Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aboveju

PRZEZ PSA KUZYNKA STRACIŁA OKO

Polecane posty

Gość 1okokokokoooooooooooooooo;m
Ja uwazam ze twoj wujek postapil slusznie,pies moim zdaniem byl psychiczny.Zal mi twojej kuzynki,psy nic dla mnie nie znacza.

Gość Martens t best
Psy to zasrane czworonogi do piachu z nimi

nawet nie chce mi sie komentować obrońców psów:o jak mozna pisać takie glupoty w przypadku tego czego dokonał ten pies i porównywac do jakiś przewinień dzieci i wogóle insynuowac że z dzieckiem nalezy wtedy zrobić to samo zglosze te osoby które piszą ze nie nawidza dzieci i życza im śmierci do odpowiednich organizacji to normalne nie jest była już historia jak dziecko za to ze podarło laurke wsadzili za kare do pralki i właczyli pranie malo to takich osób pewnie swoje dzieci tez maltretujecie takich ludzi trzeba zglaszać kara was nie ominie

Gość Paker Linda instruktor fitness
Żal mi tych tępych kurrew, które wyżej stawiają zwierze nad niewinne dziecko, chuuj wam w dupe pasztety choć z waszymi ryjami nie macie na co liczyć. Miałem psa swego czasu, nie był na dłuższą metę agresywny bo go wychowałem odpowiednio. Ugryzł swego czasu moją mamę, po kilku dniach to się powtórzyło więc dostał przez łeb i się nauczył, że nie wolno ale tak to kochane psisko. Ale jeśli by zrobił jakąkolwiek krzywdę mojej mamie czy dziewczynie, wyprowadziłbym za dom i zabił.

Gość idioci to właściciele!!!!
;ot właśnie, pies - nie człowiek więc jak można go winić za jego postępowanie? i jak można zabijać psa za swoje własne błędy? a jak dziecko okaleczy drugie dziecko to czy rodzice niczym mama z sosnowca pierdolną nim o próg i pójdą zakopać na podwórku? Pies to tak samo stworzenie, które czuje, odczuwa ból, więc tylko uśpienie u weterynarza jest dobrą metodą jak już chce się psa zabijać. A najlepiej jak sobie z psem ktoś nie radzi i widać u psa objawy agresji wobec zwierząt, należy psa oddać do behawiorysty albo szkoleniowca, który znajdzie mu odpowiedni dom, a nie dom kretynów gdzie pies latał od drzwi do drzwi bo nie miał swojego kąta. Pies ten był bardzo niepewny siebie, a właściciele to idioci. i tyle. żal wylewać słowa na taki imbecylizm

Gość asereche
właśnie jak ktoś chce pogrywac jak pani ZGAGA i chce coś zgłaszać to ja jestem za zgloszeniem jej i tego co pisze o zabijaniu dzieci są organizacje które chętnie się tym zajmą tacy ludzie sa niebezpieczni ci co wyżej traktują psiska niz dzieci to ci u których potem się znajduje w beczkach i zasuszone w szafie martwe szczatki dzieci takich kudzi trzeba zglaszac i mieć na oku

Gość JA WAM WYZNAM PRAWDE DZIS ZE
PIES ZACHOWAŁ SIĘ TAK JAK ZOSTAŁ NAUCZONY. KOT I PIES RAZEM TO CHYBA JAKIŚ ŻART. W DODATKU TAKI PIES JAKIM JEST OWCZAREK. NO LUDZIE. PIES CODZIENNIE BYŁ PROWOKOWANY PRZEZ KOTA, WIĘC NIE DZIWIĘ SIĘ, ŻE BEZ PRZYCZYNY POGRYZŁ TĄ DZIEWCZYNĘ

Gość asereche
idioci to przeciez pisala ze jebanu pisór niał jak u pana boga za piecem zagryzal inne zwierzęta i uchodziło mu to plazem bo owczarek i pieseczek bleble az w koncu okaleczyl dziecko i tu nie ma zlituj nie porownuj dzieci i ludzi istot myślących to jakiegoś pierdolonego pchlarza z dalmem który nie myśli i nawet jak jest przez 10 lat potulny to w końcu cos mu na banie najdzie i moze zaatakowac to jest przestrpga dla wszystkich ktorzy mają psy żeby je odpowiednio tresowac i trzymac na lańcuchu bo się poblaża wszarzom a potem płacze nad własna głupotą psy to takie same zwierzęta jak krowy czy swinie a ich się nie trzyma w domu w chinach je sie psine ciekawe czy kogutki i kurki też tak kochasz:classic_cool:

Gość Paker Linda instruktor fitness
Dokładnie, jak pies zrobi ci z dziecka kalekę trzeba zatrudnić behawiorystę, psiego psychologa i kupić mu lepszą karmę bo może to było przyczyną agresji :)

Gość ja nie uwierzę w życiu
że pies zaatakował kuzynkę bez powodu, pewnie go szarpnęła, uderzyła ale oczywiście nikt się nie przyzna bo tylko pies zawinił :o Pies wychowany nie zaatakuje bez powodu więc albo ktoś się nad nim znęcał albo kuzynka go sprowokowala. Bez powodu nie zaatakowałby zwłaszcza domownika więc niezła ściema :o

ja wam wyznam ty jestes nienormalna przypuśćmy ze jakis pies jest zaczepiany przez kota i potem ty sobie idziesz ulicą i ten pies ma prawo na ciebie skoczyć i wygryźć ci pół twarzy bo kotek go zdenerwowal:o

Gość Martens t best
Taaa w pl oddac ,nie osmieszaj sie.Ciekawe komu,inny dom jasne juz widze te chetne rodziny przygarniajace chorego psychicznie psa.

Gość ktoś tu napisał
"dla zdrowych psychicznie ludzi jest oczywiste ze tylko osoba majaca cos z glowa zabija psa mlotkiem JAKIEGOKOLWIEK' fakt. być może ten fakt, czyli cechy charakteru właściciela przełożyły się na błędy w chowaniu i ułożeniu psa, które dały ten tragiczny efekt.

Gość idioci to właściciele!!!!
asereche właśnie, ZAGRYZAŁ inne zwierzęta... Agresja u psa wobec swojego gatunku nie jest zachowaniem normalnym i godnym pochwały, a oni nic z tym nie zrobili, więc tym bardziej pies nie był w stanie. Moje porównywanie psa do dziecka nie polega na tym, że pies jest równy z dzieckiem tylko na tym , że pies zachowuje się jak dziecko. Jak dziecku na wszystko pozwolisz to nie wyrośnie na dobrą personę, tak samo jak psa będziesz źle chował to nie będzie zrównoważonym zwierzęciem.

Gość ludzie są godni pogardy i kary
że pies zaatakował kuzynkę bez powodu, pewnie go szarpnęła, uderzyła ale oczywiście nikt się nie przyzna bo tylko pies zawinił Pies wychowany nie zaatakuje bez powodu więc albo ktoś się nad nim znęcał albo kuzynka go sprowokowala. Bez powodu nie zaatakowałby zwłaszcza domownika więc niezła ściema też tak myślę zrobili z psa kozla ofiarnego p.s. ciekawe czy do tygrysa tez mieliby pretensje? to są ZWIERZĘTA, nie można ich potępiać! Nie sądźcie ich po sobie :p

"zgloszeniem jej i tego co pisze o zabijaniu dzieci " - gdzie, pytam sie GDZIE napisalam cokolwiek o zabijaniu dzieci?????? ty tepa palo

pisalam ze ona siedziała na kanapie on z 30 cm od niej leżał ja siedzialam na fotelu rozmawiałyśmy on sie nagle rzucił nie dotykal go nie glaskała nawet nie zwracała uwagi bo dawno nie rozmawialyśmy nie wiedzialam ze wywiąze się taka dyskusja chciałam tylko zeby to byla przestroga dla innych i zeby zachowali czujnośc nie wszystkie psy muszą zaatakować sle prosze osoby które bronia psa wiem ze wami kieruje miłosc do tych zwierząt i chyba sami nie wiecie co piszecie zastanówcie się bo latwo wam sie burzyć i osądzac skoro sami nie byliście w takiej sytuacji

Gość ktoś tu napisał
ps. wina leży po stronie właścicieli. jakiekolwiek przypisywanie MORALNYCH określeń postępowaniu zwierząt to nieporozumienie. Rozumiem złe emocje skierowane na zwierzę po tak szokującym przeżyciu. Ale to emocje. Rozumowo - to człowiek zawinił - te opisy wcześneijszych wyczynów i tarktowania psa to skandal.

Gość marcheweczkaaa
Bo siersciuchow w domu sie nie trzyma, robia to tylko idioci

poza tym skoro ten pies mial problemy psychiczne to nalezalo go oddac specjalistom behawiorystom i oni by sobie z tym poradzili a nie bestialsko go zabijac, taki czlowiek musi miec mocno najebane w czaszce!

Gość Martens t best
Przestancie pieprzyc te swoje farmazony,biedny piesek bo wlasciciel go zabil.Mial jeszcze poczekac az zaatakuje nastepna osobe.Chore czuby ci obroncy agresywnch psow.Pewnie wam psy cipy liza chore zwyrodniale suki.

Gość marcheweczkaaa
Jak to pies nie zaatakuje bez powodu?? Ludzi z takimi pogladami powinni doedukowac raczej i nie piwinniscie udzielac sie na forum i gadac takich idiotyzmow bo jeszcze ktos uwierzy

Nie każdy pies nadaje się dla każdego człowieka. Jeśli pies już wcześniej przejawiał agresję (no sorry zagryzienie innego psa i kota? po prostu był agresywny) to już wcześniej trzeba było zareagować. Może ktoś nauczył tego psa agresji? Nawet nieświadomie, lub robiąc coś nieumiejętnie. Może pies pochodził ze złej hodowli, z jakiejś mieszanki genów i miał już w sobie agresora. Nie każdy powinien mieć psa i na pewno nie każdy powinien mieć KAŻDEGO psa. Ze szczerego serca współczuję, ale wina leży tu po stronie człowieka. Jak zawsze zresztą.

Gość Martens t best
zgaga.ty pojebusko skoncz z tym pirdoleniem o behawiorystach.pies pewnie by zostal uspiony i tyle w temacie

Gość \fgnfcnvc
ci co tak bronią zwierząt to pierdolą kotka za pomocą młotka

psy często atakuja bez powodu jak bylam mała i wracalam ze szkoły taką mało uczęszczana drogą i natknełam sie na jakiegoś kundla zawsze kochałam zwierzęta i do niego wyciągałam ręce próbowalam przywołac a ten zaczą warczeć oczy miał jakieś dziwne zaczelam płakac bałam sie ze mnie zaatakuje zajście widział jakiś pijaczek spod sklepu i go przegonił na szczęście bo moglo się źle skończyć od temtaj pory balam sie sama chodzić a propo to sąsiedzi mieli takiego psa maly kundel wszystkich szarpał za nogawki gryzł ludzie bali sie chodzic cały czas były na niego skargi a oni się dziwili bo to kochany pieseczek kiedyś z koleżanka musielismy do nich isć i pogryzl ja krew jej leciała dzwoniłyśmy do drzwi a on wyleciał z krzaków i ja ugryzł w końcu go znaleźli kiedyś zabitego chyba ktoś go nozem zadzgal bo mial dużo ran ciętych w sumie to było do przewidzenia skoro tyle skarg bylo a oni nic z tego nie robili

Gość Martens t best
Co wy pieprzycie za bzdury nie zawsze winny jest czlowiek.nie raz pies ma chora psychike od narodzin

Gość lajla1212
Paker Linda instruktor fitness wlasnie za takie zachowanie i wyzwiska pod adresem innych, ublizanie od pasztetow etc stawiam psy i jakie kolwiek inne zwierzeta ponad ludzi. dla mnie smieciu moglbys juz jutro nie zyc bo skurwieli czepiajacych sie innych ludzi za rzeczy od nich niezalezne trzeba wieszac za odbyt na haku. a ci co wyzywaja dzieci tez sa nie halo. dzieci i zwierzeta sa duzo lepsze niz pusci, pseudo dorosli ludzie. jak mozna wyzywac dzieci od bekartow czy zyczyc im smierci? ja zycze smierci tylko ludziom ktorzy rzucaja sie do innych bez powodu i wysmiewaja ich wady ktore sa od nich niezalezne.

problemy z zachowaniem psa ZAWSZE SA WINA WLASICIELA. zawsze.