Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rajhanna

Na kogo byście głosowali, gdyby odbyły się teraz przyspieszone wybory?

Polecane posty

Gość RACZEJ NIE BARDZO
Sam już nie wiem, teraz wracają starzy czerwieńcy z SLD, patrzeć na te japy nie mogę! PO mnie zawiodło, nie będzie już powtórki na nich, na każdym kroku kłamią!.Może na PIS????

Gość zarabiający 5 tys. nwtto
PIS

Gość ...............,.,.1
Tylko na PO. Trzeba być superszaleńcem, by głosować na neototalitarny PiS, podejrzewam, że gdyby zdobyli władzę, to mielibyśmy już koniec demokracji, jak w Niemczech po 1933 roku. A Macierewicz stworzyłby jakieś ichnie SS.

Gość Elektronikełe ausf.II
tylko PO, trzeba się wystrzegać PiSu bo chcieli zrobić nam państwo policyjne, kontrolowac na każdym kroku i stawiać fotoradary na autostradach, dobrze ze pis nie rzadzi bo dawno bylibyśmy bankrutami a tak dzieki donkowi mamy zielona wyspe

Gość ...............,.,.1
Teraz ludzie narzekają na kamerki przy drogach. PiS w zamian założyłby kamerki w każdej sypialni. I totalną inwigilację, jak u Orwella. Ta partia powinna się nazywać BiN-bezprawie i niesprawiedliwość!

Nie ma wielkiego pola manewru, mój głos pewnie i tak nic nie zmieni ale jeśli miałbym już głosować to na PIS. PO dosoliło kompletnie, zrobiły z Polski kraj niewolników i wysokich podatków, naobiecywali że ułatwią życie przedsiębiorcą, że ceny będą niskie że paliwo będzie niskie a tymczasem to co te konowały odwalają to przechodzi ludzie pojęcie, nie dość że podnieśli dwa razy wszystko do góry to jeszcze śmieją się w twarz i wmawiają że jest pięknie. Dałem się nabrać na PO bo przyznaję bez bicia że uwierzyłem im parę lat temu i niestety śmiertelnie się zawiodłem. Już pomijam fakt że ta partia liże dupę Rosjanom i Żydom, największym wrogom Polski od zalania dziejów. Kiedy oddawałem na nich głos nie patrzyłem pod tym kątem nie każdy jest idealny no ale przejechałem się i to ostro. A co do PISu i tego że ludzie tak po nich jadą, to to jest daremne, po Tuskowi jadą już 6 rok a i tak jest na lepszej pozycji niż Kaczyński z PISem który rządził zaledwie 2 lata i nic nie zdążył zrobić to jeszcze dodatkowo przekonuje mnie w fakcie że Polacy są pojebani. Tusk niszczy kraj , zabiera biednym i daje bogatym a ludzie go jeszcze za to kochają i w sondażach ma poparcie. Kompletny fenomen.

ZDECYDOWANIE NA PIS! Tylko mi nie piszcie że jestem moherem! Nie należę do żadnej partii,ale nie ma już na kogo głosować.Najchętniej bym nie poszła,ale przecież każdy głos się liczy:D Teraz nie chcę żeby to było PO.

Gość lena-marlena...
"Tylko na PO. Trzeba być superszaleńcem, by głosować na neototalitarny PiS, podejrzewam, że gdyby zdobyli władzę, to mielibyśmy już koniec demokracji, jak w Niemczech po 1933 roku. A Macierewicz stworzyłby jakieś ichnie SS." I BYLOBY ZAJEBISCIE A TERAZ SAME KEBABY I HINDUSY I INNE TAŁATAJSTWO SUPER NIE !!!??!?! MOGA SIE TEPE zdziry puszczac z kolorowymi :O a biala rasa wygasa... potem muzulmanni beda nami rzadzic frajerze tego chcesz?

Gość pan byznesmen
na Pis

Gość ja78
jak to się dzieje ,że ci co głosują na PO wklejają cały czas te same gotowe teksty ? na służbie są ?

Gość glosowalabym na PIS...
ten kraj jest chory i zaluje,ze niemcy nas nie przejeli, moze bysmy nie mieli swojego jezyka i obyczajow, ale za to bysmy mieli normalna prace i normalny rzad!

Gość Komunikat Ministerstwa Prawdy
stalin miał powiedzenie niewarzne jak głosuja warzne kto liczy

Gość Na Ruch Palikota
tak jak głosowałam poprzednio. kobieta lat 33, mąż, dziecko 5 lat

Gość polonistka z Górnej Grupy
tylko PIS

Gość prostytutka, 27lat, mężatka
na RP albo PO :)

Gość teraz większość chce głosowac
na PIS a jak przyjdzie co do czego to i tak zagłosujecie na PO, tak jak ostatnio. każdy psioczył, wyzywał a kto wygrał?

Gość teraz większość chce głosowac
a co do pytania to ostanio głosowałam na Palikota, ale juz raczej więcej nie zagłosuję. teraz oddam głos na Korwina Mikke

Gość hemoroida na śniegu
PIS PIS

Gość nbjb
na PiS. mam dość tych pierdolonych kłamców z PO, coraz większego bezrobocia, tego że wszystko jest zamykane, jest ciągły brak funduszy na wszystko, pensje idą w dół i tylko panowie politycy dostają jednorazową podwyżkę taką jakiej na nigdy na oczy nie zobaczę. wypierdalać stąd mendy i gdzie indziej tworzyć swoją gówno wartą zieloną wyspę...

Gość ja78
ci co chcą glosować na PO -zacznijcie czytać coś poza programem tv: może o przejętych kontraktach dla stoczni niemieckich - gdy Polska już swoich stoczni nie ma .. albo o wysprzedawaniu PKL - Polskich Kolei Linowych w Tatrach albo o tym ze co 3 dziecko w PL jest głodne !! i zacznijcie myslec przed wyborami proszę ...

Gość iq198
platformerskie lemingi chyba niczego nie zrozumieja, do czasu az nie beda mieli co wrzucic do garnka:o

Gość dsdfdsfs
ja tez na PIS. niech sie zlodzieje i oszusci martwia o 6 rano czy ich ktos nie odwiedzi ja tam spie spokojnie