Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tojakasporazka

NIE ŻEBRAM TYLKO SIĘ ŻALĘ ! ;((((

Polecane posty

Gość adghj
tojakasporazka,tumanico,majak znowu zazdrosc przeze mnei przemawia?:-) MOge ci tylko wspołczuc głupawej prowokacji lub ty mozesz mi zazdroscic,ze zjadłam kolacje,do tego cioasto piernika i jest mi niedobrze z przejedzenia :-)

Gość znowu ty????
to juz 3 zaobserwowany temat przeze mnie tej autorki. W pierwszym jeczala, ze chlopak zostawil ja w mieszkaniu bez pieniedzy, papierosow i papieru toaletowego, a zrec poszedl do rodzicow, mieszkanie nieoplacone oczywiscie. Wtedy miala niby prace w sklepie nocnym do ktorego brala laptopa:D Drugi temat cos w ten desen, ze nieoplacone mieszkanie, nie ma papierosow chleba itd. To juz nudne zaczyna sie robic:O

Gość nie mam nicka
to telefon sprzedaj. albo inna rzecz ... pewnie zaraz wymyslisz ze nic nie masz !! co ?

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa1
nie przejmuj się, niektórzy tylko po to tu wchodzą żeby ludzi wyśmiać albo jesszcze gorzej..

Gość tojakasporazka
no smacznego, niech Ci na zdrowie wyjdzie

Gość adghj
tojakasporazka,teraz nei masz na jedzenie,wiec nie masz na papierosy,ale ejzeli jestes uzalezniona to oznacza,ze jednak palisz jak masz kase :-)i na pewno ten twoj chłopak pali,wiec kasy na jedzenie nie macie,bo przepalacie:-)

Gość pająg w japąkach.
No jeżeli dla was kupienie wody za kilkadziesiąt groszy to jakiś zbędny luksus, to wam gratuluję mózgi :o 🖐️ Może nie przyszło wam do waszych tępych łbów to, że nie wszędzie kranówę da się pić - jeśli uważacie, że jest inaczej, zapraszam do mnie, chlorowy posmak na pewno zachęci was do spijania takiej wody hektolitrami 🖐️ Jakie to kurva na kafeterii typowe - zbesztać, zrugać, wyszydzić i wykpić, lepiej się psychole czujecie po takim ataku na niewinnego człowieka?? Czy laska pisze, że czegoś chce? Proponuję jeszcze raz przeczytać tytuł tematu, a jeśli ktoś ma jakąś maniakalną psychozę i wszędzie węszy spisek i uknutą intrygę, to proponuję albo wstąpić do szeregów PiSu, albo iść do psychiatry i poprosić o odpowiednie leki :o 🖐️ Autorko, ja doskonale rozumiem Twoją sytuację i współczuję. Ktoś wyżej miał dobry pomysł z tym, żebyś poszła do sklepu - wstyd to kraść, nie prosić o jedzenie. Podejdź do jakiegoś magazyniera i zapytaj. Może masz jakąś biżuterię, którą mogłabyś pod zastaw oddać do lombardu. Ewentualnie idź do jakiejś sąsiadki starszej, zapytaj, czy nie miałaby dla Ciebie jakiejś domowej pracy do wykonania za jedzenie. Najlepiej zrównać z poziomem rowu mariańskiego, ale żeby pomóc dziewczynie i podsunąć jakieś pomysły, to już kurwa chętnych nie ma, co jełopy? :o 🖐️

Gość znowu ty????
oczywiscie, ze laptop nie twoj ale jego za to internet mobilny jest na ciebie tak?

Gość adghj
tojakasporazka:-) mnie na pewno na zdrowie pojdzie,ale tobie nie ,bo nie masz co do pyska włozyc,bo jak masz pare groszy,to wolisz fajki kupic niz te pare groszy na czarna godzine odłozyc :-)

Gość znowu ty????
nie ma co jej podsuwac bo to prowokatorka:O

Gość adghj
pająg w japąkach.,głupolu,jaks ie kasy nei ma,to sie wody nawet za grosz nie kupuje,bo to zbedny wydatek.Woda w kranie na żądanie,przegotowac,wystudzic i dodac pare kropekl cytryny ,troszke miodu i picie zdrowe i pyszne.

Gość adghj
pająg w japąkach.,nie zyjemy w komunie gdzei woda była niesmaczna,chlorowana,pamietam to dobrze,teraz jezdze po całej PL i woda w kranach jest smaczna.

Gość LorenaLilila
pająg w japąkach.----- dla ciebie glupia szmato !!! karny kuta*s do mordy :D ps. jelopa do sobie znajdz w rodzinie :D

Gość pająg w japąkach.
To żałujesz jej kilkadziesiąt groszy na wodę, ale każesz kupować miód za 10zł i cytrynę za 4 :D:D Gratuluję :D:D:D Masz 14 lat czy jesteś dorosła i taka głupia? :D:D:D

Gość tojakasporazka
to moj 1szy temat tutaj i nie dac sobie wmowic, ze jest inaczej ! nigdy nie rpacowalam w zadnym nocnym ! to po 1sze a p 2 przestan mi wmawiac te papierosy !!!!!!!!!!!!!!! jak mmay 10 zl to nie idzie to na papierosy, bo nie ma rozumiesz to czy tego nie rozumiesz??? jesy kilka papierosow po 60 gr i trzeba wytrzymac ! skoncz mowic na co ja wydaje kase !!!!!!!!!!!!!!!bo nie masz zielonego pojecia! bedziez mi mowic, ze nie mam kasy bo przepalam ty o tym wiesz najlepiej. Internet jest na moja mame a nie na mnie

Gość pająg w japąkach.
karnego kutasa w mordę miał ci dać tata przy chrzcie, ale ksiądz go powstrzymał :classic_cool: no, pokażcie swój wysoki poziom i kręgosłup moralny, śmiało, dajcie popis gimbusowej wyobraźni :classic_cool:

Gość adghj
pająg w japąkach,matole,mam 40 lat.Dobry miód ok.litra kosztuje 40 zł.Miód sie nie psuje,wiec moze spokojnie stac nawet pół roku otworzony,wiec to zaden wydatek raz na miesiac,zamiast fajek wydac na móiód,cytryny nie sa drogie,a zdrowe.

Gość Takasobieanaliese
Ja i moj chlopak razem mieszkamy, mamy tez ciezka sytuacje, ale nie żale sie na kafe jak ty, zapewne szukasz litosci. Jest zima i rozumiem ze z praca kicha. Ja dalam ogloszenie w markecie ze pomoge starszej pani w porzadkach domowych i 2 panie juz sie odezwaly, a chlopak zalatwil u kumpla fuche, remontuje mu pokoje. Ja działam a nie jak ty użalam sie. Naszczescie nasza sytuacja tragiczna jest tylko do marca.

Gość adghj
tojakasporazka tumanico,nawet 60 gr.szkoda na papierosy,bo za to masz cytryne do wody lub bułke :-)

Gość tojakasporazka
uczepiłaś się fajek, to jest zalosne ! nikt z was nie pali ?? czy ja pisze, ze chce mi sie palic i zdycham, temat dotyczy czego innego i powtarzam nigdy nikomu bym nie dala nr konta by mi kase przelal! bo nie zebram tylko rozmawiam, za wysoki poziom ?? 40 zl ... heh, no powiem Ci ze za 40 zl to ja wole kupic jedzenia i obiadu na tydzien niz miod

Gość pająg w japąkach.
no, to laska nie ma na chleb, a ty radzisz jej robić inwestycję w postaci słoika miodu za 40 zł :classic_cool: masz 40 lat? Nie wyglądasz :D:D:D zdrowe są też kiełki za 5zł/op, czy to oznacza, że ma je kupować że tak pieprzysz bez sensu o tych cytrynach? Chyba nigdy c bieda do oczu nie zajrzała skoro nie wiesz, co to znaczy zaopatrzyć się w NIEZBĘDNE produkty 🖐️ Ponadto przelicz sobie mózgu ile wyjdzie jej rachunek za wodę, jeśli do samego PICIA zużyje jej powiedzmy 6l tygodniowo (dla 2 osób to i tak minimum), a ile kosztowałaby taka sama woda z tesco za 50gr. Rachuneczek się nie zgodzi mózgu 🖐️ autorko powodzenia, ja spadam bo wymiękam przy tych poradach :D:D Nareczka :D 🖐️

Gość adghj
tojakasporazka,nie ,ja ani moi domownicy nei palimy papierosów. Amóid rto samo zdrowie i lepiej wydac na niego 40 zł raz na m-c niz na jakis chemiczny dżem,który zapewne kupujecie.:-)

Gość adghj
pająg w japąkach.,ale za to laska ma kase na opłate za elektrycznosc zmarmowana na bezmyslne klikanie w necie :-)

Gość adghj
pająg w japąkach,dzecko,idź sie lecz na głowe :-)

Gość tojakasporazka
Ty sie slyszysz? chyba nie.. ja nie mam kasy, ale jak bede ja miec mam kupic miod za 40 zl bo zdrowy i sie nie psuje :D wiesz ile rzeczy mam w tesc za 40 zl? juz zywcem nie macie jak mnie zgnoic to szukanie pod takim kątem.. niewazne, spadam

Gość adghj
tojakasporazka,no wiem ile mozna w Tesco kupic za 40 zł niezdrowych,chemicznych rzeczy :-)

Gość pająg w japąkach.
adg - no to zaproponuj jej jeszcze wyjście z mieszkania i spanie pod kartonem, będzie taniej :classic_cool: Orientujesz się ile energii pochłaniają 4h używania laptopa? Jakieś 2.30zł, ale rozumiem, że to także nie mieści się w tej twojej pustej, 40letniej łepetynie ;) Wyzywaj mnie od dzieciaków, mam 32 lata, w końcu możesz się popisać i wywyższyć, ulżyj sobie :classic_cool: :D:D Bez odbioru 🖐️))))

Gość tojakasporazka
jakby ktoś chcial normalnie pogadac albo byl w podobenj sytuacji - chcialby o tym pogadac, powspierac sie to zostawiam maila allegro9191@onet.pl

Gość do adghj
stara kurwo lat 40 nawet normalnie nie potrafisz napisac, moze u ciebie w pizdowie mniejszym zwrotem grzecznosciowym jest 'tumanico'/ 'glupolu' itp ale wypisujac swoje madrosci na forum moglabys sie powstrzymac nie manifestujac swoich 'dobrych manier' i pochodzenia

Pomysł ze słoikiem miodu za 40zł- bezcenny :D:D:D:D Niestety ja nie poradzę nic poza tym, co zostało tu już napisane. Autorko, na Twoim miejscu wracałabym do rodziców od takiego chłopaka..