Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veressa

Czy każdy związek - małżeństwo przechodzi wypalenie? Kryzys wieku średniego.

Polecane posty

Gość paula345
Czarna Izabella Wydajesz sie madra osoba, ale powiedz mi jak sobie radzisz z tym, ze Twoj partner oglada sie za innymi. Moj facet jest moim idealem, ale oglada sie za innymi, chociaz twierdzi, ze tego nie robi. Poprostu mam chec z nim przez to zerwac.

Gość a ja sie dziwie, ze nie zauwa
zyliscie sedna problemu. 12 lat zwiazku i facet nie chce slubu. o czym to swiadczy? ano o tym, ze NIE KOCHA danej kobiety i czeka, az jakas inna spadnie mu z nieba. a zeby nie czekac samotnie, czeka z kobieta. to bylo do przewidzenia, ze on zechce sie wymiksowac z ukladu. ale nie ma jaja i jedyne, na co go stac, to zdrada (bo chodzi na boki na 99,99%). ale ty kobieto jestles nie lepszac. skoro widzialas, ze rok za rokiem mija , a on slubu nie chce (czyli nie widzi w tobie kobiety docelowej), na jaka cholere z nim siedzialas? zeby nie byc sama ? to masz co chcialas.

10 lat zwiazku, doczytalam teraz. no a slub, bo pojawily sie dzieci. decyzja wymuszona przez okolicznosci, a nie podjeta z serca. to oczywiscie do papugi.

a jednak nie umiem liczyc. 22 - 6 = 16. tyle lat twoj obecny maz migal sie od slubu. rece opadaja nad glupota. jego i twoja.