Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nklnlkvzlnvlvzkx

Małe a duże piersi. Czy zgadzacie sięz tym?

Polecane posty

Gość nklnlkvzlnvlvzkx

"Wszyscy wiemy, że duże piersi będą się podobały i nawet, jeśli na starość nie będą tak okazałe to te przynajmniej miały swoj okres świetności, te małe niestety nigdy takowej nie posiadały." Mój facet zostawił mnie dla laski z dużymi cyckami więc ten post szczególnie we mnie uderzył :O

Gość Poważniejszych
problemów to Ty chyba nie masz...

Gość nklnlkvzlnvlvzkx
Tylko złamane serce

Gość tahheea
a mój facet nie znosi dużych. to ja jestem bardziej nimi zafascynowana od niego :P

Gość Szija
E tam, małe jędrne piersi z małymi brodawkami są fajne :) A palantem się nie sugeruj

Gość są gusta i guściki
nie ma sensu się sprzeczać o "wyższość" jednych cycków nad drugimi bo każdy ma inne gusta :) a facet, który rzuca dziewczynę z powodu wyglądu (nie ważne czy ust,uszu, biustu) to jest zwykłym draniem więc się nie przejmuj 🌼 Znajdzie się taki co pokocha ciebie i twój biust nieważne jakiej wielkości by nie był :)

Moja Droga, facet nie zostawił Cię dla większych piersi, tylko dlatego, że Cię nie kochał. Gdyby Cię kochał, to akceptowałby Cię taką jaką jesteś. A skoro poleciał na ciało innej kobiety, to znaczy, że nigdy Cię nie kochał.

A ja znam takie coś: "Nie ładne co ładne, tylko co się komu podoba" Jeden lubi duże, inny woli mniejsze. Twój były był po prostu dupkiem ;]