Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rajhanna

Na kogo byście głosowali, gdyby odbyły się teraz przyspieszone wybory?

Polecane posty

Gość ngrew
ja bym głosowała na pis gdyby tam kaczora nie było.. a tak? na nikogo:(

Gość hbehfdehf
Trzeba miec nasrane we lbie zeby glosowac jeszcze na PO. Przeciez oni juz dawno sie skompromitowali. Przeczytajcie sobie ich obietnice wyborcze. Nie bedziecie wiedziec, czy smiac sie czy plakac. Porownajcie to z sytuacja jaak jest obecnie w kraju. Kazda partia chyba bedzie lepsza od nich.

Gość Elektronikełe ausf.II
to tylko przejściowe problemy, wszędzie jest kryzys, nawet większy a my przeszliśmy przez niego na +, więc nie jest tak źle jak się wydaje, dlatego będę głosował na PO, a walka z PISem musi kosztować

Gość hbehfdehf
Jeszcze probuja wmowic jak to jest u nas cudownei na tle Europy. No rzeczywiscie chyab cudownei inaczej. Na zachodzie mimo mniejszego wzrostu gospodarczego, a niekiedy recesji jest 100 razy lepiej i za 100 lat ich nie dogonimy.

Gość hbehfdehf
Z takimi cwokami myslacymi jedynei o wlasnej dupie, a nie dobru kraju i obywateli to jzu na 100% nigdy tutaj nie bedzie lepiej tylko coraz gorzej. Niech sie ten dupek Tusk uczy od przywodcow Europy Zachodniej jak dbac o interesy swojego panstwa.

ja juz bym nie chciala zeby tusk sie uczyl na kimkolwiek...powinien stanac przed trybunalem stanu za to ze sprzedal polske i zdradzil z sowieckimi przyjaciolmi

Gość zapewne poszedł nabyć
NA WSZYSTKO TYLKO NIE NA PO I RPP

Gość zapewne poszedł nabyć
"przejściowe problemy," HAHAHHAHHAHAHHAA " wszędzie jest kryzys" Uczeń przerósł mistrzów z TVN-u "przeszliśmy przez niego na +" wzrost bezrobocia to plus, zastój w budowlance no popatrz " będę głosował na PO" bez komentarza " a walka z PISem musi kosztować" to zapewne pisał Niesiołowski albo inny Zalewski czy Olszewski, ludziku straszenie pisem i granie kartą pis było dobre ale 2 lata temu..

Gość głosowcz2013
sld lub palikot

Nie chciałabym głosować na PO, jednak jak popatrzę na Pawłowicz, Girzyńskiego, Kaczyńskiego, Fotygę, Hoffmana, Czaneckiego, Brudzińskiego i innych bulterierów tej partii, zaczynam się bać.

Elektronikełe ausf.II Tak czytam Twoje posty i dochodzę do wniosku że kompletny z Ciebie frajer. Kolego radzę Ci się dokształcić, przeanalizować politykę PO jaką prowadzą i jaka jest obecnie sytuacja kraju, to jest tylko i wyłącznie wina RZĄDU DONALDA TUSKA bo to oni podejmują decyzję od paru lat za miliony Polaków. Nie zwalaj winy na PIS, nie zwalaj winy na inne partie bo one nie mają z tym nic wspólnego, to PO rządzi od paru lat i to nim dziękujecie za podwyżki, vat, utrudnianie życia przedsiębiorcom, brak miejsc pracy, obcy kapitał w naszym kraju, kręcenie przy śledztwie w Smoleńsku, PRZYZNAWANIE SOBIE PREMII W CZASACH KRYZYSU I KOMPLETNIE ZAŁAMANEJ POLSKIEJ GOSPODARKI. Ten kto uważa że PO dobrze rządzi musi mieć niepokolei w głowie.

Gość tylko palikot
uwolnić polskę od czarnej zarazy :classic_cool:

Gość mamtaksamojak
wrzoska niestety pis to straszne oszołomstwo! pokazują to na kazdym kroku :| skąd oni się wzieli??

Gość Jarosław Gowin
"czarnej zarazy " a moze tak najpierw uwolnimy Polskę od czerwonej zarazy??

Gość rafaellszanti
glosuje na PIS, PO-PSL to najgorszy rzad od 1989 roku :o

Gość ja78
ja tam wolę: prof. Pawłowicz zamiast Muchy Girzyńskiego zamiast Nowaka prof Kaczyńskiego zamiast mgr Tuska Fotygę zamiast Sikorskiego Hoffmana zamist Grasia Czarneckiego zamiast Godsona Brudzińskiego zamiast Niesioła itp ... a tak w ogóle patrz na to co ludzie robią a nie jak wyglądają ...

Gość Lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zawsze bede głosowac na PO, wole ich gówno niz wielkie gówno jakie zrobiłby Pis u władzy

Gość jeden-cztery
ONR lub NOP, chyba że Ruch Narodowy stworzy jakąś formację.

Gość mezczyzna anonim
na nikogo wszyscy to złodzieje a wy im przygotujecie koryto

pis juz był u władzy i pokazali co potrafia, tzn nic zero wielkie, jedyne co potrafią to ludzi szpiegowac, przeciez ten psych Kaczynski to zyłby tylko smoleńskiem i wojne by ruskom wypowiedział, nigdy Pisu nigdy !!

Gość szybka.ekspertyza
"przeciez ten psych Kaczynski to zyłby tylko smoleńskiem i wojne by ruskom wypowiedział, " bosze!!!! Ale wam namieszali we łbach !!!!! Pora myśleć samodzielnie, barany tuskowe !!!!

A co takiego PIS pokazał za 2 lata rządzenie ? Gówno...Oni nie mieli nawet czasu żeby zacząć rządzić a wszyscy jadą po PIS bo taka moda durna nastała. W PISie może i niektórzy mają głupie zapędy jak w każdej partii ale przynajmniej to patrioci a teraz Polską rządzą Ruskie co mi się niezmiernie nie podoba dlatego wolę PIS od PO.. PO rządzi 6 rok i co kurwa macie fajnie ? wiecznie narzekacie i pierdolicie jak wam źle, jak to Tusk obietnic nie spełnił ale dalej ma poparcie. Za Kaczyńskiego nikt podatków nie podwyższał a obniżał, nie było takiego bezrobocia jak teraz, nie było tyle obcego kapitału w naszym kraju bo oni budowali gospodarkę Polski na Polskich warunkach a nie zagranicznych tak jak buduje teraz złodziejska partia PO.

Gość klaa484
PiS , PiS i jeszcze raz PiS !! To co teraz się dzieje za rządów Tuska to jakiś cyrk!!! Mam dość PO i tego co zrobili z naszym krajem... Sprzedawczyki i złodzieje !

ale ja nie lubie Tuska baranie :) po prostu jak widze w tv Kaczyńskiego i słucham co on mówi to ogarnia mnie przerazenie, ten człowiek jest bardzo chory i potrzebuje pomocy

Ale Polacy i tak są debilami i nawet jak będą żebrać pod kościołem bo nie będzie na chleb to pójdą i oddają głos na tych konowałów z PO, dlatego między innymi wyjechałem z tego kraju bo kiedy PO doszło do władzy dawałem góra 3 lata na to że Państwo się posypie i co ? jest gorzej niż przypuszczałem.

Gość jeden-cztery
tylko PiS i PO widzicie? Jest pełno innych partii, ale jesli juz to PiS > PO, za rządów PiS-u mielismy wzrost gospodarczy, znalazłem pracę, obiektywnie lepiej mi się żyło, po prostu. Co nie oznacza że zagłosuje na tych czy tych bo nie zagłosuje na nich.