Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miss Utracja

W czarnej dupie

Polecane posty

Gość Miss Utracja

Witam Nazbierało mi się i poczułam chęć wyrzucenia tego z siebie. Jestem ciekawa czy ktoś widzi tu jakieś rozsądne wyjście z sytuacji? Mam 30 lat i jestem sama, nie z braku chętnych, ale raczej dlatego, że jestem poyebana i normalni faceci mnie nie kręcą. Uwielbiam samych psychopatów, pijaków i ćpunów. Jak ich poznaję, to nie mają tego wytatuowane na czole, a jednak zawsze trafiam na nich bez pudła. Pracuję i nie znoszę mojej pracy, rzygać mi się chce od siedzenia za biurkiem. Chciałabym rzucić robotę i pożyć, popodróżować. Tylko nie wiem co później włożyłabym do gara i czym zapłaciła za następny wynajęty pokój, bo domu oczywiście takiego na stałe żadnego nie mam. Kiepsko u mnie ze zdrowiem. Dzieci tak czy owak mieć nie mogę. Desperacko poprawiam sobie humor obłąkanymi imprezami, alkoholem i z rzadka narkotykami. Chciałam robić jedną, tak naprawdę tylko jedną rzecz w życiu, ale w moim wieku zdaję już sobie sprawę z tego, że brakuje mi do niej talentu. Jestem dość ładna, ale też bez sensacji. Nie wiem karwia już co mam ze sobą zrobić. Ostatnio mam wielką ochotę pieprznąć wszystko i jechać do Londynu. Starzy przyjaciele mnie zapraszają. Pytają po co jeszcze siedzę w Polsce. Nie wiem po co. Na szczęście - bez ściemy - bardzo dobrze mówię po angielsku. Mam też raczej bezużyteczny dyplom państwowej wyższej uczelni. Co byście radzili?

Gość morgardo dryff monst
Jedź, co ci szkodzi? Jeśli masz ochotę i poniekąd do kogo.

Gość 8i7juy
Jak masz do kogo jechać i masz na to kasę, to jedź. Na pewno uda Ci się gdzieś zaczepić i może jakoś ogarnąć swoje życie, skoro z jego obecnego stanu nie jesteś zadowolona.

Gość Miss Utracja
Cipkiewicz - mówisz? :D Mnie pociąga w Londynie to, że jak słyszałam - jest niesamowicie wielokulturowy. To musi być fajna atmosfera, zawsze lubiłam różnorodne klimaty. Tylko co ja tam będę robić? Ponoć z pracą tam też teraz ciężko... A znajomym nie chcę za długo siedzieć na głowie.

Gość Miss Utracja
A czy ktoś orientuje się może ile kasy mniej więcej potrzeba na start w Londynie?

Gość morgardo dryff monst
Tak jak każde wielkie miasto. Zapytaj znajomych o to ile kasy trzeba.

Gość Miss Utracja
Muszę się zorientować, jak to wygląda. Dzięki. Zupełnie nie wiem co ze sobą zrobić - myślałam nawet o pójściu na jakąś psychoterapię, ale odczuwam bezsens na samą myśl o tym. Jestem z wykształcenia psychologiem i dobrze wiem , na czym terapie rozmaite polegają. I na jak niepewnych opierają się założeniach.

Gość Piotrkrzysztof
..zamieszkaj ze mną w górskiej wiosce...????????????

Gość Miss Utracja
Jasne, czemu nie, ale najpierw pokaż fotkę swojego zaganiacza :classic_cool:

Gość Piotrkrzysztof
..nie do ciebie prymitywie miejski mówiłem.....