Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WomanInTheFog

zakątek offtopowy do historycznego :)

Polecane posty

Chce ,czy nie chce to i tak ten proces trwa :D Definicje kobitki u facetów są diametralnie różne i wiem to po sobie jak i po swoich kolegach :classic_cool: To ,że większość facetów woli typowe blondynki nie oznacza ,że inni też muszą :D

Wiesz, nie miałam na myśli wyglądu :P Bardziej o charakter i zachowanie chodzi. Wygląd to rzecz gustu, nie mniej znam takich co od młodości szaleli za urodą południową, a ożenili się z blondynkami :)

Ok doczytałam, teraz wyszłam na blondynkę, tak to jest jak się wiele rzeczy na raz robi. Przepraszam cofam tamtą wypowiedź:) I zgadzam się, tylko tych co lubią inne jest mało, co n ie oznacza, że ich nie ma :)

Nie powiedziałem ,że nie ma i nie powiedziałem też ,że trudno takie znaleźć:) Ot uważam ,że każda potwora kiedyś znajdzie swego amatora :D:D:D

Nie no ogólnie nie narzekam, jeśli chodzi o tą materię, to jednak mężczyźni wypadają dużo lepiej na tle kobiet. Chodzi mi o to co sobą przedstawiają, i nie mam na myśli kafe :P

A jakoś nie odnoszę takiego wrażenia jak Ty co do facetów :D Po prostu i wśród kobiet i wśród mężczyzn są przygłupy i zmienie to nie ulegnie:D Kwiestia doboru par ,to dopiero łamigłówka ale zostawiam to psychologom choć dobrego zdania o tej profesji nie mam :D

Haha, no ja też nie lubię psychologów, ale jak jest potrzeba to i czasem podobno bywają pomocni. :) Ok ja uciekam dalej do moich sucharków i pracy. Miłego dnia :)

Czarny już Ci kiedyś Minty pisał jak wyglądam. Blondynka, 172 cm szczupłą, niebieskie oczy, długie nogi, i co najważniejsze za stara dla Ciebie :P Wracam do pracy, bo stąd nie wyjdę.:)

Gość WonanInTheFog
Witaj iks, już dziś lepiej :)

Widzę ,że Czarny Rycerz wybrał sobie Ciebie na damę swego serca :D

E tam, teraz młodzieńcy gustują w dojrzałych damach :) Przynajmniej na chwilę :D:D:D No i są związki typu ona starsza ,on młodszy choć częściej upadają niż w konfiguracji odwrotnej :D

Już wcześniej zawitałem rzucając temat ale jakoś nikogo on nie zainteresował ,a z tego co widzę raczej okres II wojny na tapecie.

Zdecydowanie najwięcej rozmówców jest zainteresowanych tym okresem. Nie zauważyłam Cię tam wcześniej, przepraszam za moje niedopatrzenie :) Panom musisz wybaczyć, bo jak zaczynają się kłócić to jak w kurniku się robi :D

A wiesz ,że i ja o tym wiem?? :D Tak jak nie każda młoda gustuje w starszych facetach aczkolwiek sporo takich niewiast jest :D

E no spoko raczej do wybaczliwych :D osobników się zaliczam choć pamiętliwy i mściwy być potrafię :D:D:D

Hmm to muszę uważać co mówię :P Jednak dość dużo jest niewiast zainteresowanych młodszymi, przynajmniej od pewnego wieku. Młódki zawsze ganiały za starszymi :P

ja tam wole mlodszych wizualnie a starszych to jak juz max o 5 lat