艂adnie jak wida膰 moich wypowiedzi i je艣li my艣lisz,偶e mnie sprowokujesz do k艂贸tni jakie艣 to si臋 mylisz.Nie jestem "przekr臋tna " jak kto艣 napisa艂,poniewa偶 gdyby艣cie czyta艂y wszystko a nie tylko uczestniczy艂y w "dyskusji"od kilku dni to zauwa偶y艂yby艣cie,偶e wypowiada艂am si臋 og贸lnie a takiej sobie ja te偶 si臋 nie raz oberwa艂o ode mnie,Joannie r贸wnie偶.M贸wi臋 zawsze co mi le偶y na sercu.Napisa艂am kiedy艣 do艣膰 mocno swoje zdanie pod wp艂ywem emocji za co zosta艂am nazwana przez tak膮 sobie ja dziwk膮,wi臋c jako艣 chyba nie jestem jednostronna.Uwa偶am,偶e "kobiety"tu pisz膮ce og贸lnie o dzieciach w taki spos贸b to nie kobiety.Nie uczestnicz臋 ju偶 w tym topiku bo poziom jest tutaj poni偶ej czegokolwiek.Wida膰 zreszt膮 po Was,偶e teraz b臋dzie nagonka na mnie bo napisa艂am,偶e pewnie te偶 skorzystam w przysz艂o艣ci z "in vitro"lub adopcji jak Butelka.Zreszt膮 chyba nie b臋dzie taka potrzeba ;).Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
艢wiat unikn膮艂 katastrofy. Szykowa艂a si臋 toru艅ska masakra m艂otowiertark膮 mechaniczn膮. Na szcz臋艣cie niedosz艂e narz臋dzie zbrodni okaza艂o si臋 zepsute: http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2121975.html 艢wiat odetchn膮艂 z ulg膮. :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
taka sobie ja udowadniasz tylko jaka ty jestes bezsilna i wymyslasz tu conowe kontrowersje , tak mi ciebie 偶al dziewczyno , osmiszaj sie dalej

Udost臋pnij ten post

Teqi nie ma sensu si臋 tu wypowiada膰. Taka sobie ja jak wida膰 nie potrafi pogodzi膰 si臋 偶e topiku ju偶 nie ma i teraz pr贸buje wyci膮ga膰 tu jakie艣 szczeg贸艂y. Pisanie sama ze sob膮 to jej gra od samego pocz膮tku. W ka偶dym b膮d藕 razie by艂am na policji i zg艂osi艂am stalking. udost臋pni艂am wszystkie kopie i m贸j komp. Czekam na rozwik艂anie sprawy.

Udost臋pnij ten post

taka sobie i jak tw贸j m膮偶 ju偶 wk艂膮da艂 w syna ? a ty na to patrzysz ? i ci臋 to jara ? miejmy nadzieje ze policja to tez ukruci !! dowody sa !!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A艣ka pod ciebie te偶 mo偶na si臋 podszy膰, zamiast 0 zero wystarczy wpisa膰 du偶e o ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wszem i wobec patrzcie jak aska wpadla.kto pisal o pedofilii??? juz wkladal w syna?? Aska jestes matka! Zostanie to zgloszone na policji.pisanie o pedofili jest karane zeby ne bylo kliknijcie na posta ask gdzie niby ktos sie ppodszyl. to aska pisze :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Aska i niby dziunia twoja obronczyni ukradla ci nick? Widzicie? To jest prawdziwa natura aski. To powinno zostac zgloszone na policje! Matka 3 dzieci ktora wypisuje na forach o fantazjach pedofilskich! Aska skro udostepnilas swoj kpomp policji to tyn niech tez sie zajmna!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jezeli maja komputer to tez dostep do kafeterii

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i nie sadze zeby to zrobila asia , jezeli podala taka sobie ja to nie bylaby tak glupia zeby to pisac. wszystko sie wyjasni

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
taka sobie ja i po co si臋 ca艂y czas bawisz ? aska podala na gliny ciebie a ty jeszcz etaki numer odwalasz, co艣 w tym musi by膰 ;)

Udost臋pnij ten post