Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdhdsdsds

Czesto mamy gdzies wychodzicie.Macie duzy kontakt z ludzmi?

Polecane posty

Gość hdhdsdsds

Bo ja maly i strasznie mi tego brakuje.

Gość Mam jakiś pseudonim ale
ja wychodzę po zakupy :D i to nie codziennie :D Mam prawie zerowy kontakt z ludźmi na żywo, ale dużo siedzę w sieci i kontaktuję się w ten sposób, trwa to już prawie rok ale jakoś nie cierpię z tego powodu. Czasem odwiedza nas jakaś rodzinka (rzadko, dalsza raz na miesiąc, dwa, czasem brat mój czy męża wpadnie czy mama, i to tyle).

Nie mam duzego kontaktu z ludzmi bo jestem w domu i uwielbiam to a ludzie w wiekszosci mnie nudza.

Gość hdhdsdsds
wczoraj bylismy na urodzinach kolezanki corki z przedszkola. mimo ze to impreza dla dzieci bylo super. Byly tez inne mamy- pogadalsymy sobie , posmialysmy sie. I czulam taki nie dosyt. ze bardzo mi brakuje wyjsc do ludzi.

Gość jagoda czytając to co tutaj
masz do powiedzenia nie dziwię się, że z nikim nie spotykasz się, bo niby o czym miałabyś z kimś rozmawiać? kto chciałby słuchać tych bzdur na przykład o tym, że lepiej jest mieć synów, bo tańsi w utrzymaniu i lepiej mieć syna złodzieja niż córkę puszczalską:O z jakiego wygwizdowa ty jesteś kobieto?:O

Gość hdhdsdsds
a

Gość hdhdsdsds
tr

Gość gdzie jagoda takie madrosci
pisala?:D czy to zarty jakies?

tak, taki jest charakter mojej pracy, a ze godziny pracy mam nie normowane... :)

Gość gdzie jagoda takie madrosci
o kurwa a ja myslalam,ze takie herezje to prowokatorzy glosze jedynie:D

Gość paplitos
Zależy o jaki kontakt chodzi- tak żeby usiąść przy piwie i pogadać to rzadko, czasem koleżanka zajrzy, od tego mam rodzinę- rodzeństwo z partnerami, rodziców itd. Sporo nas :) A wychodzę do pracy na wieczory, praca lekka, nudna, ale kontakt z ludźmi przeważnie jest, a dodatkowo do niedawna miałam treningi 2x w tygodniu, to już bardziej "towarzyskie" bo fajna grupa, można pogadać no i robić coś razem :) Większych atrakcji mi nie trzeba. Jak wyjeżdżamy w sezonie letnim to wtedy zawsze więcej ludzi wokół.

Gość pomaranczka pomaranczkaaa
Jednak jagoda to kretynka

Gość hdhdsdsds
pomijajac kontat z luudzmi zpracy. Rodzina mojego daleko.Z moja rodzina mam slaby klontakt- moze raz na miesiac sie spotkamy na h i tylko tyle. takie wyjscia- wypic kawke , pogadac.

Gość lkdd
Codziennie chodzę do pracy i 3-4 razy w tygodniu na zumbę i fitness. Poza tym 2 razy w miesiącu jeżdżę na weekendy do innego miasta, bo studiuję. I wiadomo, czasem wyjdę też z koleżankami na jakąś imprezę itp. Odkąd pracuję (czyli od prawie 3 miesięcy), mam poczucie, że spędzam za mało czasu z moim synem.

Oj mamy mnóstwo koleżanek, kolegów. Właśnie wróciliśmy od znajomych:) ale rodziny brak:( bardzo lubię takie spotkania towarzyskie, porozmawiać z dziewczynami, nie koniecznie o dzieciach. Moj dom jest domem otwartym:)

Gość wifigdansk
ale czy czesto wychodzimy same czy z dzieckiem? ja wychodze z dzieckiem codziennie niezaleznie od pogody,no chyba ze jest trąba powietrzna czy mróz minus 50 st. ale tak to codziennie po conajmniej 3 godziny i zawsze mamy kontakt mze swiatem. a latem to juz cały dzien dopiero wieczorem wracamy czasami o 22. lepiej wyłazić-wtedy czlowiek jest zdrowszy.

Gość hdhdsdsds
i same i z dzieckiem.

Gość wifigdansk
no z dzieckiem to się chyba powinno wychodzić codziennie.zresztą-to moje zdanie no i mój niejako przymus-jestem sama z dzieckiem wiec jesli gdzies chcę wyjsc cos zalatwić a potrzeba jest raczej codziennie to biore dziecko bo nei zostawię go samego w domu.poza tym nie wyobrazam sobie zeby dziecko mi się kisiło w chałupie bo jest brzydka pogoda,uczy się wtedy lenistwa i drogi na skróty-po najmniejszej linii oporu,co jest w perspektywie czasu szkodliwe dla zdrowia fizycznego i psychicznego. owszem nieraz mi się nie chce ale się zmuszam i wyłażę,nawte jak nie potrzebuję,chociaz godzinkę się przewietrzyć.

Gość nikt?
Jagoda to faktycznie - pani juz podziękujemy :P lepiej sie nie wypowiadaj zwłaszcza na temat posiadania corek lub synów, bo nie wiesz o czym piszesz.... A co do wychodzenia z domu to oczywiscie, że wychodzę- raz dwa razy w miesiącu spotykam się z koleżankami z pracy- preferuje te bez dzieci, żebym nie musiała cały czas o nich gadac (mam szeroki zakres wiadomości tez na inne tematy) i nakręcone mamuśki, które potrafią gadać tylko o zupkach i kupkach mnie denerwują...

Gość lolitka23@
no wlasnie czemu wiekszosc kobiet po urodzeniu dzieci rezygnuje z jakiegokolwiek zycia tow.?wyjatkiem sa kinderbale...ja mam 2 dzieciakow i nie wyobrazam nie spotkac sie,choc 1 raz w miesiacu, z kolezankami i pogadac nie tylko o dzieciach.jednak moge liczyc tylko na bezdzietne,bo dzieciate zaszyly sie w domach....

Oj widze, ze tu rozsierdzilam coniketorych :D i dobrze! taka prawda, lepiej miec chlopca niz dziewczynke. Corka to tylko wstydu naniesie do domu jesli bedzie sie zle prowadzila :(

Gość egfjvhjkmdxh
to prawda! Jest takie powiedzenie: lepiej syna z więzienia wyciągać niż córkę z krzaków :D A jeszcze w dzisiejszych czasach dziewczyny są sto razy gorsze niż chłopaki :D

Gość żal ci dupę ściska, że córki
nie masz i taka jest prawda:P ja mam syna i dwie córki więc nie zazdrościć nikomu niczego nie muszę:P

czego mam ci zazdroscic? ze sie w 3 dzieci wpakowalas? ha ha dobre sobie. :D

Gość Niezdecydowanaaaaa
hehehe dobre z tymi córkami :D w sumie coś w tym jest ;P

tego, że mam i syna i córki:P i niczego nikomu zazdrościć nie muszę:D

wpakowałaś? może ty wpadłaś i masz dwóch synów, a moje dzieci WSZYSTKIE były planowane stać mnie, kocham dzieci więc tobie nic do tego ile ich mam:P