Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Carla90210-1

konsultacje klinika Dr Szczyta

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Nie potrzebuje tam konta, wiec nie ma sensu

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
I prawda jest taka, 偶e niestety wi臋cej os贸b od tego Dr jest niezadowolonych je艣li chodzi o nosy , wi臋kszo艣膰 os贸b ma to samo rozejscie si臋 ko艣ci grzbietu i nosy do poprawki, czasem Dr poprawia sam po sobie ale niezbyt ch臋tnie. Og贸lnie jak dla mnie nie jest to spec od rynoplastyki, owszem mo偶e by膰 dobrym lekarzem ale na boga od nos贸w s膮 w naszym kraju lepsi lekarze ni偶 on. I my艣l臋, 偶e Dr doskonale o tym wie. Nie jest to 偶adne psucie opinii bardziej analiza wszystkich fakt贸w, za i przeciw.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To sk膮d si臋 wzi臋艂a opinia, 偶e jest najlepszy ? Sk膮d te niebotycznie d艂ugie kolejki do Dr ? Nos贸w w ci膮gu jednego dnia operacji robi 3-4/5 operacji :/ Mi te偶 si臋 rozesz艂y te ko艣ci. Mam wybrzuszenie z prawej strony pod okiem i krzywe jakby 藕le zszyte ma艂偶owiny... Kto jest lepszym chirurgiem je偶eli chodzi o nosy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jest w Pl du偶o chirurg贸w kt贸rych uwa偶am za lepszych i kt贸rzy zdecydowali si臋 m贸j nos naprawi膰 , a wcze艣niej operowa艂am si臋 u Sz. Na konsultacji oko艂o rok temu pewien lekarz powiedzia艂 do mnie pewny siebie 偶e pewnie by艂am operowana "na zamkni臋to" a jak zaprzeczy艂am to si臋 zdziwi艂, inni r贸wnie偶 pytali jaka metoda kiedy odpowiedzia艂am 偶e otwarta byli zaskoczenia 偶e nos jest w takim stanie po metodzie otwartej :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 mam krzywe dziurki, wiele os贸b od tego Dr ma koniec nosa i ma艂偶owiny jakby wykr臋cone w jedn膮 stron臋, tak偶e ani ja ani ty nie nale偶ymy do wyj膮tk贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie rozumiem tylko dlaczego :/ jakby pope艂nia艂 ci膮gle ten sam b艂膮d. Pora偶ka. Nie mam pieniedzy na poprawke u innego chirurga ech

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Samo m贸wi za siebie, Walcz opoprawk臋 u Szczyt niech poprawia to co spapra艂.... Ja jednak postanowi艂am 偶e b臋d臋 szuka膰 do skutku innego Dr kt贸ry mi to poprawi, niestety m贸j nos ma wiele dekekt贸w i ja oceniaj膮c m贸j przypadek uzna艂am 偶e skoro tak strasznie to zrobi艂 to nie b臋dzie w stanie poprawi膰, bo wida膰 nie jest to na jego si艂y praca. Jama do艣膰znaczne asymetri臋 ko艅c贸wki nosa i w og贸le kto widzia艂 m贸j nos to widzia艂 wie o czym pisz臋 Po czym艣 takim uzna艂am, 偶e boj臋 si臋 Szczyta i nie dam mu si臋 tkn膮膰. Ale wiem 偶e s膮 osoby kt贸rym poprawia艂, tylko trzeba o t臋 poprawk臋 walczy膰 i nie da膰 si臋 zby膰, bo Dr niestety ka偶dego traktuje podobnie czyli najpierw gadanie 偶e mamy czeka膰 p贸艂 roku a potem rok itp, itd a na koniec jak jest gorzej zamiast by膰 lepiej Dr u偶ywa argument贸w takich, 偶e poprawka mo偶e zepsu膰 to co jest dobrze i 偶e mo偶e by膰 gorzej! I dlatego poprawia膰 b臋d臋 gdzie indziej. Bo boj臋 si臋 jego jako lekarza od nos贸w, zepsu艂 mi nos, pogorszy艂 dro偶no艣膰 w duzym stopniu a przegrod臋 mam nadal krzyw膮 mimo 偶e sporo z niej wyci膮艂. Absurd p艂aci膰 ci臋偶k膮 kas臋 za operacj臋 i nadal mie膰 wzystko do zrobienia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
defekt贸w*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Acha, tak to odwraca... No tego si臋 w艂a艣nie boj臋. Mam kontrole w pierwszym tygodniu stycznia :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hej. Szukam terminu do dr.Szczyt luty marzec 2015 dajcie zna膰 co i ile.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na luty i marzec 2015 to juz nie znajdziesz raczej i nie kupisz te偶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hej . Ma kto艣 na sprzeda偶 wisyte u Dr. Szczyta na 2016r? Prosz臋 i info na prywa jacekwro_2006@onet.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
niestety biznes nie funkcjonuje, zbyt ma艂e zainteresowanie by艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ods. konsultacje u szczyta na styczen 2016

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ods. konsultacje u szczyta na styczen 2016 zuziamm@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szkoda czasu na tego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JPN
Czy kto艣 odst膮pi termin konsultacji do Dr Szczyta na pierwsz膮 po艂ow臋 2016r? Prosz臋 o kontakt na j.p.n@interia.eu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ile za to dasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy Dr Szczyt zgodzil sie poprawiac komus nos?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak wiem ze poprawia艂 po sobie i to nie jednej osobie, dziewczyny te pisa艂y na beauty Ale ja boje si臋 poprawia膰 po nim u niego Bo skoro zrobi艂 mi takie co艣 za pierwszym razem co nadaje si臋 do przeszczep贸w i rekonstrukcji to ja temu Panu ju偶 dziekuj臋!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam ewidentnie do poprawy... Ale na konsultacji po pol roku od operacji Dr mnie zwyczajnie zby艂 mowiac, ze to nic takiego...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mnie te偶, ze jest 艂adnie.....itp. itd. czasu nie cofn臋 niestety i zdania o Dr nigdy nie zmieni臋, a mam bardzo z艂e. A co u ciebie jest 藕le z nosem ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z jednej strony z boku, pod okiem mam wypuk艂e, jakby taki nadmuchany balonik. Na poczatku bylo mniejsze i twarde, a teraz jakby sie powiekszalo i pecznia艂o :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ma kto艣 do odst膮pienia termin prosz臋 o kontakt mzeta1@op.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nm2016
Odkupi臋 pilnie termin konsultacji u dr Szczyta - jest kto艣 ch臋tny ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nm2016
natalcia03@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Witam, Mam termin konsultacji u dr Szczyta na kwiecie艅 2016,jednak rezygnuje prosz臋 o propozycj臋 na maila jaszczur1990@gmail.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jakie propozycje? oddajesz czy sprzedajesz??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nm2016
Joana190 pisa艂am maila do Ciebie , ale nie otrzyma艂am odpowiedzi :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Cfg

Udost臋pnij ten post