Gość gość Napisano Marzec 20, 2016 Mam do od-sprzedania wolny termin poczatek kwietnia operacja prosze o info zainteresowanych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość121 Napisano Kwiecień 30, 2016 odkupie termin konsultacji u dr Szczyta listopad -grudzien styczen 2016-17 prosze o kontakt gsii@vp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Beata z Gdańska Napisano Maj 1, 2016 Odsprzedam termin operacji u dr Potockiego w klinice dr Szczyta plastyka brzucha w dniu 16 05 2016. Chcę zwrot za wizytę 250zł oraz zwrot kosztów dojazdu do Warszawy 150zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Beata z Gdańska Napisano Maj 1, 2016 Beata z Gdańska podaję kontakt beti586@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 6, 2016 Witam serdecznie,odstąpię termin oeracji do doktora Marka Szczyta (po kosztach jakie poniosłam) na dzień 3.11.2016 rok,zainteresowanych proszę o mail na adres kudlaty9@vp.pl,pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 17, 2016 Witam serdecznie , Mam do sprzedania termin konsultacji na początek czerwca. Koszt to 100 zł . Zainteresowanych proszę o kontakt: awerty741@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 27, 2016 Witam odkupienia termin konsultacji oraz termin zabiegu u dr Szczyta proszę o kontakt ozi74@tlen.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 27, 2016 Odkupie termin konsultacji oraz zabiegu do Doktora Szczyta w jak najszybszym terminie proszę o kontakt ozi74@tlen.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 24, 2016 Odkupie termin operacji i konsultacji u szczyta jak najszybciej anko69@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 24, 2016 Nie robi się żadnych zabiegów bo to szukanie problemów nawet można przepłacać życiem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 24, 2016 hahaa tez nie polecam tego lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 6, 2016 Witam, Mam do odstąpienia termin konsultacji u dr Marka Szczyta w drugiej połowie listopada. Proszę o kontakt mailowy klarakotkowska@yahoo.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 14, 2016 Witam odstąpię termin konsultacji na 18-11-2016 r proszę o kontakt kasia-glebocka@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 30, 2016 Sprzedam termin konsultacji Dr Szczyt 2 grudnia 2016 (piątek) 531 669 665 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gsi31 Napisano Listopad 30, 2016 kurde szkoda ze dajecie tak pozno znac ja nie mieszkam w Polsce i nie jstem w stanie w 3 dni zaplanowac wyjazdu do Pl :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alalicja Napisano Grudzień 3, 2016 Sprzedam termin konsultacji do dr Szczyta na 16.12.2016 proszę o kontakt mailowy: alalicja@poczta.onet.pl pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 7, 2016 Odkupie termin konsultacji/operacji u dr Szczyta od stycznia 2017. Prosze o kontakt na email: kajakooo@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 3, 2017 Odstąpię termin operacji u dr Szczyta na marzec 2017. Tel.698439838 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 22, 2017 odstąpię konsultacje - marzec 2017 - korneliaka @ interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 23, 2017 Odstąpię konsultacje u dr szczyt na listopad 2018 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 9, 2017 Odsprzedam termin konsultacji u dr Szczyta w dniu 17.02.2017 mail rejestr112@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamulicha 0 Napisano Luty 10, 2017 Zamienię się na termin operacji u dr Szczytna z 10 marca 2017 na październik, listopad 2017. Osoby zainteresowane proszę o kontakt mamulicha@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 20, 2017 Odkupie termin konsultacji do doktora Szczyta na 2017 rok. 518 899 676 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sk777 Napisano Maj 26, 2017 Oddam lub wymienię termin operacji u Dr.Szczyta na późniejszy - mam termin na lipiec tego roku ale uznałem że innym może być teraz bardziej potrzebny. Zainteresowanych zapraszam drogą mailową - tylko osoby które są już po konsultacjach - plasticabs@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dominikasc87 Napisano Czerwiec 29, 2017 Odkupię termin operacji u dr Szczyta na lipiec, październik czy listopad 2017 r. dominikalada1234@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aaabb Napisano Czerwiec 30, 2017 Termin konsultacji u dr Szczyta - 7 lipiec 2017. Oferty na: dokumenty1234@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2017 Witam! Odkupię lub zamienie (za wynagrodzeniem) termin konsultacji u dr Szczyta. Najlepiej jeszcze 2017 r. lub 2018 r. Zainteresowanych prosze o kontakt: equss33@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 18, 2017 Witam. Chętnie odkupie za 1000 zl konsultacje u Dr Szczyta na rok 2017 lub 2018. Mam termin na 2019 i to trochę za późno dla mnie. Ewentualnie się zamienie. Proszę pisać na mejla Julaa.xD@interia.eu i napisać w temacie "dr szczyt" żebym mogła łatwo znaleźć pośród spamu i reklam. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 19, 2017 Odstąpię termin konsultacji u dr szczyta na grudzień 2017 Zainteresowani proszę podać e-mail to odpowiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2017 chetnie przejme konsultacje u dr. szczyta w grudnia konsultacja@fajne.to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach