Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WomanInTheFog

zakątek offtopowy do historycznego :)

Polecane posty

Tamari szybciej? no nie wiem wygladam mlodziej od kazdego swojego kumpla i mlodziej od niejednego mlodszego ode mnie Wybacz Tamari ale to tylko słowa ,gdzie dowód na poparcie Twoich słów,tzn fota? Ja Tobie wierzę ,ale nie wiem czy inni tak na samo słowo uwierzą :(

No przecież wiem co to geny itp itd :D W mojej rodzince jest podobnie tylko ja wyglądam o 20 lat starzej niż mam w rzeczywistości :D

Fakt mgiełka miała zamieszczoną swoją fotkę swego czasu :D

Woman Ty faktycznie dałaś zdjęcie ale ..masz chyba ich więcej ? Wróóóć ,najpierw piszę że mnie interesuje głównie "wnętrze" a teraz wołam o fotę ,to znaczy że .... :D Kłamcą jestem ? ;)

Też poproszę to udokumentować i przypominam Panom, że chodzi o zdjęcie twarzy :D A co wiecznie tylko kobiety się pokazywać będą :D:D:D

Minty, skoro ja okazałam jedną, to i Wy musicie jedną, wtedy możemy porozmawiać o kolejnych, jest równouprawnienie :D

Czyżbyś chciała na któregoś zagiąć parol????? ;)

To zależy jak bardzo jesteście wyględni :P Kurcze, też oczywiście mam na myśli wnętrze. :D:D:D

Oj wnętrze ,to mam bogateeeeeeeeeeeeeeeee :D

haha nie bede wysylac zadnych fot:) nie znam Cie i jaka mam gwarancje ilu osobom taka fote pokazesz pisze jak jest slysze regularnie, ze wygladam na mniej niz mam kiedys mnie to draznilo,. ale teraz jak mam prawie 30 to traktuje to jak plus:)

Udowodnij :P Widzisz, Minty chociaż popisał się wiedzą historyczną, no i już jestem mu przyobiecana na trzy dni w tygodniu :P

Tamari wiem o czym mówisz, ja pamiętam jak się wkurzyłam jak miałam 25 lat. chciałam iść ze znajomymi na piwo i mnie nie wpuścili, bo dowodu nie miałam :P

WomanInTheFog Minty, skoro ja okazałam jedną, to i Wy musicie jedną, wtedy możemy porozmawiać o kolejnych, jest równouprawnienie Tak szczerze to lepiej nie ,jeszcze byś uciekła z kafe :(

Udowodnić?? A po co?? :D Nie mam aż tak niskiej samooceny żebym czuł potrzebę udowadniania czegokolwiek :classic_cool:

ja majac 27 lat musialam sie po dowod wracac bo mi piwa nie chcieli sprzedac a z pol roku temu znajoma mojej mamy z pracy zapytala sie czy chodze do gimnazjum no ale ta to przegiela mocno:-O

No widzisz Minty iksik oddał mnie Tobie walkowerem, więc musisz mnie znosić 6 dni w tygodniu :P:D Już Ci współczuję, to będziesz chodził w masce, abym nie uciekła ?:D:D

Nie denerwuj się :D Jeszcze trochę ,a będą pytali od kiedy na emeryturze jesteś :D

Tamari haha nie bede wysylac zadnych fot -Czy ja prosiłem o wysłanie mi foty ? No daj spokój, prosiłem dla innych :) Ja mam przyobiecaną Fog na TRZY dni w tygodniu,jestem szczęsliwy ,więcej mi do szczęscia nie trzeba,to znaczy drugiej kobiety:( Muszę tylko kupić robaki i wędkę ;)

Walkowerem??? :D:D:D:D A czyż ja stawałem w jakieś konkury o Twoje względy?? :D:D:D:D

kazales sobie udowadniac:) ale mysle ze wysylanie fot na forum nie ma sensu tu sie pisze:)

6 Dni w tygodniu ? Ja baaardzo chętnie ,ale coś czuję że kolega zwiad będzie piętrzył trudności :D ;)

Minty nie masz wędki? O kurcze to duży minus :P iksik nie podejrzewałabym Cie o to, ale chodzi o to aby Minty czuł sie wygrany, i nie marudził, że musi mnie znosić 6 dni :P