Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tojakasporazka

NIE ŻEBRAM TYLKO SIĘ ŻALĘ ! ;((((

Polecane posty

Gość adghj
pająg w japąkach. tumanie 32 letni.Jezeli ktos jest ubogi,.to nawet te 2,30 wyda na zakup bułki,a nie na bezmyslne klianie w sieci :-)

Gość adghj
do adghj,tak mi pisz,tak lubie tumanico :-)

Gość tojakasporazka
chyba jestes bardzo głupia albo taka udajesz wole miec za 40 zl siatke zakupow z tesco i miec co jesc jak wstane niz jeden miod za 40 zl i z czym go jesc ? :D 3 razy dziennie 7 dni w tygodniu ? wez pod uwage, ze jak juz kupie miod za 4o zl to mi na chleb nie starczy ja rowniez bez odbioru

Gość była_fryzjerka_89
autorko?? ile płacicie za mieszkanie?? może wynajmijcie pokój na pół ?? pokoje są po 400 zł nieraz to jest po 200 zł.. jak wy mieszkacie ?? z kimś czy sami całe mieszkanie ??

Gość adghj
wrzoska,no i z czego ryczysz>:-) Miód to skarbnica minerałow i energii,wiec zamaist pare razy w ciagu miesiaca kupowac chemiczny dżem,to kupuje sie mód i uzywa sie go do chleba,wody.Oszczdnosc,bo wyjdzie taniej niz te dżemy i zdrowo.

adghj - sorry dziewczyno, ale trochę się pogrążasz i widać, że argumentujesz na siłę te swoje racje.. Daj spokój autorce, po co robisz tutaj takie zamieszanie? Autorka zdaje się chciała o tym tylko pogadać, a nie żebrać czy słuchać umoralniania od kogoś, kto kulturą dodatkowo nie grzeszy..

Gość LorenaLilila
tojakasporazka---- wal sie na ryj !!! razem z ta wywloka --- pająg w japąkach. !!!:D:D:D:D :classic_cool: tyle w temacie

adghj - rozumiem, że jak nie daj boże przyjdzie ci głodować, albo lepiej, tobie i twoim dzieciom - kupisz im słoik miodu zamiast bułki, wędliny i żółtego sera. Pozazdrościć żołądków i poczucia sytości w takim razie :) A nie, przepraszam....Tobie taka sytuacja się nie zdarzy, jesteś poza takim frajerstwem jak głodowanie... Szkoda słów, dobranoc 🖐️

Gość adghj
tojakasporazka,no to tumanico to weź zbieraj na ten móid nawet 3 m-ce,nie kupuj ani jednej fajki i wrzucaj do puszki kase,która miałabys na papierosy wydac.Kase zaoszczedzisz i zdrowsza bedziesz i miód zrowy zamiast dzemów bedziesz jadła :-)

Gość tojakasporazka
tak sie kolezaneczko sklada, ze oplaty typu prad, gaz , woda mamy wliczone w cene wynajmu, wiec to ze teraz pisze nie ma wplywu w zaden sposob na to, ile zaplace. Placi wlasciciel. my placimy co miesiac te sama kwote.

Czarna Izabella - to nie chodzi o to, czy to prowokacja czy nie. Takich autentycznych sytuacji są tysiąca. Mnie tylko przeraża język, jakim się tu wszyscy posługują i to, w jaki sposób potraktowano osobę, która - być może- jest w potrzebie. Może jest, może nie jest - nie wiem. Ale mogłaby potencjalnie być. Idę, cześć 🖐️

Gość adghj
tojakasporazka,tak,tak,ale zauwaz,ze jak zuzyjesz wicej wody,lenergii to własciciel pod koniec któregos miesiąca opłat po prostu wam czynsz podwyzszy,bo nie bedzie partycypował w wasze zuzycie mediów :-)

ahhh rozumiem, czyli Twoja rade jest to, ze mam nie wchodzic na komputer nawet na 2 h dziennie, szukac ogloszen itd ?? bo jechac pracy nie mam nawet za co, bilet kosztuje 1zl z groszami, na gape jezdzila nie bede. Bo mi wlasciciel podwyzszy czynsz to mam zgasic swiatla, nie myc sie, nie wlaczam komutera ?? wez mnie nie rozsmieszaj , bo tak samo jak Ty jestem CZLOWIEKIEM

Gość adghj
tojakasporazka,ty sie tutaj nudzisz ,a nei szukasz ogłoszen :-)

Gość do adghj
tuman to cie robil stara kurwo spasla na miodzie

Gość matrika
daj maila

No wlasnie bardz mnie to dziwi ile nienawiści może być w czlowieku .. czy ja licze na cos ? na cokolwiek ? napisalam tak ? nie. Licze na rozmowe i tyle. A ta jedzie po mnie, ze jak bede siedziala na komputerze to mi wlasciciel czynsz podwyzszy ... to chyba normalne , ze kazdy sie myje, wieczorem swieci swiatlo czy korzysta z komputera.. jak go naladuje przez 2 h to mam pare godzin bez podpiecia sprawnego.. wiec nie kumam, wlasciciel tez czlowiek i rozumie, ze nikt przy swieczce nie siedzi a wieczorem oglada tv. to jakis ponadstan?

Gość adghj
:-) cha,cha,lubei byc stara.

Gość adghj
tojakasporazka,tumanem jestes i widac,ze tumanem jak na razie pozostaniesz :-)

allegro9191@onet.pl ps. nie wierzę, że masz 40lat :) moja mam jest w Twoim wieku :) i nigdy bym nie podejrzewala ją o pisanie takich głupot

Gość przerazona emigrantka
niemamcojessc@wp.pl

Gość adghj
tojakasporazka,twoja mama tak cie wychowała,zew wolisz nawet 60 gr.wydac na papierosy niz na bułke :-) Wolisz jesc dżem chemiczny niż móid :-) ładnie cie twoja madra mama wychowała :-)

Ja tez stracilam prace... Nie mam na zycie, na oplaty i jedzenie. w dodatku jestem w ciazy i nade mna nikt jakos litosci nie ma. Chlopak owszem pracuje ale niestety jak skoncza projekt to moze dostanie pieniadze. on mieszka na swoim mieszkaniu ja na swoim wiec nawet jakby chcial to nie bedzie mi mogl bardzo pomoc

wyrywasz zdania z kontekstu i udajesz mądrą, napisalam że jak mam 10 zl to 60 gr przeznacze na papierosy i co w tym dzwinego ? mowie jak jest . A MATKI MI NIE OBRAŻAJ BO JEJ SIĘ NIE WYBIERA

Gość bbq23
ty masz jakieś problem z rozumieniem tekstu pisanego że jeszcze nie zauważyłaś jak dziewczyna pisała osiemset razy, że nie kupuje papierosów kiedy nie ma kasy i zawsze wybiera jedzenie zamiast fajek? Czy rżniesz takiego głupa, bo trudno ci się przyznać że zbłaźniłaś się jak ostatni tuman?

Gość adghj
tojakasporazka,dzecino,jakbys była madra,to nawet te 60 gr bys na papierosy nie wydała :-)

Gość bbq23
tojakasporazka - olej tego idiotę i w ogóle do niej nic nie pisz, przecież dla niej to woda na młyn, będzie robiła z siebie debila do końca:o olej ją i ignoruj, z chamem nie ma co wojować, pokona cię swoim doświadczeniem, daj se siana :o

Gość adghj
bbq23 to ty masz kłopoty z mysleniem,bo nie rozumiesz,ze nawet jak dzeiwczyna ma te 10 zł ui kpupi fajke za 60 gr.to źle zrobi,bo nie powinna nawet tych 60 czy 10 gr przeznaczyc na cos takeigo jak papieros.