Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tojakasporazka

NIE ŻEBRAM TYLKO SIĘ ŻALĘ ! ;((((

Polecane posty

Gość podszyw pod adghj
zajebisty hahahahahahahahahah :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D lejęęęęęęę ::D:D:D:D:D:D:D:D:D

przeciez to logiczne, ze jakbym miala bizuterie, pierscionek to bym dawno sprzedala, bo sytuacja jest podbramkowa. Ale nie mam, laptop nie jest moj, a telelfon mam owszem, ale taki ze mi sie wyswietlacz zepsul, nie moge pisac smsów i nie widze kto dzwoni..taki mam. nie wiem jaki to model nawet, bo chlopak zabral moj telfeon bo ma do pracy , bbo musi iec normalny a mi dal ten .. nie mam nic wartosciowego

Gość adghj
no to nie lej bezmyślnie, lej do kóbkuf, mocz ma zbawienne właściwości lecznicze, bendziesz go pić jak zgóodniejesz.

Gość adghj
czego ci konkretnie potżeba? znajdziemy jakomś rade.

do kogos z poprzedniej strony :D ktos mi pisze, ze jak ktos mogl mi maila napisac, jak go nie podalam ;) podalam i to 2 razy czytaj dokladnie a nie komprmituj sie :)

Gość adghj
czo tó nagle taka cisza? :(

Gość Podalas by nikt nie przeoczyl
i mozna bylo nr konta podac, oszustko, ktora mialas juz sie wyniesc, ale masz swietny humor?

wiedziałem, że w końcu wytropię jakiegoś oszusta w tej krainie deszczowców! karrramba, mogę liczyć na uznanie przełożonego, którym jest sam Baltazar Gompka!

żadnego numeru konta nie podam, ale widac, ze ktos ma problemy z pamiecia, nie podam bo przyszlam pogadac.. mam plakac? swoje juz przeplakalam dzis i nie tylko, podszyw pani A mnie rozbawil i to wszystko . OD jutra znowu to samo. A numer konta podaj swoj jak chcesz, moze ktos przesle na leczenie

Gdy sierpniowe słońce oświetli chaotycznie rozrzucone blokowiska Suwałk, przyklejam do nosa kij od mopa a do butów - znalezione w ogródku gąsienice i sunę majestatycznie ulicami rodzinnych Koluszek, udając rosyjski czołg w Gori i wypatrując oszustów na miarę Autorki tegoż tematu :classic_cool:

Gość Gabrychowozgrochowa
Autorko a jakas paczke zywnosciowa bys przyjela? Daj meila.

Dodam, że wieczorami chodzę do parku miejskiego. Rozbieram się do naga i biegam na czworakach z watahą bezpańskich psów. Walczę z nimi o wyschnięte zdechłe wrony, pożerając je łapczywie szczególnie smakując tłuste białe gąsienice. Piór ogonowych używam jako wykałaczek :classic_cool:

Gość kasienkaabc....
ale wy jesteście porąbani. Chamstwo z was wyłazi na każdym kroku. Nawet jak macie wątpliwości, czy ta dziewczyna pisze prawdę, to można to okazywać w bardziej kulturalny sposób :o

Tak naprawdę kobietki to jestem emerytowanym proktologiem ze wsi Gnojowniki Wielkie koło Kwidzyna, najbardziej cenię sobię fotki waszych pryszczatych tyłków podczas procesu defekacji. Mam od tego wytryski wysokości kaplicy sykstynskiej . Gorąco zachęcam do wklejania fotek.!

nie przyjęłabym z prostego powodu . Zarzekalam sie, ze nie przyszlam tu po kase ani jedzenie i tak jest. nie chce by bylo, ze udaje tylko taka a licze na jakies pieniedze, jedzenie itd. OWszem byloby to dla mnie przydatne, ale slowo juz padło i tego sie trzymam

Gość UWAGA NAPISALAM DO
AUTORKI MAILA ZE MOGE JEJ PRZELAC PIENIADZE I PODALA NR KONTA WIEC OSZUSTKA I NACIAGACZKA

Acha.... jestescie bardzo w porzadku. 40 LETNIEJ KOBIECIE KTORA OSTATNIE GROSZE WYDAJE NA FAJKI JESTESCIE W STANIE POMOC A JA JAK PYTAM O PORADE BO SADZE, ZE JESTEM W GORSZEJ SYTUACJI... MI NIE MA KTO POMOC JESTEM SAMA W DODATKU W CIAZY TO NAWET RADY NIE POTRAFICIE UDZIELIC

Ale nie trzymasz sie tego ze juz tu nie zajrzysz Majtki Ci sie trzesa by przyjac paczke albo kaske :D

Daga moge dac Ci porade - szukaj mozliwosci dorobienia!!!

Gość Gabrychowozgrochowa
To udowodnij ze autorka to oszustka zrob screeny strony z jej mejlow i nam pokaz.

Gość adghj
Pszeciesz dawałam radymy to nikt nie hciau mję słóhać :(:(:(

Każdego dnia gdy Polskie Radio nada już sygnał o Krajowej Częstotliwości Wzorcowej, podchodzę do zaparowanego lustra w łazience i rysuję na nim palcem misterne schematy, udając że jestem Jackiem Gmochem, komentującym ustawienia i zagrania drużyn w przerwie meczu Juventus Turyn-Real Madryt :classic_cool:

Gość kasienkaabc....
daga, ale ty chyba jesteś za granicą z tego co zrozumiałam. Jeśli tak, to mało kto zna tamte realia..

Podalas by nikt nie przeoczyl powiedz mi prosze jak skoro nie moge nic robic. tydzien temu trafilam z krwotokiem do szpitala... bylam tam do wtorku. niestety ale mam calkowity zakaz pracy i musze lezec. jak mam dorobic?

W biedronce po cichaczu włączam dzwonek na telefonie po czym udaje ze odbieram i głośno mowie "" tak tak marian to przelej te 10.000 zl na moje konto'' :classic_cool:

Gość kdjdkjddkj
daga -- nie możesz wrócić do rodziców? może Ci pomogą?

Daga, ja ostatnio poszłam do wc i spojrzywszy na moją figurkę Matki Boskiej Bolejącej z brązu mnie olśniło. Może też spróbuj?

PROSZE KOLEZANKO ZROBIĆ SCREENY, ZE PODALAM NUMER KONTA TOBIE :D napisala do mnie Lila i Monika i rozmawiamy i nie ma mowy o zadnej kasie i przelewach. Moj adres mailowy allegro9191@onet.pl czekam na screeny ! :) :)

Gość Kamil Poznan/Dublin
pajag w japongach-z tym PiSem tos przegial pale.Dobrze napisales co napisales ale pomyliles PiS z POlszewikami.No chyba ze nalezysz do tego typu ludzi ktorzy beda robic wszystko byle by nie zmadrzec i nie przejrzec na oczy.Autorce szczerze,na prawde szczerze wspolczuje i chcial bym jakos pomoc...ale jak,skoro sie zarzeka i zaklina?Chcial bym tez zwrocic uwage na to ze autorka zreszta nie tylko ona bo granica biedy w Polsce sie powieksza i bedzie jeszcze gorzej dopoki komunisci z POlszewi beda niszczyc ten kraj.Szkoda ze tacy jak"pajag..." i wielu innych nadal tego nie rozumieja mimo oczywistych widomych na kazdym kroku znakow,konsekwencji rzadow,itd tej komunistycznej formacji.Popatrzcie sobie dookola.Czy cos sie zmienilo na lepsze?Teraz jeszcze ZUS w gore komunisci podnosza.Chcial bym wam powiedziec ze tu w Irlandii/Anglii wynosi on rownowartosc...100zl(!!!!) Nadal jestes za PO-"pajag..."?Zacznijcie sie ludzie interesowac nasza Ojczyzna.Poznawajcie historie.Obejrzyjcie sobie na YT filmik pt"III Rzeczpospolita-Przemilczane fekty obalania komuny w polsce".Tam macie wszystko po kolei w koncentracie.Inteligentny czlowiek zacznie sobie zadawac pytania po obejrzeniu takiego materialu.Wtedy zacznie szukac az znajdzie odpowiedz na wiele pytan.Te zas go mooocno zdziwia i gruntownie przemienia sposob myslenia do tego stopnia ze sam"pajag..."zamienisz PiS na PO w podobnych do tej wypowiedziach.Tego wam wszystkim zysze.W przeciwnym razie Polska zginie.naprawde tego nie rozumiecie?Polityki i zwiazanej z nia historii nie kozna kiec w nosie.Ten kto sie nia nie interesuje pada jej ofiara bo i polityka i historia zainteresuje sie predzej czy pozniej ta osoba.Moze wreszcie to co niektorzy zrozumieja.Serce mnie boli gdy czytam takie slowa POLAKOW,moich Siostr i Braci.Na prawde.Zal....