Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WomanInTheFog

zakątek offtopowy do historycznego :)

Polecane posty

O pięć ,to już coś (mniam) :D Dzięki :)

Gość Silene
Hej :) Fajny temat :). Woman, kiedyś miałas w stopce takie śliczne zimowe zdjęcie i myślałam że masz z 19 lat na nim :). Zazdroszczę wam, że tak młodo wyglądacie. ja niestety, pomimo zdrowego trybu życia, diety, ćwiczeń, eko kosmetyków, wyglądam na 48, a mam 35 lat :(.

Czarny, tyle samo co lat :) JA na tym forum już nawet pół słowa o sobie nie zamierzam powiedzieć, bo znów będą durne dogadywania. Więc uszanuj to i więcej nie pytaj, powiedziałam, że jestem starsza od Ciebie :)

Spoko:D mogę powiedzieć ,że już coś przeżyłem :D

xyzed Minty ,to jak bedziesz miał zbyt dużo seksu ,to też z niego zrezygnujesz?? Mogę się zajechać na śmierć ,ale ...nie zrezygnuję ,przenigdy:P Pączki to nie seks mój panie ,seks nigdy się nie przeje, tak ja chleb zawsze go jemy(pomijam incydentalne przypadki) O jest rycerz DESPERADOS :D

Poza tym nie uważam bym aż tak Ci się naraził :D

Minty ale z ciebie wiracha :D:D:D:D:D

WomanInTheFog Jako, że trzy dni mam być u niego, to mu nie grozi za dużo seksu Woman nie wiesz co Ci GROZI "zielona "jesteś ,trzy dni to całkiem sporo ,razy tygodnie,miesiące :D :D

Tamari co za namolnosc -Co się dziwisz, Fog to długonoga blond(prawdę mówiąc czy długonoga to nie ma dowodu :( ),a długonogie blondynki to fetysz czarnego :)

Czarny Rycerz To podaj przedział 20-30, 30-40 czy 40-50 Czarny Ty widzialeś zdjęcie ????? przedział 40-50 ha ha ha :D :D

ja wiem, ze to jego fetysz, ale nie usprawiedliwia to jego namolnosci i tego, ze jest niemozliwie nudny piszac w kolko to samo

Tamari ja wiem, ze to jego fetysz, ale nie usprawiedliwia to jego namolnosci i tego, ze jest niemozliwie nudny piszac w kolko to samo Tamari ,czarny to trudny przypadek ,w zasadzie kafe to same trudne przypadki :(

Minty, no nie wiem, czy z tą częstotliwością tak by było :D Jeśli jestem wredna, to sam byś mnie wyganiał :P

Gość Silene
szkoda, że olewacie innych, wy ćwoki piepszone :o

moze nie same, ale sporo:) dlatego trzeba sie zdystansowac:P

Fog zapewniam że bym Ciebie nie wyganiał ,raczej starał się uratować ;) Ja nie jestem ciężkim przypadkiem cyt.w zasadzie kafe to same trudne przypadki -czyli dopuszczam wyjątki :) Silene szkoda, że olewacie innych, wy ćwoki piepszone -Te ćwoki pieprzone miały jednak rację że Ciebie olały ,czyż nie?? :D :D Czarnych nicków nikt tu nie olewa Narka Fog

Silene wyglądasz na 48 ,a myślisz i piszesz jak pierwszoklasista :o Więc nie tylko wygladu możesz zazdrościć :D:D:D