Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julita28

Do mam,które wiedzą w którym dniu cyklu splodzily córkę

Polecane posty

Gość u mnie takkkkk
córka - owulację miałam 11 marca a współżyliśmy 10 i 11 marca tylko miałam lekkie zapalenie pochwy wtedy syn - owulacja 17 kwietnia i tego dnia ale od rana i się udało - brak jakichkolwiek dolegliwości czysty ładny śluz które to były dni cyklu nie wiem ale to nie ma znaczenia parównywanie bo możesz mieć różną długość

Jagoda żal dupkę ściska ze masz córeczki ? hehe" 1 mam dwoch synow, tepoto! :D

Gość oj tammmm
"Pamietaj jest takie przyslowie, ze "Lepiej miec w domu dwoch zlodzieji niz dwie ladacznice" i cos w tym jeest" Jagoda widać ze zazdrościsz ze nie masz córki .Im prędzej się z tym pogodzisz ze masz 2 synów tym lepiej dla ciebie i dzieci.

Gość kosikosikosi
cykle 26-27 dniowe, synek w 10 dniu cyklu wiec raczej przed owulacją......

Gość żyrafa155
U mnie wspolzycie w ktorym moglam zajsc bylo przed owulacja i jest dziewczynka

Gość julita28'
Teraz sprawdzilam sobie w kalendarzu w jakich dniach wspolzylismy jak splodzilismy tego drugiego synka. W tych dniach cyklu wspolzylismy : 6,9,10,11,14,15,16,17,20,24 .Chyba troche za duzo prawda? Piszcie prosze o swoich doswiadczeniach. W ktorym dniu cyklu mam sprobowac?Jak myslicie?ostatnie 3 cykle mialam co 29 dni'a teraz jak od 19 stycznia przestalam karmic to chyba cos mi sie poprzestawialo' bo okres powinnam dostac 9 lutego, a tu nic....hm moze teraz beda dluzsze te cykle, a owulacje tak mi sie wydaje'ze malm na 17 dzien . Mam nadzieje, ze distane ten okres bo to jeszcze nie czas na ciaze. Tak jak wczesniej pisalam, ze zrobilismy to 8 lutego bo mialam dostac okres na drugi dzien. Piszcie co o tym sadzicie. Wspomne , ze jak staralismy sdied o pierwszego synka to tez czesto wpolzylismy, wiec taskie czeste wspolzycie to chyba na moim przykladzie ....chlopcy.

Gość julita28
To powyzej to ja napisalam.Chyba cos mi sie nadusilo.

Gość jeśli chcesz WSPOMÓC planowani
no starałaś się ewidentnie na "chłopca";) jeśli chcesz mieć córeczkę, to nie ma mowy o współżyciu później niż na dwa dni przed owulacją PO STARANIACH JUŻ NIE WSPÓŁZYJECIE! a jeśli już koniecznie musicie, to z ZABEZPIECZENIEM ja tak jak Ty starałam się o synka: co drugi dzień od 10 dc aż do 24 dc i jest synek tak jak wspominałam jeśli chcesz mieć córkę, to najpierw musisz być pewna swojego cyklu obserwuj przede wszystkim śluz i nigdy nie sugeruj się tym, że zawsze było tak czy tak, bo cykle u kobiety są różne i nie ma czegoś takiego, że zawsze czy nigdy książkowo śluz dojrzewa 6 dni i po tym czasie następuje owulacja dni płodne mogą się pojawić w dowolnym czasie, bo tylko druga faza cyklu jest stała możesz się wspomóc testami owulacyjnymi są dwie szkoły poczęcia dziewczynki: z osłabianiem plemników i co najmniej tygodniowym postem przed staraniami czytałaś topik: Planowanie płci dziecka?

Gość julita28
Czytałam,czytałam.No ale mam nadzieje,ze dostanę ten okres,bo oszaleje.Mialam testu owulacyjne,ale te na mocz.slyszalam zły o Afrodycie na sline,dobre to?

Gość jeśli chcesz WSPOMÓC planowani
nie mam pojęcia jak działa Afrodyta, bo nie stosowałam;) używałam testów paskowych z allegro i owulacja pokrywała się z moimi obserwacjami;) ale ja znam na tyle dobrze swój cykl, że testy robiłam tylko dla potwierdzenia tego co i tak wiedziałam bez nich;)

Gość julita28
Całego postu jeszcze nie przeczytałam,ale jest ciekawy Piszcie o swoich doswiadczeniach

Gość annaszka
na pewno planując można zwiększyć szanse, ale jak piszą tru dziewczyny nie jest to na 100%, ja dziewczynkę spłodziłam w 9 dniu cyklu czyli przed jajeczkowaniem, a chłopca w 17 dniu cyklu :-) wszystko zaplanowałam z premedytacją i udało się :-) życze powodzenia!

Gość annaszka
"to matka z syenm zawsze bedzie meic lepsze relacje niz matka z corka" - pierwszy raz słyszę to całkiem nieprawdziwą opinię, córka zawsze ciągnie do swojej rodziny, więc synowa też bedzie ciagnąć bardziej do swojej, no i slynna jest już miłość teściowych i synowych, oczywiście są wyjątki, nie ma co generalizować, jednak jagoda po Twoich wypowiedziach nie wydajesz się łatwą osobą w kontakcie, więc albo będziesz musiała zaciskać zebiska i włazić w dupę synowym, albo synowie ciebie kopną w d jak sie bedziesz za bardzo wpieprzać :-) julita mocno trzymam kciuki za córeczkę, mam w rodzinie dwie kuzynki, które mają 3 synów i oczywiście kochają te dzieciaki, ale widze ich tęsknotę za dziewczynką :-)

Gość julita28
Annaszka-dziękuję za kciuki!wiem,ze nie mogę się za bardzo nastawiać na ta córkę,ale wiem,ze synusia też będę kochać tak jak tych dwóch moich kochanych synalkow!wcześniej nie planowałam plci,ale teraz zobaczymy,może się uda.Moja siostra ma parkę.hm może będzie ta córeczka.Zobaczymy czy Bóg mi ja da.

Gość julita28
Annaszka-jak długie masz cykle?

Gość julita28
Dostałam ten okres! Uff,po 32 dniach. Zapewne dlatego,ze przestałam karmić. Dobrze,ze jest.

Gość julita28
Piszcie kochane o waszych doświadczeniach.

Gość julita28
Okres mam po 33 dniach.Mam nadzieje,ze nie będę miala takich długich cykli,ze to jest przez to,ze przestałam karmić.Zastanawiam się nad kupnem testu owulacyjnego Afrodyta.Co sadzicie?

Gość julita28
Piszcie kochane o swoich doświadczeniach!

Hmm,wydawało mi się, że głownym sprawcą jeśli chodzi o płeć jest dany plemnik-męski lub żeński-i żadne diety,pozycje,odliczanie nie ma tu sensu-ale może się mylę??Nie wiem czy inne rzeczy i działania mają wpływ na płeć prócz plemnika,który trafi w jajo...No w każdym razie ja cieszyłam się seksem, a od czasu do czasu sprawdzałam sobie testem ciążowym.A tak na poważnie-użyłam kilka razy testów owul. i jak pokazał 2 kreski, to uprawialiśmy seks.Alle kochaliśmy się też zanim test pokazałm 2 kreski, więc nie jestem w stanie powiedzieć czy synek zrobił się przed zrobieniem testu owul, czy podczas :D

Gość mama córeczki i synka
13 dzien cyklu caly cykl 28 dni- udalo siei jest dziewczynka

Gość mama córeczki i synka
plemniki meskie sa szybsze ale krócej zyja zenskie wolniejsze i zyja dluzej. dzieczynka przed owulacja chlopiec w owulacje

Gość gangrena chodząca
22 dzien cyklu, a cykle 28-29 dniowe. po prostu pozna owulacja - robilam testy

Gość julita28
Piszcie ,piszcie? Stosowała któraś test owulacyjny Afrodyta?

Gość agiew
Ja korzystałam kiedy się starałam :) ładnie pokazuje dni płodne. A masz jakieś konkretne pytanie o niego?

Gość agiew pomoz
Ja bym miała :) Mogą ten tester stosować kobiety z nieregularnymi cyklami?

Gość w 9 dniu cyklu
i jest córka

Gość vdrhtrhuyt
a u mnie 9 dzień i jest syn

Gość a u mnie było odwrotnie
współżyliśmy przed owulacją, zaraz po okresie i będzie syn ;)

u mnie owulacja przesunela sie o dobry tydzien, moze nawet wiecej i bedzie corka :-)