Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lylylyja.

Przeczytajcie o co obraził się mój facet. On jest idiotą!

Polecane posty

Gość Lylylyja.
Nie chcę cioty, chcę rycerza na białym koniu, ale podobno nie istnieją więc próbuję nie wybrzydzać :)

Gość Kitka83
Koleś jest pajacem - dobrze że się obraził, wiesz na czym stoisz i nie zmarnujesz więcej czasu. Co byś zrobiła gdyby wywinął takiego focha za pół roku albo za rok?

Gość Lylylyja.
No nic bym nie zrobiła :D Co bym miała zrobić? Ludzie się rozstają po 20 latach, kulawa nie jestem, może jeszcze mi się co trafi :D

Gość Kitka83
To było pytanie retoryczne do przemyślenia :) No na pewno się trafi - powodzenia.

Gość Lylylyja.
Znaczy żeby była jasność - ja nie szukam pocieszenia. Chciałam pogadać o nowym typie mężczyzny...

Gość jdjdjkjdikjdkk
to chyba powinnaś mu tak napisać \ zależy mi ale nie lubię jak ktoś stawia mi ultimatum

Gość Kitka83
Ja akurat nie znam wielu "typów". Ale to prawda, że pokolenie gimnazjów to straszne ciapy. Mało jest myślących facetów, większość kieruje się tym co widzi w TV.

Gość Lylylyja.
On to jeszcze chyba do ósmej klasy chodził, chociaż może mi ściemnia :D Ja znalazłabym conajmniej tuzin bardziej żwawych 20-latków :D

Gość Przzzeeememeememk
Lylyja a tak własciwie to o co chodzi?:D

Gość Przzzeeememeememk
To jak bys znalazła, to znajdź a nie gdoczysz jak stara kwoka.

Gość Kitka83
Czyli taki typ obrażalskiego dumnego paniczyka? Może to znak zodiaku lew? Nie jestem szajbuską na punkcie astrologii ale znam 2 facetów z tego znaku i obaj mega fochowaci i wszystkowiedzący pyszałkowie.

Gość Kokordra
Autorko ale pieprzysz.. Może on chciał w walentynki spędzić wspólnie czas.. A nie od razu jakieś deklaracje. Nie musicie być zakochani bla bla.. A może faktycznie on coś poczuł, chciał żeby to była wyjątkowa chwilą coś wyznać. Nie dziwię się że został urażony.

Gość Lylylyja.
Oj, gdoczę gdoczę :D Macie rację. Nie wiem do czego dąże. Wybaczcie mi, trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym:)

Gość Przzzeeememeememk
A wracając do tematu, pewnie mu się zwyczajnie znudziłaś tylko facet jest taką konstrukcją że Ci tego nie powie wprost, woli drogę bardziej "bezpieczną":) Więc, zwyczajnie byłas mało atrakcyjna dla niego w łóżku już i o to zagadka została rozwiazana, Dziękuje za Uwagę:)

Gość Kokordra
Widać facet jest wrażliwy. Wnioskuje po jego wypowiedziach, że musiał zostać już wcześniej zraniony przez kogoś. Tj kobietę. Dlatego boi się że nie traktujesz go poważnie i powtórki z rozrywki. I czegoś nie rozumiem z Twojej str.. Jest sex? Ale tak bez uczuć? Traktujesz go jak kochanka czy co?

Gość Przzzeeememeememk
Kokodorka, sex bez uczuć jest bardzo przyjemny, więc nie wiem w jakim kierunku płyniesz ale chyba w kierunku wodospadu:)

Gość Lylylyja.
Myślisz, że aż tak daleko posunął się z intrygą? Musiałby być niezłym aktorem żeby zrobić aż taką scenę o mój niewinny żart, a następnie napisać ten wspaniały list na FB. Ale kto wie, kto wie... :) Sashą Grey na pewno nie jestem:D

Gość Lylylyja.
Pozwólcie, że nie będę tłumaczyła dlaczego zdecydowałam się na uprawianie seksu, gdy nie jestem przekonana o głębokim uczuciu :D To chyba zbyt banalne i mi uwłacza :)

Gość Kokordra
Autorko to nie on a Ty spiep.. Sprawę. Urazilas Jego ego. I jeszcze piszesz że jest idiota? A jakiś szacunek? Może faktycznie daj mu odejść, niech znajdzie sobie inna uczuciowa kobietę.

Gość Kokordra
Nie zdziwie się, jak przemysli sprawę i Cię kopnie w 4 litery.. A jeśli to prowo to gratuluję wyobraźni..

Gość szoque!
Ja mysle, ze to provo, ale najfajniejsze od lat, a moze w ogole najfajniejsze z calych dziejow kafeterii :D Super masz autorko talent i humor (a moze - autorze ;) )

Gość Lylylyja.
Pewnie, że prowo :) Jestem w trakcie tworzenia bloga, zbieram materiały :) Dziękuję Wam za pomoc :)

Gość pinacolada56343
To nie on jest idiotą, tylko Ty idiotką jesli już. Albo jesteś pozbawiona empatii albo kompletnie nie liczysz się z cudzymi uczuciami. Straszna z Ciebie egoistka.

Gość Satyr-yk
Lylylyja, chce miec z toba dziecko, to znaczy chcialbym gdyby nie fakt, ze juz mam i to kilkunastoletnie i zone i chomika... wlasciwie to chomik zdechl biedaczek... no ale w koncu nie o swoich problemach chcialem tutaj napisac. W kazdym badz razie przyznaje, ze zauroczylas mnie swoja inteligencja i poczuciem humoru i gdybys jeszcze byla urodziwa panna, to... ech rozmarzylem sie zanadto. Przyznac jednak musze, ze latwo to by mi z Toba nie bylo, gdyz musialbym sie sporo napocic aby dorownac Ci blyskotliwoscia a ciezko przeciez byc tym gorszym, szczegolnie ambitnemu mezczyznie. Co do reakcji Twojego chlopaka, to... niewiele moge napisac poza tym, ze pewnie 10-15 lat temu tez by mi gul skoczyl jakby mi moja najukochansza dala do zrozumienia, ze nie jest pewna czy tak naprawde mnie kocha. Ale odpowiedni dystans przychodzi z wiekiem, tak jak zmarszcki i reumatyzm. Pozdrawiam i zazdroszcze.

Gość szpilka kasia
kocham poczucie humoru autorki:-D jestes niesamowita a twoj facet jak nie ma podobnego poczucia humoru to niech spada! Ja mam podobne poczucie humoru i wreszcie znalazłam faceta z identycznym wiec nikt sie na nikogo nie obraża🖐️ Mój ex ciagle naburmuszony był gdy cos palnełam, ciagle musiałam przepraszac i błagać o wybaczenie. Dzis na szczescie nie muszę, dowalamy sobie szpile nawzajem i to uwielbiamy:-P

Gość przypadkiem zerknelam
na twoje wypociny zalosne. Jestes tak uboga wewnetrznie, ze rece opadaja. :d