Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna_ pestkaaa_

Jestem po nieudanej operacji plastycznej. nie chce żyć ;(

Polecane posty

Gość gość
Ej, może sobie zmieńcie ciało i będzie najlepiej.... masakra.

Gość gość
Bo operacje nosa robi się tylko u bardzo doświadczonego plastyka, jak dr Szczyt, a nie u młodszych partaczy, którzy kłamią w żywe oczy, bo tylko kasa im w głowie. Starsi mają już tyle pieniędzy że nie potrzebują już nic, i takich należy wybierać.

Gość gość
to co w końcu autorka zoperowała? ktoś napisał, że nos, ale sama zainteresowana się zmyła a mnie żżera ciekawość :(

Gość gość
też jestem ofiarą nieudanej operacji, wiem, co czujecie, na początku nie mogłam spojrzeć w lustro. Byłam taka zła na siebie, że moja próżność wygrała i zdecydowałam się na wymarzoną operację,a teraz strasze swoim wyglądem. Jedyne co mnie pociesza to to, że zebrałam w sobie siły i skorzystałam z pomocy kancelarii, by dostac odszkodowanie. Znajomi mi odradzali walki w sądzie, bo sądzili, że nie wygram. Jednak dzięki adwokatowi brykczyńskiemu udało się. Wiem, że nie jest łatwo wygrać z klinikami, tym bardziej się cieszę, że chociaż w ten sposób mogłam zrekompensować sobie poniesione przeze mnie straty.

Gość gość
ja zastanawiałam sie długo czy dac sprawe do sądu zdecydowanie bym wygrała ale przed zabiegiem podpisałam że nie bede wnosic o odszkodowanie jak cos pojdzie nie tak i teraz nie wiem co mam robic, chyba pozamiatane, i pozostaje mi czekac na wyznaczana date do rekonstrukcji. napiszcie prosze...

Gość gość
Na pewno chodzi o koszmarne operacje nosa.

Gość gość
Znalazłam Tytuł artykułu-Cena piękna-roszczenia ofiar nieudanych operacji plastycznych

Gość gość
Wierzę .. Uważajcie na kafeteryje naganiaczki udające zadowolone pacjentki w dziale chirurgia plastyczna...upodobane tematy to głównie wątek o nosach, często reklamy powiększeń biustu. Z tych mają najwięcej kasy...

Gość gość
rozumiem cie

Gość smutna_ pestkaaa_
smutna_ pestkaaa_ była po c*****o zrobionej operacji nosa .

Gość gość
A ja jestem z tych których taka operacja wybawiła, zabieg robiłam w klinice w Łodzi pod okiem doktor Żukowskiej, świetna lekarka, wszystko ze mną omówiła, ustaliła i wytłumaczyła, a efekt jest dokładnie taki jak zaplanowałyśmy

Gość gość
o żukowskiej to już tu chyba wszyscy wiedzą naganiaczko jak partoli robote nie fatyguj sie z tą reklamą

Gość smutna_ pestkaaa_
mieliscie racje byla to plastyka nosa :(

Gość gość
Co z nosem

Gość gość
Czemu prawie nikt nie wymienil kto mu spartolil taka operacje. Wiem tez jak inni, ze na tamtym osobnym dziale o plastyce jest wiele osob klamiacych zeby napedzac tym slabym reklame.

Gość Aniaa382
Zupełnie nie potrzebne są te nerwy. Najlepiej podać gościa do sądu i umówić się z lekarzem, który to naprawi. Ja polecam Ci doktora Pabiańczyka, który poradzi sobie nawet z najtrudniejszymi zadaniami.

Gość Okaleczona
Mnie Pan Doktor Piotr Osuch oszpecil twarz i nie man sil juz zyc

Gość gość
Szczerze Pani współczuję, nie wiem jak bardzo ten partacz zniszczył Pani twarz ale wiem że Kazimierz Kobus to świetny chirurg i może gdyby Pani wysłała zdjęcia do kliniki Kazimierza Kobusa to może by coś poradził wiem że ten Chirurg robił niejedn poprawkę po niejednym partaczu, choć nie zdziwiłabym się gdyby Pani nie miała już na nic ochoty. Zapewniam Panią że nie jestem reklamą.

Gość Okaleczona
Niestety nikt tu w Polsce z lekarzy nie jest w stanie mi pomoc przeszlam juz dwie rekonstrukcje przeszczepy skory po dr Osuchu ktory wycial mi po prostu za duzo twarzy przy lip lifcie ust .Bylam miesiac w Stanach na konsultscji tam lekarze zalecaja trzecia rekonstrukcje ale koszty sa tak wielkie ze po prostu mnie na to nie stac .Od 2 lat nie wychodze z domu to nie zycie uwieziona we wlasnym domu.

Gość gość

Jestem w podobnej sytuacji, był bardzo reklamowany przez pewne osoby na kafeterii, jak tylko napisało się coś na niego że le zrobił, to od razu tę osobę hejtowano i obrażano.

Mnie zniszczył nos Krawczynski, miał pomóc, a wyciął tyle części prawie jak u Jackosona.

Nie mogę żyć jak wcześniej, mam poważne problemy zdrowotne.

Gdyby istniała eutanazja, już by mnie było.