Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WomanInTheFog

zakątek offtopowy do historycznego :)

Polecane posty

A że tak zapytam : dlaczego czasami wstydzisz się bycia kobietą??

Może wielbicielką to za dużo powiedziane, ale nie wyobrażam sobie rano się nie napić :) Czemu czasem wstydzę się być kobieta? Jako mężczyzna powinieneś to wiedzieć, że kobiety bardzo często są jakie są ( nie będę wymieniać przywar, bo i po co:) )

No faceci też mają przywary ale jakoś się nie wstydzę ,że jastem facetem :)

Oczywiście, że mają, wiesz, tego nie da się wytłumaczyć w dwóch zdaniach o co mi chodzi. A też nie chcę tu zaczynać kłótni (zaraz babki na mnie wsiądą:P ), bo przez ostatnie dwa dni sporo tu zgrzytów :)

:D:D:D możesz nie wierzyć ale doskonale Cię rozumiem :D Niejedną pyskówkę niestety tu odbyłem :D:D:D

To chyba jest wpisane w to forum :D Ja akurat kiepska jestem w pyskówkach, więc wolę ich unikać :P ( wiem tchórz ze mnie)

Raczej mądrzejsza jesteś od tych ,którzy dają się prowokować nie wyłączjąc mnie:D Ale ja czasami lubię sobie odreagować poprzez prymitywną pyskówkę :D

Hmm no ja się tu dałam sprowokować ostatnio, nie mniej nawet sprowokowana nie używam wulgarnego języka, więc nie nadaję się do takich pyskówek :) Dlatego cały czas myślę, nad daniem sobie spokoju z pisaniem tutaj, choć czasem zdarzają się osoby, z którymi można pogadać :)

He he dlatego też i ja tutaj długo nie byłem,a po powrocie stwierdziłem ,że 90% osób,które byłe kiedyś,teraz się stąd wyekspediowały:D Wulgaryzmów też unikam ,no chyba że wymaga tego konieczność ,bo delikwent innego języka nie rozumie, wówczas korzystam z tej części języka ojczystego :D

Może znalazły lepsze miejsce, do pogaduszek :) Ja pewnie też stąd ucieknę, ale póki co korzystam jeszcze z tej formy rozrywki. Długo już siedzisz na forum?

Forma rozrywki :D:D:D tyż prowda :D:D:D Czy długo?? Z tego co pamiętam ,to może jakieś 7-8 wiosen??:D

To Ty weteran jesteś, ja przy Tobie jeszcze dziewicza bardzo jestem :P Nie sadzę abym miała tyle cierpliwości, aby tu siedzieć tyle wiosen :)

No miałem dość długą przerwę :classic_cool: zaczęło mnie to towarzystwo nudzić więc wybyłem :D

To jak w życiu realnym, jak spotykasz się ciągle z tymi samymi ludźmi, to w końcu Ci się nudzą :) Ja chyba mam ostatnio taki moment, i oprócz choroby to pewnie drugi powód, dla którego tu trafiłam.

No ponoć co za dużo ,to i świnia nie zmorze :D A odmiany są niezbędne wszak nie wszyscy lubią monotonność :classic_cool:

A kafeteria ,to raczej kiepskie lekarstwo:D:D:D Raczej może człeka zdołować :D

Oj tam, to nie lekarstwo, bardziej ciekawość siedzących tu jednostek, jak już odkryję tę mroczną tajemnicę, to odejdę :P Hmm fakt nie lubię monotonii, ale to podziałało na mnie odświeżająco, tak samo na moje relacje ze znajomymi. Sama siebie teraz nie rozumiem co piszę :D

Fakt ciekawe modele można tu spotkać :D:D:D A i można mieć niezły ubaw :D Fajnych ludzi także w tym piekiełu poznać można ale jednak większość to frustraci itp :D

Jak sam powiedziałeś - większość. Też zauważyłam, że nie wszyscy i są tu osoby, z którymi po prostu lubię porozmawiać :) Uczę się dopiero kto jest kim :D:D

Raczej większość nie jest tym na kogo pozuje :D Bierz więc bardzo dużą poprawkę :D

Biorę, choć nie powiem pierwszy raz mam z taką sytuacją do czynienia. Zresztą niech pozują na kogo chcą do ołtarza, ani do łóżka z nimi nie idę ( na czas rozmowy na kafe może być nawet papieżem, ktoś, ważne czy ma coś do powiedzenia):D

I tak trzymaj :D A do powiedzenia ,to tu ma każdy coś ,a najwięcej osobniki wszystkowiedzące, strażnicy moralności oraz dobrych obyczjów itd itp :D:D:D

No, czyli pasujesz do towarzystwa :D:D:D

No nie wiem, to, że się z czymś nie zgadzam, bądź wyrażam swoje zdanie na jakiś temat, nie oznacza, że jestem pouczająca. Nigdy nie kłócę się tu z nikim o takie rzeczy, bo każdy żyje jak uważa, skoro ktoś pyta o zdanie, czy prosi o radę to powiem co sądzę i tyle :) Nie mniej nie są to sprawy typu kochanek kochanka itp. Bardziej zostałam sponiewierana, za to, że kupuję mało kosmetyków i butów :D

No taka większość kobiet jest ,że szynki nie kupi ale na kosmetyki i buty ostatni grosz wyda:D:D:D Jesteś więc inna i chyba w mniejszości:D No ale jak dla mnie przez to jesteś bardziej interesująca ;)

Interesująca? Dla kogoś kto lubi rozgryzać ludzi - pewnie tak, choć jeszcze nikomu się ta sztuczka nie udała. Jako kobieta, raczej nie sądzę, ponieważ mężczyźni jednak wolą typowe kobitki :)

A to zależy od męskiej definicji typowej kobitki:D

Poza tym każdego osobnika można rozgryźć ,a czy to rozgryzienie będzie prawidłowe ,to już inna para kaloszy. Ja jestem leniwy więc cierpliwie czekam aż osobnik sam się rozgryzie :D

Haha tylko nie każdy chce się sam rozgryzać, i nie każdy chce być rozgryziony :P Definicja kobitki chyba za bardzo od siebie nie odbiega, jeśli chodzi o mężczyzn, może różnią się tylko umiejętności, które owa niewiasta powinna posiadać :D