Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwiad

Gdyy faceci trzymali się jednej kobiety, to kobiet starczyło by dla wszystkich.

Polecane posty

luz, oddam Ci macicę Bo w Polsce nadal panują stereotypy. Jak facet jest "nieużywany" to wtedy go wyzywają, jak kobieta miała juz jakiegoś partnera, to jest też wyzywana i bądź tu mądry i pisz wiersze.

WomanInTheFog- A ty ilu miałaś partnerów seksualnych?

obecnie kobiety są wyzwolone, spełnione i szczęśliwe, nie to co kiedyś. a ty zwiad chcesz powrotu czasów ciemnoty i zabobonu.

Gość luz, oddam Ci macicę
zwiad, pracowałam w pierwszej linii frontu z klientami i to wcale nie było takie złe, wszystko zależy od podejścia;) jak ktoś wiecznie marudzi to żadna praca mu nie będzie odpowiadać. bo zawsze zdarzą się jacyś piekielni. ale liczę na pracę w moim zawodzie, też niełatwo będzie, ale odpowiada mi to. oczywiscie, nie mówię że żyjemy w idealnym świecie, to co pisałam było odpowiedzią na marudzenie:P bo pieprzenie jacy faceci dziś są biedni jest doprawdy żałosne. ale trzeba patrzeć pozytywnie i robić swoje ;) moja uroda akurat jest na tyle wystarczająca że mogłabym znaleźć bogatego męża i żyć jak mówisz, jednak to mnie nie satysfakcjonuje. jesteś w stanie to zrozumieć? że nie każdy marzy o domu pełnym dzieci? że w ogóle nie chciałabym mieć dzieci? i nie, nie chodzi o postępowość, po prostu nie odczuwam takiej potrzeby, a myślę że nie ma nic gorszego niż matka która nie chce swojego dziecka, więc po co bym miała z rozmysłem krzywdzić siebie, dziecko, partnera? bo Ty uważasz że to jest prawidłowy model?

co za durne pytanie chyba jej sprawa osobista ilu miala:-O

"skoro ja mam mieć czas i chęci by pracować, rozwijać się, dbać o kondycję i wygląd, świetnie gotować, sprzątać, być ogólnie pracowitą, oczytaną itp. dlaczego mam brać cipę co potrafi tylko marudzić i ewentualnie pracować? wymagam tyle ile daję od siebie." x o cholera :D skąd się takie zarozumiałe pustaki biorą to naprawdę słów brak.

zwiad: To moja prywatna sprawa, zresztą nawet jak miałam jednego tylko, to już według Ciebie i innych tutaj jestem puszczalska. Taka prawda, patrzycie stereotypowo. Jest różnica, czy miało sie jednego partnera przez np. 3 lata a jest róznica czy jednego przygodnie na dyskotece.

ooo, zarozumiałe pustaki mają wtyki w moderacji. czyżby pisanei do zarozumiałych pustaków że są zarozumiałymi pustakami było sprzeczne z regulaminem kafe?

Gość do ofermy
"skoro ja mam mieć czas i chęci by pracować, rozwijać się, dbać o kondycję i wygląd, świetnie gotować, sprzątać, być ogólnie pracowitą, oczytaną itp. dlaczego mam brać cipę co potrafi tylko marudzić i ewentualnie pracować? wymagam tyle ile daję od siebie." x rozumiem, że ty nie chcesz się rozwijać dbać o siebie itd :D ? No bo po co. A no tak nie masz dla kogo

offerma, sądzisz że jesteś tak ważny bym miała na Ciebie pisać do moderacji?:D nie wiem czyje ego tu większe i mogę dla Ciebie być zarozumiałym pustakiem, jeszcze chciałbyś się uzewnętrznić na mój temat?:D

luz, oddam Ci macicę- Ja myślę że ty jesteś ostro popierdolona, skoro mówisz że nienawidziła byś swojego dziecka. Idź gdzieś do psychiatry. Ja jestem naprawdę złym człowiekiem, zrobiłem wielu ludziom bardzo złe rzeczy, ale na pewno nie umiał bym znienawidzić swojego dziecka, bo aż tak popierdolony nie jestem. Nawet najwięksi SSmani kochali swoje dzieci, mimo że obce zaijali. Więc skoro ty umiała byś nienawidzieć swoje własne dziecko, to zastanów sie po co taki śmieć jak ty w ogóle żyje? Przecież do takich jak ty, to powinno się strzelać, bo to jest najgorsza patologia z możliwych. Nikt nie umie nienawidzieć swojego dziecka, nikt swojego dziecka nie umie zabić, jedynie jakiś psychoczny psychopata, do którego należy strzelać, aby innym nie zrobił krzywdy. Jesteś ostro popierdolona, widać że w niezłej patplogi się chowałaś, która ci zniszczyła mózg i teraz nadajesz się jedynie do eksterminacji, naprawdę nie wiem po huj taki śmieć jak ty żyje na tym świecie.

Gość 38 letni prawik i ważny
z byle jaką pracą - oksymoron :D

o co ja dbam to moja sprawa. inną rzeczą jest że nie widzę jakoś tych "rozwiniętych i oczytanych". owszem, zdarzają się ale raczej wyjątkowo a na ogół gdzie nie spojrzeć to głupota na głupocie i głupotą pogania a im co głupsze i bardziej prymitywne tym bardziej przekonane o własnej wspaniałość. po prostu rzygać mi się chce jak czytam coś takiego.

Oferma a ty niby jesteś rozwinięty i oczytany :D ? Padam ze śmiechu :D

luz gdzie napisalas zebys nienawidzila swoje dziecko bo jakois nie moge tego sie dopatrzec:-O?

WomanInTheFog- Dziewictwo dla faceta to ważna rzecz, skoro go oddałeś temu z kim nie spędzisz życia, to trudno aby cię za to chwalić. Ktoś zabrał twoje dziwictwo, może i nagrał to na kamerze i teraz się chawali przed kolegami że cię zaliczył i byłaś jego pierwszą.

Tamari-Przetrzyj swoje okulary z spermy, o widać że nie widzisz, cytat: "i nie, nie chodzi o postępowość, po prostu nie odczuwam takiej potrzeby, a myślę że nie ma nic gorszego niż matka która nie chce swojego dziecka, więc po co bym miała z rozmysłem krzywdzić siebie, dziecko, partnera? "

zwiad, tak, dlatego poświęcam pół życia na pomoc innym:D bo jestem złym monstrum nie mam instynktu więc nie posiadam dzieci, proste. aborcji bym nie dokonała, ale z własnej woli nie mam zamiaru sprowadzać potomka na świat. ja przeżyłam porzucenie i nikomu tego nie życzę. a Ty miej mnie za śmiecia, mam to gdzieś ;)

On ma problemy z rozumieniem pewnych słów. za moment zacznie mówić ze zna moje IP i mnie znajdzie czy coś w tym guście. a jak mu powiesz ze masz brązowe oczy to zacznie mówić że jesteś nic nie wartą żydówką, także bez komentarza ;) część moich wcześniejszych postów była z przymrużeniem oka, może stąd taka reakcja.

zwiad czemu jesteś prawikiem ?

luz, oddam Ci macicę- Co, dajesz biednym murzynkom dupy, czy może menelom dokładasz do wina? :D Ta wasza lewacka pomoc humantitarna doprowadziła do tego, że dziś murzynom w Afryce w ogóle nie chce się pracować i z głodu zdychają.

Zwiad, nie Twój interes co robię :)

WomanInTheFog- Oczywiście że nic o tobie nie wiem, wiem jedynie że nie jesteś dziewicą a teraz jesteś sama, a więc oddałaś komuś swoje dziewictwo i już z nim nie jesteś. Takie są fakty. A ty też nie wiesz czy on nie nagrywał waszego seksu na ukrytej kamerze.... Niektórzy faceci to świnie.

Zwid pedale...wykurwiaj dziadu. Nudzi sie...na siłownie chociaż kutas nie urośnie od tego:P

"zwiad, tak, dlatego poświęcam pół życia na pomoc innym" x i jeszcze cię żywcem do nieba nie wzięli? :D

ojej, a już sądziłam że jak mam jasne włosy i jasne oczy to jestem Aryjką :( jak ja to przeżyję że wg Ciebie nie jestem wartościowym człowiekiem Fog, fajnego masz adoratora :D

zwiad ten zyeb na siłce :D ? Koniec świata