Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znajaca nature wszechswiata

oferta seksualna

Polecane posty

Gość znajaca nature wszechswiata

sluchajcie jakis czas temu szukajac pracy dostalam taka propozycje: Praodawca oferuje prace osobistej asystentki, takiej na 100 proc. osobistej...pensja 3500 netto ..a ja aktualnie bez pracy, bez partnera, nie ukrywam, ze pieniadze baardzo by mi sie przydaly bo jestem na utrzymaniu rodzicow a mam liczne oplaty zw. ze studiami.. oczywiscie ze wstepnie jestem na nie, nie wyobrazam sobie nawet jakby to mialo wygladac, zawsze gardzilam takimi osobami...ale ostatnio jednak jakos mam ta mysl wglowie ze mzoe jednak... pieniadze bym zainwestowala w nauke albo otwarcie swojego biznesu... tylko czy po tym umialabym spojrzec sobie w oczy? druga sprawa to to ze nia mam bardzo ubogie zycie towarzyskie, sex uprawialam doslownie pare razy w zyciu.. a w koncu mam tez jakies swoje potrzeby a poki co partenra na horyzoncie brak, bo nigdzie nie wychodze i nie mam znajomych.. co byscie zrobili w mojej sytuacji? nie jest ona jakos dramatyczna, nie jest tak ze potrzebuje tych pieniedzy jakos bardzo, ale mam juz 25 lat, na koncie zadnych oszczednosci, nie mam mieszkania ani nic wartosciowego;/ ludze sie po prostu ze w koncu znajde prace...pewnie jest masa dziewczyn w podobnej sytuacji co ja...czy sponsoring to jedyne wyjscie w takiej sytuacji? no i czy gdybym sie zgodzila to bedzie to potepione? bedzie to zle? jak moralnie to wyglada? czy prostytucja jest zawsze zla dla kobiety?

Gość Grzdyl
Co się łamiesz, bierz co daje. Kasa łatwa a d.u.p.a nie mydło, nie wymydli się.

Gość bcdjskfcewkds
sprobuj co ci zalezy jak i nie bedzie to odpowidac to zawsze mozesz zrezgnowac

Gość a jakie to ma do cholery
moralnie to wygląda choojowo, ale trzeba kozytsać z życia, teraz studentki tak robią... jak tylko nie jest jakimś obleśnym typem to co Ci szkodzi

Gość bnbonnn
moglabys podac gg?

Gość kakakakkrooalalal555
bo jestes aseksualna dlatego bys wolala haha!

to jest forma prostytucji w sumie.Cięzko doradzić tobie tak w jednym zdaniu.Pamietaj,że twoja praca nie będzie w godzinach 7-15 będziesz na żądanie szefa kiedy mu się zechce,a gdy mu się znudzisz-bo tak bedzie-weźmie młodszą-to odpowiednio rozgłosi że taka i owaka za kasę robi to czy tamto.Jesli już musisz ,to zrób tak,abyś miała na niego haka,jakies nagranie itd,aby ciebie później nie szantazował.To ryzykowna gierka

Gość szczera jak zawsze ona 3000
jony ma racje, jak najwiecej haków miej na niego. udawaj mila, wszystko extra, a naprawde badz wyrachowana i przebiegła. kup dyktafon, wyciagaj różne informacje, gdzie co i z kim, ksero dowodu, zapamietaj znaki szczególne w okolicach intymnych. Tak na wrazie co jakby był zonaty i trzeba by było takiej zonie pomóc w orzeczeniu jego winy itd. to ile zarabia, wynos i rób ksero, jakby tez do rozprawy było potrzebne.. ma on żone? i ile ma lat? a moze ma dzieci? tak czy siak zbieraj na niego wszystko co sie da, nagrywaj dyktafonem czasem. Nie badz głupia laska do dymania, to ty masz go dymac, na kase i nie tylko!

szczera ma rację,przyszłaś z gołą d..,to nie daj się wyrzucić z gołą d...,jak juz musisz to zabezpiecz swoje życie.

Gość Jako facet wyrażę swoje zdanie
Ogólnie taki układ to nic złego. Zwłaszcza, że nie masz partnera, pieniędzy, znajomych a na karku już 25 lat. Seks to nic złego a tu nie chodzi o prostytucję- to będzie twój jedyny partner z jakim teraz będziesz uprawiać seks (jeśli się zgodzisz). Oczywiście możesz mieć później następną ofertę, np. czy może zaprosić znajomych, ale nie musisz się na to godzić. Na twoim miejscu zgodziłbym się. Jeśli masz na niego ochotę i w głębi siebie tego chcesz to nie odmawiaj sobie i nie daj sobie wmówić bzdur, że to brak szacunku do siebie- robienie tego co się chce to nie jest brak szacunku do siebie. Także do boju :)

to będzie prostytucja-przecież dostanie za to wynagrodzenie,potem zaproponuje "pożyczenie" innym znajomym i spróbuj odmówić...to grząski grunt i nie daj sobie wmówić,że już masz 25 lat,to początek życia dopiero

Gość jak fajny to korzystaj
Dupa Ci się nie zmydli, a kasa się przyda, tylko jak ktos napisał wcześniej żeby Cię nie wyrolował. zbieraj haki, bo pobawi się i zmieni na młodszy model, nie daj z siebie idiotki zrobić.

Ja bym się zgodziła :) ale trzeba po prostu być ostrożną w takiej sytuacji :)