Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola232323

15 latka w 4. Miesiacu ciazy

Polecane posty

Gość pes pszebacz
nie jestem matka,ale siostra jest x2 i wydaje mi sie ze plec dziecka poznaje sie w 5msc.wiec marne prowo,bo ty jestes w 4msc a moze sie myle

Gość Ola232323
Usg na plec dziecka wykonywal mi lekarz radiolog a nie ginekolog. Dobry lekarz ktory ma dobry sprzet prywatnie potrafi powiedziec plec dziecka juz w 4m. Jeszcze zalezy od rozwiniecia płodu ale czesto sie udaje poznac plec tak wczesnie

czyli rodzice beda wychowywac. wiesz ja i chodzilam do liceum w polsce i za granica i studiuje teraz, nawet dla psa czasu nie mam, a jeszcze czeka mnie znalezienie pracy i rozwoj kariery, jeszcze chce cos miec dla siebie czas, zycie nie jest proste. Ja w wieku 15 lat powiedzialam sobie ze dzieci miec nie bede, nie wiem co z dziesiejsza mlodzieza, coraz to mlodsze egzemplarze chca byc matkami polkami. Smutne to

Gość Ola232323
Odpisze wam po południu bo jestem zmeczona przez biologie :/

Gość Ola232323
Do taka woda byc Masz racje ale ja mam na szczescie duze wsparcie od rodzicow, ktorzy mi chca pomoc a nie mnie odrzucaja bo jestem w ciąży :) I mam nadzieje ze wszystko bd dobrze prosilam tylko o porady dot. Ciazy a nie krytyki od ludzi ktorzy tu piszą bo zdaje sobie sprawe ze jestem mloda i popelnilam blad ale to nie znaczy zeby krytykowac bo nie usunelam a zdecydowanie wybrałam urodzic i starac sie wychowac z calych sil

Gość pes pszebacz
O biologie nie powinnas sie martwic.Z prezentacji o ukladzie rozrodczm powinnas dostac bdb!!!!

no wiec jezeli mam Ci cos poradzic to dbaj o siebie, wiadomo jedz zdrowo bla bla bla, ale dbaj o swoj cialo, o piersi, o skore, moze rozwaz CC, jestes mloda, na pewno nie chcesz stac sie mniej atrakcyjna lub zapuscic i cieszyc potem z seksu. Jak masz dobrego gin to on Ci o wszystkim powie, ja doswiadczenia osobiscie nie mam, ale zaczynam przygode z medycyna i jak siedze na forum to widze ze nieraz mamy majace 3 dzieci pisza brednie :P oczywiscie jezeli pisza na temat w ktorym jestem obeznana

Gość Kcii
frtedża 24 Aleś ty pusta. Musisz być niezłą sfrustrowaną jędzą. Jeśli dziecko w wieku 14 lat 8 miesięcy uprawiało seks to mogło paść np. ofiarą pedofila lub też innego dziecka w wieku 14 lat, niepilnowanego przez rodziców. Skoro tak strasznie nienawidzisz dzieci, że wyzywasz ich od dziwek (bo 14 lat to dziecko!!!! ) musisz mieć strasznie nieszczęśliwe życie

Gość a jestes z tym facetem
?????????

Gość Kcii
&

a mialam w ogole orgazm? ile lat ma tatus? :O i co w sexowna bielizne sie ubieralas i jazda? :O czy jeszcze etap hello kitty??? zycie se spieprzylas chociaz szczescie to rzecz wzgledna. ja bym wolala sie rozwijac i cos osiagnac i zapewnic dziecku a nie polegac na innych.... bo to roznie bywa.

a loda robilas ??? :o jako 14 latka? czy wczesniej? :O

Gość wifigdansk
moja sasiadka urodzila gdy miala 15 lat (czyli jak byla w ciaży miala 14) i jest wspanialą mamą ,mala teraz ma 10 lat.takze nie oceniajmy i nie uogólniajmy-kazdy przypadek jest inny. gratuluję i zycze wszsytkiego dobrego:)

Gość Ola232323
Nie8e nosze ciuchow hello kity nie maluje sie nie jestem lala ktora sie zajumje tylko paznokciami i ubiorem :/

Gość uppppppppppppp--
...........

Gość Chamstwopodłe
Ludzie ale wy jesteście dziwni. Jak macie kogoś oceniać to sami "wypier*alajcie"jak to niektórzy mówią. Ciekawa jestem w jakim wieku wy zaczęliście wspołzyc. Dziewczyna chciała porad widac jest odpowiedzialna i nie wygląda na żadna "puszczalska". Jak macie tak komentowac to wcale tu nie wchodźcie i nie wypisujcie bzdur.żałosni jesteście

Droga Olu, Staraj się zdrowo odżywiać, i mieć pozytywne nastawienie. Fajnie, że masz oparcie w rodzicach. Nie zawiedź ich zaufania i zachowuj się jak na przyszłą mamę przystało :) Niepochlebnych opinii nie słuchaj, bo czasu nie cofniesz. Skoncentruj się na sobie i dziecku. Przygotuj się psychicznie, że po porodzie nie będzie łatwo, ale jest to do przeżycia :) pozdrawiam.

Gość weoewueiwquuiewuiew
Pokaż cycki szmato

Gość Ola232323
Dzieki. A mam pytanie co do basenu jak dlugo moge tam przebywac zeby nic tam niee zrobic maluchowi. Jaka temp. Wody najlepsza tzn. Sportowy czy rekreacyjny basen. I moze to bedzie dziwne ale czy moge korzystac ze zjezdzalni na basenie ( nie jest stroma i jedzie sie wolno ) wole zapytac bo nie wiem a nie chce zrobic krzywdy

Gość Ola232323
To ze jestem w ciazy tzn. Ze jestem szmata ? Dzieki na serio. Współżylam tylko 2 razy w zyciu i stalo sie to nie znaczy zeby mnie obrazac

Gość Sara Wawa
Nie mogła mu niczym zaimponowac wiec wyrwała na duuupe :classic_cool: Ciesze się że w wieku 15l nie byłam tak pusta zakompleksiona i bezdennie głupia jak ta panienka, a miałam chłopaka od 13.5r.życia przespałam się z nim 2 tyg po 18nastce, szanuje mnie ja jego znamy sie jak łyse konie mamy teraz 20 lat i nadal jestesmy razem. Nie wyobrazam sobie w ogóle by byc takim 14l gówniarzem i dawać duupy, jak ty to powiedziałaś rodzinie?! przecież to wstyd, mała puszczalska..... mimo wszystko wierze że to prowokacja :D

Gość mlodamamaa
witaj olu mlodo zostaniesz mamusia ale mimo wszystko gratulacje :) ja urodzilam w wieku 19 lat :) dalam i daje rade :) tylko ze ja mam meza a twoj partner? wybralas imie dla dziecka? zjezdzalnia raczej odpada, woda ciepla nie goraca :) odzywiaj sie zdrowo nie pij nie pal nie denerwuj sie no i uwazaj na siebie :)

Gość uoihhhkjhgkjhgkj
19lat a 15 to przepaść 19l jest już dorosła ma dowód i nawet wykształcenie średnie 15l nawet często nie wie co to łechtaczka

Gość Ola232323
No wiem akurat co to jest xd 35c moze byc ? Mam jeszcze jedno pytanie co do urzadzania tzw. Wyprawki kiedy zaczac kupowac rzeczy typu lozeczko wozek itp. Mamy jeden wolny pokoj i zastanawiam się jak go przystroic. Na początku to mi sie wydaje ze lozeczko córki bedzie u mnie w pokoju bo jest za mala zeby byc sama i wgl. Prosze jeszcze o liste takiej wyprawki wstepnej PS rodzicom powiedzialam bez problemu

Gość Karolina1111111
Jak wychowywalam mojego brata a ma rocznikowo 5 lat To jak mama byla w 6. Miesiacu zaczel8smy dopiero kupowac rzeczy

Gość obiektywnie wam napisze
prowadzi mnie pani ginekolog pasji ( ma doktora ) wiec uwazam ze jest dobra. możesz wyjaśnic to zdanie ?

Gość Karolina1111111
Doktorat pewnie :) A tak wgl. Zamiast sie czepiac to teraz kiedy jest ona juz w ciazy powinnismy ja wspierac i jej doradzic co najlepsze bo to ze ma w domu kase to nie znaczy ze ma z kim pogadac. Łóżeczka nie kupuj z neta patrz czy ma atesty itp. I czy bedzie bezpieczne ;) Jakas mata do przebierania malucha Szafka na wszystkie rzeczy córki ( butelki, pieluchy itp.) I chyba tak z tych wstepnych rzeczy to wszystko :) Potem kupisz ciuszki, butelki ( jak nie bedziesz karmila piersia a takto to pozniej), pieluchy czapeczki itp. Tez mam 15 lat i lubie dzieciaki ale to nie powod ze je robie xd

Gość mamma.kwiecien2013
Olu, jeśli będziesz chciała porozmawiać, lub o coś zapytać zapraszam do korespondencji mailowej. Jestem od Ciebie troszkę starsza :) jestem w 6m ciąży. mamma.kwiecien2013@o2.pl

Gość abcdefghkobieta
niedawno urodziłam i mam sporządzoną fajną listę co kupić, podaj maila to Ci prześlę :) poza tym chodź regularnie do lekarza, bierz witaminy, dużo sypiaj i zdrowo jadaj, nie narażaj się na stresy :)

Gość obiektywnie wam napisze
z tym doktoratem to wiem zakumałam :P , nie czepiam się no co wy ! po prostu nie rozumiem zdania ,a w szczególności ginekolog pasji to pytam