Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolcia61

Prezent dla chłopaka na walentynki

Polecane posty

Gość Jolcia61

Dziewczyny pomóżcie! Otóż niedługo 14 luty= WALENTYNKI, a ja nie wiem co kupić swojemu mężczyźnie z tej okazji;/ Tyle już tych walentynek było- aż 6, wszelkie serduszka, wisiorki z pierwszą literą mojego imienia, kartki formatu a4 i maskotki przerobiłam. Jestem w kropce, nie mam zielonego pojęcia co mu kupić! Poradźcie coś, bo już włosy rwę z głowy a zostały 2 tygodnie z hakiem, więc jak mam kupić w jakimś internetowym sklepie, to musiałabym już powoli zamówić, bo zanim dojdzie, to wiecie...

Gość nuszkiewicz
zrozumcie to w końcu kobiety faceci nie chcą żadnych prezentow na walentynki no chyba że siebie obwiążesz kokardą ;)

Gość dwanaście-groszy
perfumy, koszulkę..

Gość dwanaście-groszy
ale to prawda, że faceci nie chcą prezentów na walentynki... mój dziś mi tak powiedział.. ciekawe dlaczego:(

Gość Kamilka1111
Hmm no to nie wiem jakim budżetem dysponujesz, ale ja bym typowała butelkę jacka danielsa;p i do tego fajne wasze zdjęcie. Możesz wydrukować czarno białe, albo w odcieniu sepii. A jak chcesz go całkowicie zaskoczyć, to może mozaikę zrób z waszego wspólnego zdjęcia. Takie rzeczy robią na www.mozaikowo.com.pl na przykład. No i wieczorem radziłabym się trochę poprzytulać:)

Gość wrozkasamina
To mozaikowo mnie zaciekawiło, muszę się przyjrzeć bliżej:) a chciałam ci polecić butelkę dobrego wina:P

Gość kamil stryj
A ja uważam, że możesz zrobić dobrą kolację, otworzyć do niej butelkę wina, a potem temat przenieść do sypialni;p

Gość samanta1111
Myślę, że spokojnie możecie się wybrać gdzieś do kina, albo na kolację do romantycznej kawiarenki:) potem spacer i do domku:p

po co mu kolejna pierdola? zrob cos od siebie, kolacje, ciasto, goraca kapiel z olejkami albo platkami roz czy cos, szampan do tego i sie relaksujcie we dwoje

Gość Robcio9090
A ja bym polecił kupno odjechanej koszulki, takiej jakie mają na www.megakoszulki.pl

Ja też miałam taki problem, ale się zdecydowałam w końcu. Zabieram mojego chłopaka na romantyczny weekend do pałacu. Wydarzenie nazywa się strefazwiazkow.pl zobacz może Tobie też się spodoba :) ja nie mogę się doczekać :)

Gość Scotia
Ja jako facet wybrałbym coś dla siebie z elektroniki i o ile za różnymi pierdołami nie przepadam, to taka mozaika bardzo fajna. Z pomysłem i od serca a niestety takich prezentów coraz mniej :/. Powodzenia w poszukiwaniach :)

Gość werawera1
Hmmm, ja mojemu w tym roku uzupełniam kosmetyczkę- sam stwierdził, że woli praktyczniejsze rozwiązania i dlatego dostanie żel do mycia twarzy http://menspace.pl/men-u-skoncentrowany-antybakteryjny-zel-do-mycia-twarzy-100ml-mens-health-produkt-roku-2012-p42.html i krem na noc http://menspace.pl/kyoku-2-produkty-krem-na-noc-na-cienie-pod-oczami-10ml-liftingujacy-zel-pod-oczy-10ml-p172.html Mój Misiek ma cienie pod oczami, a ten krem rewelacyjnie je rozjaśnia:)

Gość seksoholik123321
Jako facet ci pomogę. Przygotuj pokój, ubierz się bardzo seksownie i niech ty będziesz dla niego prezentem. WIerz mi, piękniejszego prezentu dać mu nie możesz ;)

Gość weroniczka091
a ja polecam kupno fajnej koszulki z nadrukiem w stylu- KOCHAM CIĘ NA ZABÓJ;] dużo ciekawych motywów i pomysłów na www.megakoszulki.pl

Gość Ulcyś
Mozna sporzystać z oferty zakupów grupowych, które oferują fajne weekendy dla dwojga w fajnych miejscach. www.grupeo.pl, tam masz wszystkie oferty z wszystkich portali zakupów grupowych. albo zerknij sobie na stronę www.prezentokracja.pl osobiście zakochałam się w prezentach w formie przeżyć, myśle, że to dobre rozwiązanie, bo można spełnić czyjeś marzenia na przyjkład jak ktoś jest fanem motoryzacji, albo latania. za niewielką kase można wzbić się w powietrze :)

Gość marleniaaaaa
Ja od mojej dziewczyny chciałbym dostać na pewno coś takiego razorpit Oczywiście nie powiem jej tego no bo chcę żeby sama na coś wpadła lub dała mi coś co sama uważa za coś fajnego. A swoją drogą to ten www.razorpit.pl to ogromna oszczędność ostrzy do golenia. Słyszeliście o tym?

Gość HUSARIA__2013
LODZIK

Gość 09wenezuela
kup mi koszulkę z fajnym nadrukiem czy swoim foto;p wiele opcji dostępnych na www.megakoszulki.pl

Gość strepsils121
A ja kupilam czekoladki z tekstem kocham cie oraz olejek do masazu a wieczrem zrobie masaz.nie lubie kupywac zadnych wisiorkow, serduszek i innych zbednych pierdul.

Gość gość
Jak to kto obchodzi? Chyba każdy obchodzi mniej lub bardziej walentynki ? o.O ?