Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z 21letnią córką

Córka jest w 9 miesiącu ciąży

Polecane posty

Gość problem z 21letnią córką

Chłopak kopnął ją w tyłek. Ona robi z siebie życiową ofiare. Ja jej postawiłam sprawe jasno, po urodzeniu dziecka ma się wyprowadzić. Ale ona jedyne co umie to tylko chodzi i płaczę. Mówi że chłopak mówił jej że ją kocha, obiecywał że wybuduje dom, że chce w przyszłości założyć z nią rodzinę. Nie wytrzymałam i spoliczkowałam ją. Niestety pokłóciłam się oto z mężem. Mąż dla córki zawsze miał najwięcej wybaczenia. Zwłaszcza jak córka robi przed nim z siebie ofiare. Ciągłe kłótnie z mężem. Nie wytrzymałam i powiedziałam mu że nasza córka wdała się w jego rodzine. Siostra mojego męża również wychowała samotnie syna. Zabolało go to, mieszkamy w domu który wybudował nam teść. Moi rodzice jakoś od chwili ciąży trzymająna dystans moją córkę a mój mąż i teść obchodzą się z nią jak z jajkiem. Jeszcze odkąd dowiedzieli się że urodzi się chłopiec. Ja byłam dwa razy w ciąży i mąż w życiu się tak mną nie opiekował. 28letniego syna który nie ma dzieci, mąż woli wyzywać od nieudaczników.

Gość kgedp
umrzyj

Gość jugo
biedna dziewczyna :O dobrze, że chociaż ojca ma normalnego...

Gość aleś tu nabełkotała
:P obrzydliwie sie to czyta :P nawet jak to prowo, to i tak masz mózg kury :P

Gość kkkkk9999
to zazdrosna o córke jestes? kobieto . zastanow sie co ona zrobi z malym dzieckiem jak ją z domu wyrzucisz . trzeba pomóc dziecku ..

Wyrodna z Ciebie matka. Powinnaś być dla niej oparciem a nie taka bezwzględną SUKĄ. Jesteś zazdrosna po prostu o to, że Tobą nikt się tak nie zajmował a TWOJĄ córką tak. Jak można być zazdrosnym o WŁASNE dziecko? Na miejscu męże kopnęłabym Cię w dupę bo jesteś zawistną zołzą a nie matką.

Gość kobietawciazyyy
nie jestes normalna matko 21-letniej corki, idz do jakiegos specjalisty bo choroby psychiczne tez sie leczy.... A corce szczerze wspolczuje....

Gość poszukaj tutaj na
temacie mamusie mniej niż 20 i zaproś ją tutaj :D jaka matka ta córka :D

Gość to teraz musisz uważać
jak córka urodzi to wtedy będzie problem Z tego co piszesz to mąż marzy o wnukach. Syn widać lekkoduch nie spieszy się do tego by zapłodnić kobiete a córka jak urodzi chłopca to dziadek może zwariować na punkcie wnuczka, taka prawda.

Gość ! Terenia !
0/10 :O

tez bym wyła jakbym miała taka matkę ! kopnął facet teraz matka mói wynocha :O dobrze że ojciec i dziadek normalni

Jak moglas ja uderzyć w twarz? Mama jesteś i powinnas ją wspierać a skoro nie to po co wogóle ją rodzilas ,widać nie zaslugujesz na miano matki

Gość czarnaxxx
Jesteś podłą zdzirą! po co piszesz takie rzeczy na kafeterii myślisz że ktoś ci dobre słowo powie? jesteś nic nie warta zamiast pomóc córce współczuje jej bardzo....

Gość kakulka21
jestes bezwzgledną starą jędzą,ale nie martw się to do ciebie kiedyś wróci ,też cie ktoś tak potraktuje ,wystrzela po mordzie i da kopa w d*pę ,bo krzywdzisz dziewczynę w ciąży,własną córkę, a synusia to obsadż w ramki jak taki święty

Gość No ja nie mogę!!!!!
Współczuję tej ciężarnej,że nie ma oparcia w najbliższej osobie jaką powinna być matka! A ta ja jeszcze policzkuje????!!!!! Chora baba! Dobrze,że choć ojciec jest normalny. Żenada......

Gość Izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
współczuje dziewczynie matki podłej suki :o

mieszkasz w domu który wybudował teść i masz czelność nazywać swoją córkę ofiarą bo trafiła na faceta dupka? Teść okazał wam pomoc budując dom, a Ty własnej córce nie chcesz pomóc...dobrze, że ma chociaż ojca normalnego.

Gość biedna jestes..
Współczuję córce takiej matki!

Gość RaZR
W sumie ma pani trochę racji. Córka zachowała się nieodpowiedzialnie, więc teraz powinna ponieść tego konsekwencje. Robi z siebie ofiarę bo to jej ostatnia deska ratunku. A to że brzemienna jest to nie znaczy że jakaś nietykalna.

Gość Agata----
To chyba rzeczywiście prowo, jeśli nie to przeczytaj co napisałas z 10 razy i zobacz ile jadu w tobie. Twoja córka przeżywa swój osobisty dramat, jesteś taka sama jak jej chłopak który ja zostawił, tez ja kopnelas w tyłek jak to ujelas. Jesteś zazdrosna o własna córkę. Wstydz sie.

Jeśli to jest prawda ( a trochę Mi się w to wierzyć nie chce kolejna głupia prowokacja bachorka podczas ferii zimowych ? ?? ) to wspólczuje Twojej rodzinie -mężowi ,córce ....,że dzielą życie z taką kobietą ! Kobieto Twoja córka ma 21 lat ! - Zdarza się ...w jakich Ty czasach żyjesz?! Nastolatki rodzą dzieci a rodzice ich wspierają - Ty chcesz własne dziecko wyrzucić -co najwyżej Ciebie mąż powinien wyrzucić z domu ! Szczerze współczuje mężowi ......aczkolwiek nie chce mi się wierzyć ,że to dorosła osoba napisała

Gość sylwia3479
21 l KOBIETA powinna wziąć los w swoje ręce a nie żerować na rodzicach skoro była na tyle "dorosła" by bzykac sie bez zabezp. to niech i teraz wykaże sie dorosłoscią ma Pani racje-krótko z młodzieżą:P potem Pani bedzie niańczyć bachorka a córeczka bedzie sie uganiac za coraz nowszymi fagasami-taka prawda.

Gość sylwia3479
to teraz musisz uważać jak córka urodzi to wtedy będzie problem Z tego co piszesz to mąż marzy o wnukach. Syn widać lekkoduch nie spieszy się do tego by zapłodnić kobiete a córka jak urodzi chłopca to dziadek może zwariować na punkcie wnuczka, taka prawda. a do czego ma sie spieszyc syn autorki??? ma dopiero/aż ? 28 l i być może chce najpierw stworzyć stabilny grunt by potem na nim założyc rodzine przyszło Ci to do głowy?

Gość fsdagsgda
Prowokacja -41/10