Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna_ pestkaaa_

Jestem po nieudanej operacji plastycznej. nie chce żyć ;(

Polecane posty

Gość mialam operacje nosa
oni nie maja czasu na takie fora...tym bardziej nietematyczne... Chyba, ze z nazwiska lekarza wymienisz, to moze. Ale nie po opisie zabiegu. No co Ty, teraz takich operacji robi sie mnostwo...

Gość stefekburczymu
ja nos poprawialam dwa razy bez zadnych dodatkowych kosztow, bo nie bylam zadowolona z jego ksztaltu. trudno cokolwiek doradzic, skoro nawet nie chcesz napisac o jaka czesc chodzi:o

jak mamy Ci doradzic, skoro nie wiemy o co chodzi?

Gość też ci powiem........
jesteś z wioski albo zahukana oni takich ludzi mają w doopie i nie chcą nawet poprawiać,dopiero gdy powiesz iż napiszesz nazwisko w internecie wtedy ci może pomoże, tak wygląda to w praktyce. Obecnie niewielu plastyków jest w porządku, radzę iść na konsultację do doświadczonego, starszego lekarza oraz do prawnika.

Gość smutna_ pestkaaa_
maila mam z mienia i nazwiska wiec nie podam tutaj... moze jak sie przelamie za pare minut to napiszę o co chodzi ...:(

smutna_ pestkaaa_ ostry gracz nie bez powodu nie chce pisac dzis poklocilam sie z chirurgiem a oni dosc sumiennie sledza wszytskie fora ! Nie chce wchodzic w szczegoly bo jeszcze sie domysli ze to ja pisze i cholera wie , moze sam pozwie mnie ze go oczerniam albo mi juz nigdy nie pomoze a jeszcze mi to potrzebne !! chetnie bym pogadala o szczegolach na jakims "privie" czy gg. - Napiszco było operowane i co się stało. Za to nikt nie może cię pozwać, a poprawki będziesz robić u innego. Nie masz się czego obawiać. Poza tym poszukaj w necie poszkodowanych przez niego. Wpisz w google jego nazwisko i opinie. Ja ci otwarcie piszę, że Gumkowski to rzeźnik i nie boję się pozwania.

matko....Pestka.... A ile to roboty, stworzyc nowe konto mailowe? Chocby uzywajac nicka stad jako loginu?

Gość dfcgvhf
up

Za parę minut, to ja już będę spał. Nie będę czekał, aż na 50-ej stronie raczysz napisać o co chodzi.

Gość hjknnnnnnn
tepa dzido piszesz juz dwie strony i dalej nie wiedomo o co chodzi. zoperowalas mozg?tak wyglada zwin to marne prowo

Gość smutna_ pestkaaa_
no dobra ...jestescie jeszcze ? :/

Gość też ci powiem........
autorka jest po prostu w ciężkiej depresji dlatego tak się dziwnie zachowuje, znam 4 osoby z komplikacjami po zabiegu korekty nosa, dobranoc.

Gość smutna_ pestkaaa_
dobra ja ide ...zycie pokaze co dalej :(

wroc tu jak sie na cos zdecydujesz ;) moze faktycznie zacznij od pomocy psychologa. Gdy zrozumiesz dlaczego sie wycofujesz, kiedy trzeba walczyc o swoje, moze latwiej Ci bedzie to zmienic

Gość hjknnnnnnn
spadaj.............

Przypomnijcie mi kiedyś, żebym nie wchodził więcej na topik na którym po 4 postach autorki nie wiadomo dalej o co chodzi. Szkoda czasu. Już mogłem spać :O🖐️

Gość jaka posciel?????
autorko ale pomysl logicznie,jak ktos ma ci tutaj doradzic jak nie napisalas o co chodzi,3 strony marudzenia i nic konkretnego,oczekujesz pomocy? to sie troche dostosuj,jest tutaj wielu zyczliwych ludzi i napewno ktos by Ci cos madrego doradzil.Nie najlepiej sie uzalac nad soba,wez sie w garsc kobieto.

Gość jaka posciel?????
Ostry gracz,ja tez juz nie wejde na taki topik,chcesz pomoc ,doradzic ale sie nie da...

Gość Powiedz mi kciuku
Po chuj pocieszacie te szmate? Jej się należy potężny kop na ryj a nie wsparcie. Gardzę każdym kto ingeruje w prawa natury.

Gość hahaha a dla mnie to prowo
albo ewidentnie nieudana operacja mózgu :D Ostry Graczu pozdro 🖐️

Gość uwielbiam powietrze po burzy
Jeśli jeszcze tu jesteś to po pierwsze nie załamuj sie. Nie jesteś zapewne sama z takim problemem. Też mam znajomą żałującą bardzo swojej decyzji. I ja trochę rozumiem autorke...w ciężkiej depresji, być może nastraszona przez lekarza ,że ją pozwie jak coś napisze. Plastycy to straszni ludzie , wiem z doświadczenia znajomej.

Gość zgłoś do usunięcia121
a takie kobiety jak autorka ciągnie do tych ludzi. Posrane to jest. Zgodziła się na ryzyko i przegrała, więc o co chodzi.

Gość Powiedz mi kciuku
Wykurwiać z tymi żalami nad tą szmatą! Może kurwa ostre słowa krytyki do niej dotrą! A jak nie to niech się zabije w chuj! Jednego kretyna mniej. A jest ich od groma! Społeczeństwo coraz bardziej kretynieje. Wystarczy wejść na to forum i tematy na nim zakładane

cóż. nie każdy rodzi sie piękny i ja w niektórych sytuacjach rozumiem ,że ktoś chciałby poczuć sie lepiej we własnej skórze co nie zmienia faktu ,że plastycy to straszne świnie i jak pojawiają sie problemy to zostawiają człowieka na lodzie albo każą sobie płacić niebotyczne sumy za poprawki. W polsce z plastykiem sie nie wygra co jest no nie do pomyślenia w USA.

Gość hahaha a dla mnie to prowo
pozwie jak coś napisze??? niby dlaczego, jeśli to prawda??? juz nie badzcie smieszni. o swoje trzeba walczyc i jesli ktos spierdolil operacje powinien poniesc tego konsekwencje, a nie zasłaniac sie zgodami i innymi ppierdołami to kurwa oni są lekarzami i "wiedzą co robią" a nie pacjent który oddaje się w ich ręce pomijając fakt - co za konował zgodził się robić operację plastyczną osobie z depresją??? no chyba ze koleżanka zataiła ten fakt.. a zreszta, co ja się tak wczuwam w to prowo?? :O

Gość WIEKSZOSC CHIRURGOW PLASTYCZNY
ch jest ostro poryta, BRAK EMPATII, omamieni KASA i POZYCJA wsrod niezmoznych Polakow, POCZYTAJCIE jak ludzie po operacjach chca ze soba skonczyc

jedyne co mogę zaproponować to wsparcie w kimś ,żeby całkowicie nie sfiksować i zbieranie na poprawkę u innego.

"co za konował zgodził się robić operację plastyczną osobie z depresją??? " Heheh operacje plastyczne robi sie chyba wyłącznie u osób z depresją i kompleksami. Chyba szczęśliwi ludzie nie idą do plastyka :D ?

Gość wifigdansk
tak sobie mniemam ze gdyby to był nos to by autorka nie wstydzila się tego napisac,stawiam na operacje powiększenia/ujędrnienia piersi ewentualnie plastyka narządów płciowych, autorko-przede wszystkim podeszłas bardzo niepoważnie do tej całej sprawy,nie sprawdziwszy,jakie moga byc komplikacje,powiklania i odpowiedzialnosac lekarza (swoją droga ja bym nie podpisala nic takiego co mowi,ze lekarz moze wszystko nawet spartaczyc i nie bierze za to odpowiedzialnosci-poprostu załatwił cie juz na samym wstepie,skoro podpisalas taką umowe to się nie starał), ja,zanim mialam robioną prywatnie krzywą przegrodę nosową (prostowanie) to buszowałam w necie chyba pare miesięcy zanim na cokolwiek się zdecydowalam,ale za to mialam juz taką wiedze prawie jak sam lekarz:) wiedzialam wszystko od A do Z łacznie ze studiowaniem obrazów graficznych mojej przypadłosci,sledzeniem wsystkich mozliwych forum na te tematy,zdobywaniem informacji o klinice,o tym lekarzu ktorego wybrałam , co mnie czeka,jak to wszystko bedzie itd... najpeirw od tego zaczyna się cokowiek bo tak to idziesz i na wsystkosię zgadzasz i masz takie efekt a nie inny. od razu ci powiem,ze wszystko da się 'reklamowac" i jesli masz papiery a na pewno masz to mozesz zaządać poprawki.ja mialam takie prawo do roku po operacji gdyby się cos działo. jesli nie to pozostaje ci droga sadowa. i nie boj się walczyc o swoje bo albo walczysz albo zamykasz się w swojej skorupie i nikomu nie zawracasz głowy bo samym lamentowaniem to nic nie zdziałąsz. tak na marginesie-lekarze raczej nie przesiadują na kafeterii,maja swoja prace i wazniejsze sprawy jak szukanie niezadowolonych pacjentek :)