Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tojakasporazka

NIE ŻEBRAM TYLKO SIĘ ŻALĘ ! ;((((

Polecane posty

Gość co za młodzież
daga2307 Wybacz,ale dla mnie jesteś nieodpowiedzialną mega idiotką jeżeli to prawda co napisałaś. Jakże trzeba być tępą kobietą w XXI w.aby nie zabezpieczyć sobie tyłka przed niepożądaną ciążą ,szczególnie gdy faceta zna sie dopiero parę miesięcy i jest się jakby na "wygnaniu" ,do tego mając jakieś problemy zdrowotne ze stopą. Czy Ty w ogóle potrafisz myśleć? I nei pisz bzdur,że jak chłopakowi(nieodpowiedzialnemu idiocie) wypali jakies tam zlecenie w pracy,to o kase nie bedziecie sie musieli martwic,bo niestety,ale nawet posiadacze kolosalnego majatku ,majacy dobrze prosperujace interesy martwią sie o kasę,bo często bywa tak,ze jest sie na wozie,a za chwilę mozan znaleźć się pod wozem. Zyj dalej złudzeniami i nie myśl głową,tylko dupą,to dorobisz się...ale masę dzeci i bedziesz biedę,nawet w DE cierpiała.

Gość co za młodzież
daga2307 I jeszcze jedno.NIkt ci nie mógł dać jednoznacznej opinni,że nie bedziesz miaął dzeci,bo jeżeli zasząłś w ciążę,to oznacza,że mogłąś meić jakeis kłopoty hormonalne lub z organem rozrodczym i lekarz mógł ci powiedziec,ze może stac sie tak,ze nie zajdziesz w ciąże,ale na pewno nikt ,a tym bardziej z wyników jakichs tam badac wykonanych nie dawała ci 100 % pewnosci,ze nie zajdziesz w ciaże,wiec mogłaś na wszelki wypadek chociaz prezerwatywą sie zabezpeiczac,a jak gumka pękął,to trzeba było od razu,dla swietego spokoju łyknać tabletki ,które nie dopuszczaja do zapłodnienia.

Gość do daga2307
wiec przepracowalas rok w DE i nalezy ci sie zasilek t.z hartz4 podaj mi Twojego maila, moze ci pomoge.

Gość drewniana w-wa
rak gwarantowany

Gość drewniana w-wa
no dobra nowotwór ale złośliwy, co do tego to nie ma dyskusji

Gość W.Jagiełło
drewniana w-wa ale betonowo-ceglano-żelaznego auta jeszcze nie było,prawda!?

Gość W.Jagiełło
na co zamienić Polski padołek,na plastik w żałobie

Gość W.Jagiełło
czyli Den mark

Gość W.Jagiełło
auto duNskie nie istnieje

Gość ni pamietam pseudo
czyli jak rozumiem to jak "zlecenie" wypali to jesteście ustawieni, a jak nie wypali, nie warto spróbować pewnej fizycznej pracy której u was na wygnaniu jest od groma, chyba ze twiój mężczyzna to typ, "w tym kraju nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem" , chyba lepiej troche ciężej ale stae mieć prace niż siedzieć i czeka aż firmie się spodoba, nie wiem co ci napisać daga

Gość W.Jagiełło
Wybacz,ale dla mnie jesteś nieodpowiedzialną mega idiotką jeżeli to prawda co napisałaś.

Gość do daga2307
daga mieszkam kilakdziesiat lat w DE i jestem kobieta. moze moge ci jakos pomoc w zalatwieniu zasilku.

Gość W.Jagiełło
DOBRZE ZMIENIAĆ SWIAT NA LEPSZY BEZ WYCHODZENIA Z AUTA B-C-Z

Gość AUTO BCZ
KOM TU TROCHE

Gość eeeeeehhhh.
jakis czas temu byl ten sam temat...zalilas sie autorko ze niemasz co jesc,pieniedzy,ze chlopak pali,cpa...a ty cala kase dalas na mieszkanie.I zabral ci klucze a ty bylas zdesperowana,zabralas laptopa do pracy i ucieklas od niego.I historia sie skonczyla na tym.Pamietacie ten topic?? czyli ze autorko wrocilas jednak do niego....to po co teraz sie zalisz,..?

Nie jestem mega idiotka. zakochalam sie w chlopaku i czy za to mozna mnie az tak obwiniac? SKIEROWANE DO eeeeeehhhh. niegdy wczesniej nie poroszylam moich problemow tak osobistych na forum. nie chcialam od was tak duzo... czy jakas rada NIE ZADNE PIENIADZE I INNA MATERIALNA POMOC czy to ze oczekiwalam, ze ktos moze udzieli mi jakis rad to duzo?

Gość eeeecchhh....
kazdy udzielal ci wtedy rad....zostaw go,zacznij zyc sama,on nie dla ciebie...niby zrozumialas,ucieklas z tej patologii...pamietam,zabralas. laptopa ze soba...to byly madre rady...dlaczego wiec do niego wrocilas??? i sie zalisz ze zas nie masz co jesc,co palic...ze on taki owaki...wez ty dziewczyno przejrzyj na oczy w koncu,co?

pzrepraszam ale ja nie jestem zalozycielka ani tego ani tego postu ktorego masz na mysli. zauwaz prosze, ze to nie ja je zakladalam.

Gość julka19x
Największym problemem autorki jest jej pozal się boże chłopak- dziad. Jak się uwolni od tego pasozyta to nawet na fajki starczy.wystarczy wynająć pokój a jedzenie samemu robić a nie jakieś krokiety syfiaste.wody nie trzeba kupować, można gotować.smaczne być nie musi bo to nie wedel.nie sprzedawaj kompa bo to do niczego nie prowadzi.za miesiąc problem powróci.wykop tego menela do roboty, jak ty sobie z nim wyobrazasz przyszłość?

Gość rerewrwere
"Ja dalam ogloszenie w markecie ze pomoge starszej pani w porzadkach domowych i 2 panie juz sie odezwaly, a chlopak zalatwil u kumpla fuche, remontuje mu pokoje. Ja działam a nie jak ty użalam sie." to szczęście miałas, że sie ktoś odezwał, ja dawałam ogłoszenie przez internet co parę dni miesiącami, i nie było chętnych... :( Dziwię się, skąd w ludziach ta agresja sie włącza na ten temat, moim zdaniem jest ciekawy. Masa ludzi ma problem z dozyciem od 1 do 1.

Gość pitazraz
daga, może zauważyłaś że ktoś Ci chce pomóc w załatwieniu zasiłku ???? autorko ja bym rzuciła w chuj takiego typa ... mógł się załapać na odśnieżanie , złom zbierać , iść na jakieś osiedle z domkami i zaproponować rąbanie drewna, wywieś ogłoszenie w markecie ( tesco ,kaufland) tam są specjalne tablice, pomoc w sprzątaniu, zakupach itp

Gość kurde no.......
jak teraz sprawy się mają