Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tojakasporazka

NIE ŻEBRAM TYLKO SIĘ ŻALĘ ! ;((((

Polecane posty

Gość anyżeq1111
Dobraa dajcie spokój dziewczynie, nawet gdyby tą dychę na fajki wydała to jej sprawa - wkońcu jeśli lubiłaby to, to jej się też coś od życia należy. A wy każdego grosza byście jej wyliczyły a to na bułkę a to na miodzik, kompa ma nie uzywac bo czynsz podniosą....Bez jaj, chyba ona też ma prawo do chwili rozrywki i nie wiem nawet nudzenia się na tym komputerze....a jeśli chodzi o jedzenie to człowiek który jest głodny nie myśli o tym czy coś jest zdrowe i pożywne tylko czy naje się tym i ile to kosztuje. Chyba nikt z was nie był biedny skoro tak gada...W moim domu rodzinnym było bardzo biednie i pamiętam jedzenie typu smażony, stary chleb lub zupe z mrożonki i nikt się nie przejmował, że to cholesterol i tłuszcz, ważne było, że w ogóle się jadło.... Teraz autorka nie ma kasy ale pójdzie do pracy, odbije się i będzie miała a w najgorszm wypadku do rodziców wróci ( co jej szczerze polecam bo facet widać jakiś nie za bardzo skoro chce żeby z nim mieszkała a nawet utrzymać ich nie umie...)...

Gość bbq23
słuchaj tumanie (użyję twojego języka żebyśmy były na jednakowym poziomie), jakby nie napisała o papierosach, to drążyłabyś temat dżemu, jakby nie napisała o butelkowanej wodzie, to byś dalej napierdalała o laptopie, jakby nie miała laptopa, to byś kazała sprzedać jej komórkę, jakby pisała tutaj z biblioteki, to byś jej napisała, że chyba nie głoduje skoro trzyma się jeszcze na dwóch nogach. Bo tak pojebany typ jak ty dopierdoli się wszystkiego, byle się tylko dopierdolić, takie tam wynaturzenie, no ale doskonale wiesz o czym mówię, nie? Więc zamknij już tą swoją przemądrzałą mordę, bo tylko się pogrążasz, skoro dwadzieścia osób ci pisze, że zachowujesz się jak skończona kretynka, to może wyłącz ten komputer, idź się przewietrzyć na balkon i zbastuj, bo z tego co piszesz śmiałoby się nawet moje 9letnie dziecko półgłówku. Ka pe wu? :o🖐️

Popieram 2 wczesniejsze posty. mozna na wiele sposobow oszczedzac, sa rzeczy niezbedne do zycia ale fajki sie w to nie wliczaja. ja wole odjac sobie od ust zeby kupic witaminy dla kobiet w ciazy

Gość adghj
tojakasporazka tumanie. PALISZ,ŚMIERDZISZ I DO TEGO ZDROWIE TRACISZ.

Gość matrika
sprawdź

Gość adghj
Sram mordą

Gość bbq23
I jak to jest, że żydzisz jej laptopa, a namawiasz na miód? Pojebało cię doszczętnie kobieto, przeczysz sama sobie, wymknęły ci się spod kontroli te twoje pożal się boże argumenty. Jak na 40 letnią babkę, to 1)żenujące jest to, że chce ci się tracić cenny czas na pogawędki z takimi tumanami, jak określasz swoich rozmówców 2)niewiele chyba przeżyłaś, skoro jesteś tak przemądrzała 3) niewiele masz we łbie krótko mówiąc 4) używasz naprawdę przykładnego, kulturalnego słownictwa, nie ma co! wytłumacz mi jedno: jakie to uczucie gnoić kogoś tak potwornie i czerpać z tego jakąś dziką satysfakcję, co? jesteś chora psychicznie, lecz się na głowę.

Gość do adghj
stara i tepa, taka lubisz byc?

Gość adghj
bbq23 tuamnie,anwet nei czytam co piszesz,ale pisz,pisz dalej :-)

Gość Afafa4343
Następnym razem zamiast krokietow gotowych zrób np bigos, z 3 kg kapusty, słoik koncentratu pomidorowego, cebulki, kiełbaski i masz obiad na wiele dni dla siebie i chłopaka, musisz rozsądnie planować przy tak niskich zarobkach

Gość Takasobieanaliese
Hejterki dajcie luz, autorka podala juz swoj meil wiec naiwniacy juz wplacaja na jej konto, a w poniedzialek otrzyma pelno paczek z zywnoscia wiec dajcie luz.

Gość bbq23
No, to fantastycznie, jak napisałam wyżej - lecz się psycholu 🖐️ Autorko, zamknij dyskusję i nie daj się tej zdrowo pieprzniętej psychicznie oślicy czerpać przyjemności z gnojenia innych 🖐️ Nara 🖐️

Gość adghj
Nie rozumiem co piszesz dlatego nie czytam. Kaze jej kupic miud i koniec bo to skardnica witamin i mikroelementuw - chyba to jest potszebne organizmowi.

Przestancie juz z tymi papierosami ! nie pale nie ma i koniec tematu, gorsze dla mnie jest to ,ze nie jadlam nic dzis ! o paierosie nawet nie mysle, bo by mi sie w glowie tylko zakręciło !! ab cos tam dobrze ktos napisal, cokolwiek nie napiszę to jest zle ! mam nie swiecic pradu, wylaczyc komputer, pic wode z kranu i kupic sobie do tego miod za 40 zl bo smaczne i zdrowe..OTOZ NIE ! BO JAK BEDE MIEC KIEDYS TE 40 ZL TO KUPIE NAJTANSZCZE I NABARDZIEJ SMIECIOWE JEDZENIE BY BYLO GO NAJWIECEJ ! KUMASZ ?? W DUPIE MAM MIODZIK ZA 40ZL, TYLE TO DLA MNIE MAJATEK, WIESZ? ty za mnie zycie nie przezyjesz wiec mi nie mow co mam robic i ze trace zdrowie, to byl moj wybor swiadomy

Gość Lusińska, Anna
Po co tak jedziecie po dziewczynie? Nie rozumiem tego... Jakbym mieszkała nadal w Krakowie, to zaprosiłabym Cię do siebie na obiad, bidulko. Ludzie, każdy mógł znaleźć się w podobnej sytuacji

Gość adghj
ałtorko jak ci tak źle to spżedaj nerkę, bendziesz mogua jeździć na ulgowych biletah empeka.

Mi jakos nikt nie pomaga a tez stracilam prace (zarabialam tyle, ze po oplatach zostawalo mi 100 e na jedzenie na caly miesiac wiec jest to ok 3 e na dzien) teraz juz wogole nie mam a jeszcze musze dbac o dziecko ktore jest we mnie

Gość adghj
ale pewnie tego tesz nie zrobiż, bo jesteś rozpószczonom guwniarom. Posłóhaj starszej i bardziej doświadczonej kobiety a dobże na tym wyjdzież, muwiem cim.

Gość Lusińska, Anna
I waszym zdaniem może powinna się nie przyznawać do tego, że pali, bo to na bank przez swój nałóg jest w takiej a nie innej sytuacji w tym momencie. Niepoważni jesteście...

Gość adghj
jem orzechy laskowe. w całości. ze skorupkom. tam jest najwięcej mikroelementuw.

HEH, CO ZA LUDZIE :) na mailu napisala do mnie mila kobieta, ktora poradzila co moge zrobic:) ale to w pon bo w week nie da rady :) i jestem jej wdzięczna i napisalaam to juz NIGDY NIE PODAM TUTAJ MOJEGO NUMERU KONTA, BO NIE PRZYSZLAM ZEBRAC A PROSIC O RADE I ROZMOWE :) to wszystko, pisze to poraz ostatani raz

Gość adghj
autorko, dlaczego nie kupiż sobie ożehuf laskowyh? majom dórzo mikroelementuw.

Gość autorko współczuję. ...
Masz może jakąś biżuterię? złoty pierścionek, łańcuszek? albo zegarek? czy inną wartościową rzecz? mogłabyś sprzedać i mieć chociaż żeby przeżyć kilka dni.

Gość adghj
jak nie maż co jeść to zeskrop ze ściany tynk, ma dórzo wapnia poczebnego do prawidłowego rozwojó kości i zembuf.

Gość To fajnie ze napisala
bo nigdzie nie podalas maila. Ciesze sie ze spadasz. Do widzenia

Gość adghj
i morzesz zerwać z trafnika mniżka lekarskiego, trafę i bapkę lancetofą, ugotójesz z tego porzywnom zupem i bendzież najecona na całe popołódnie.

Gość adghj
pszeciesz dajem wam radym, a wy nie słóhacie jak zwykle tómanice :(

Gość adghj
strasnie duzo jes.