Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość atredermomaniaczka

DO DZIEWCZYN KTORE MAJĄ PROBLEM Z ZASKORNIKAMI, KROSTKAMI WEJDZCIE TU!

Polecane posty

Gość atredermomaniaczka

cześc dziewczyny chcę podzielić się z wami swoim sposobem na zaskórniki, krostki, drobne pryszcze.. ja bardzo długo olewałam maaaase zaskórnikow i krostek na czole bo uwazałam ze to przeciez nie jest trądzik od ktorego mam całą czerwoną twarz.. pewnego dnia zobaczyłam jak wygląda moja skóra "pod światło/słońce" i przeraziłam się: miliard nierówności na czole, jakies wystające paskudztwa na policzkach, brodzie.. załąmałam się i odrazu udałam się do skarbnicy wiedzy czyli na wizaż.pl i tam wyszukałam produkt o nazwie ATREDERM -30zł. jest on na recepte i występuje w różnych stęzeniach (ja mam najsłąbsze 0,25) do tego dermatolog zapisał mi krem acnederm do stosowania na dzień, jego cena to około 20zł. po 3 miesiącach kuracji jestem bardzo, bardzo zadowolona bo moja twarz jest już prawie gładka i do wiosny wydaje mi się ze kuracja zostanie zakonczona. dziewczyny wklejam wam link do atredermu na wizazu http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=130856 poczytajcie o nim, jezeli macie takie problemy jak ja kiedys miałam to moze to być dla was wybawienie. sorry ze tak napisałam bez ładu i składu ale oglądałam własnie przed chwilą swoją twarz i byłam tak zadowolona ze chciałam się z wami podzielić wiedzą o Atre i może komuś tez pomoc w walce o piękną cerę :) buziaki dziewczyny :*

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować