Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izoterma30

kto zaczyna starania metoda in vitro

Polecane posty

Gość izoterma30
dokładnie tak jak u mnie tylko, że ja mam ochotę tylko na ostre, ale mega ostre, zawsze je lubiałam, ale teraz to przesada. wogole jej rzeczy, ktorych nie jadłam, kiełbasy, musztare, ziemniaki, w czwartek zzjadłam dwa mega hamburgery.... masakra.... no i tez nic nie robie poza gotowaniem obiadów, pierwszy raz z domu wyszłam tak na dluzej w sobotę i dzisiaj zdecydowałam sie zaraz jechać na zakupy samochodem, musze sie troche ruszyć, juz dawno nie prowadziłam, bo jakos sie bałam przy lekach i czuje sie nie pewnie, ale jutro na badanie jade samochodem wiec musze dzisiaj zrobić wstępny wyjazd:) Dobrze, że lezysz:) to ci dobrze zrobi:)

z tymi ostrymi rzeczami to powiem szczerze że najlepiej to bym piła tabasco na prawdę. Jakby mi ktoś powiedział że aż tak bardzo może się chcieć ostrych rzeczy to bym nie uwierzyła. Ale nie wiem czy to dobrze tak jeść takie ostre rzeczy

Gość izoterma30
Lekarz mi powiedział ze jak wcześniej lubiłam ostre to jak najbardziej mogę jeść, byle nie przesadzać. Ja bardziej martwię się o ocet :-) zresztą wczoraj poczytałam ze dziecko nie od razu żywi się z organizmu matki. Na szczęście minęła mi ochota na kawę a nawet jej zapach mnie odstrasza. To wszystko chyba wynik leków.

Właśnie dzwoniłam do kliniki jeszcze czekamy do jutro jeśli chodzi o mrozaczki ale powiedzieli mi że nie wiedzą raczej nadziei żeby dotrwały do jutra a miałam jeszcze nadzieję że chociaż dwa by przetrwały

Gość izoterma30
miej nadzieję do ostatniej chwili, warto, pamiętaj. No i tak jak mi lekarz powiedział, lepej niech to teraz wyjdzie niz miałoby sie nie udać. Trzymam mocno kciuki!!!!

Gość izoterma30
właściwie to dalej nie wiem, zanim dostałam wynik nie moglam sie doczekac i zrobiłam test, wyszedł negatywny, jk dostałam wynik hcg 18 to sie ucieszyłam, ale po tel do kliniki znowy zwątpiłam, babka mi powiedziała, że taki wynik to efekt zastrzyku ovitrelu i musze go powtórzyć w piątek:(

Gość izoterma30
wiec czekam, nic nie mówiłam o teście, bo sie bałam, wole sie połudzić jeszcze kilka dni.... Poczatkowo zastanawiłam sie po co psycholog w takim miejscu, teraz juz wiem..

Gość izoterma30
a co u Ciebie??

izoterma ale to jest jakiś przyrost może u Ciebie wolniej wzrasta ?? a co to ten zastrzyk ovitrelu na co to jest ?? U mnie w sumie bez zmian, trochę pobolewa brzuch i trochę mi rano było nie dobrze a tak po za tym to wszystko tak jak było żadnych znaków

Gość izoterma30
wiesz to chyba nie chodzi o sam przyrost tylko ogólnie o poziom, który jest spowodowany zastrzykiem. a na co on jest, to dokładnie niewiem... bo juz sie w tym pogłubiłam:(

Nie przejmuj się i się nie zamartwiaj dopóki nie ma @ to jeszcze nic straconego. A jak się czujesz??

wiem, że tak najlepiej powiedzieć, żeby się nie przejmować i żeby się nie martwić na zapas, ale jednak mimo starań, to jednak pewne myśli ciągle powracają. Ale staraj się mimo wszystko myśleć pozytywnie. A jeśli masz jakieś wątpliwości pytania to możesz wysłuchać webinarium na temat in vitro, tu są wszelkie szczegóły http://www.facebook.com/events/422548067829635/ Ale trzymaj się dzielnie.

Gość izoterma30
cały czas pobolewa mnie brzuch, ale to wszystko jest znośniei cały czas tak jak przed @, zastanawiam sie na ile leki ją opóźniają ehhh.... myśłam ze psychicznie lepiej to bede znosić...

Gość izoterma30
fruttis dzięki:)

Gość izoterma30
Daje radę, szukam alternatywy dla siebie, co dalej. A jak u Ciebie, udało się coś zamrozić?

niestety żaden zarodek nie dotrwał do zamrożenia :( i nie mamy już pieniędzy na kolejne podejście :( Ale mam dwa zarodeczki w brzuszku i mam nadzieję że zemną zostaną a przynajmniej jeden z nich :)

Gość izoterma 30
No to jedziemy na tym samym wózki :-) :-( ja też wbrew pozorom mam nadzieje, różne myśli chodzą mi po głowie, ale w głębi serca wierzę ze w piątek dowiem się czegoś dobrego :-)

Izoterma, nie chce Cie jakos strasznie nakrecac, ale tez bralam Ovitrelle i b-hcg mialam 1,4 w 8dpt, a po dwoch dniach

Eh... Ucina ;) a po dwoch dniach "ponizej" 1. Poza tym Twoj przyrost jest jak najbardziej prawidlowy dla ciazy :)

Hej :) Izoterma co tam u Ciebie?? U mnie dzisiaj mdłości rano ale to od tabletek i trochę mi się kręciło w głowie teraz już trochę lepiej :) Reszta bez zmian

Gość izoterma30
lalkamiło słyszeć coś takiego:) tygrysek u mnie bez zmian.. A bolą cię piersi? bo mi strasznie urosły (z czego cieszy sie mój móą, tylko niestety jestem nietykalska;)

Tak moje piersi ładnie urosły a raczej nabrzmiały :) I są obolałe jak chodzę bez stanika to bolą a jak w staniku to tylki przy dotyku bolą. I sutki mam większe i przy dotyku bolą. I zaczęły mnie ramiona boleć tak jakoś dziwnie ale to może od leżenia :) Idę dzisiaj do swojego lekarza na miejscu to zobaczę co mi powie ciekawego bo mi trochę brzuch nabrzmiał

Gość izoterma30
Brzuch tez mam nabrzmiały, czuje to njbardziej jak lerze na brzuchu, mam wrazenie ze to balon, który zaraz beknie...

Gość izoterma30
daj znać cotam Ci lekarz powiedział ciekawego.

trzymam za was kciuki i czekam na dobre wiesci kobietki wierze ze wam sie uda kochane jaj uz nie moge sie doczekac IVF dluzy mi sie ten czas cholernie:(:( chcialabym miec to juz za soba i zeby sie udalo ehh:(przykro mi ze nie macie mrozaczków ale mam nadzieje ze dzidzie zostana z wami juz izoterma trzymam kciuki zeby dzieciaczki zostaly z toba

Hej :) Paula nie przejmuj się szybko Ci zleci :) MI przynajmniej stymulacja bardzo szybko zleciała :) Przede wszystkim musisz się czymś zająć :) I trzymaj za nas mocno kciuki :) A my będziemy trzymać za Ciebie Później :) Fajnie że udało się Wam szybciej kasę uzbierać żeby szybciej zacząć program :)