Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baiainn

syn zostawił żonę i dwójkę dzieci dla innej dziewczyny - nie wiem jak rozmawiać

Polecane posty

Gość ixyyyyyyyyyyy
nikt nikogo nie zabieral facet SAM odszedl ma swoj rozum to sie nim kierowal

Gość moj facet oszalał
rozumem , czy kutasem ? Wszyscy faceci są tacy sami!

Gość ixyyyyyyyyyyy
ale nikt go do tego nie zmuszal, sam tego chcial wiec mowienie, ze ktos zabral ojca dzieciom jest bezsensu bo jedynym winnym jest ojciec, a nie jego nowa kobieta

Gość co nie różnicuje
ze nie powinnos ie tak stać ale już sie nie odstanieludzie mają problemy.Na komunię autoro idź ale dzieci traktuj równo

Gość guhu
Jestem w podobnej sytuacji. Zostawiłem byłą dziewczynę i dwóch synów. Ciągłe awantury, krzyki, po prostu horror. Dzieci płaczą bo rodzice się kłócą, szarpią itp. Lepiej było tkwić w takim związku? Doszedłem do wniosku że lepiej jak będziemy żyli osobno. Teraz jestem z inną kobietą. Ale staram się mieć z nimi kontakt, chce żeby wiedziały że tata je kocha, że są wyjątkowe. Chce żeby fajnie spędzały czas ale ich matka robi mi na złość i buntuje dzieci przeciwko mnie. W podobnej sytuacji jest sporo takich ojców. Nie chciał mnie to nie będzie miał dzieci. Matki Polki- żałosne. Mściwe suki które krzywdzą swoje dzieci.

Gość gość
estem w podobnej sytuacji. Zostawiłem byłą dziewczynę i dwóch synów. Ciągłe awantury, krzyki, po prostu horror. Dzieci płaczą bo rodzice się kłócą, szarpią itp. Lepiej było tkwić w takim związku? Doszedłem do wniosku że lepiej jak będziemy żyli osobno. Teraz jestem z inną kobietą. Ale staram się mieć z nimi kontakt, chce żeby wiedziały że tata je kocha, że są wyjątkowe. Chce żeby fajnie spędzały czas ale ich matka robi mi na złość i buntuje dzieci przeciwko mnie. W podobnej sytuacji jest sporo takich ojców. Nie chciał mnie to nie będzie miał dzieci. Matki Polki- żałosne. Mściwe suki które krzywdzą swoje dzieci.

Gość Wasyl

Przeczytałem cały wątek. To jest to, czego obecnie zaczyna brakować w Internecie, czyli porad ludzi bez wyśmiewania i poniżania. Naprawdę cenna dawka informacji a niektóre odpowiedzi niezwykle bogate i sporo wnoszące.

Gość Konfederacja. W.i N.
Dnia 11.02.2013 o 11:42, Gość ytka. napisał:

Znając zycie jest pani zapewne zatwardziałą katoliczką która wyznaje zasadę" nawet jakby się bili, nienawidzili, gnoili to i tak muszą być do smioerci razem bo brali slub KOSCIELNY" Niestety zycie to nie bajka, a trwać latami w zwiazku w którym nie zostało nic prócz nienawiści czy niechęci to jest istny koszmar za zycia

szmaoto nie deprawuj misji Kościoła!

Gość Konfederacja. W.i N.
Dnia 4.10.2014 o 20:31, Gość gość napisał:

estem w podobnej sytuacji. Zostawiłem byłą dziewczynę i dwóch synów. Ciągłe awantury, krzyki, po prostu horror. Dzieci płaczą bo rodzice się kłócą, szarpią itp. Lepiej było tkwić w takim związku? Doszedłem do wniosku że lepiej jak będziemy żyli osobno. Teraz jestem z inną kobietą. Ale staram się mieć z nimi kontakt, chce żeby wiedziały że tata je kocha, że są wyjątkowe. Chce żeby fajnie spędzały czas ale ich matka robi mi na złość i buntuje dzieci przeciwko mnie. W podobnej sytuacji jest sporo takich ojców. Nie chciał mnie to nie będzie miał dzieci. Matki Polki- żałosne. Mściwe ... które krzywdzą swoje dzieci.

No niestety. Matka uważam, że ma prawo decydowania o losie dzieci co najmniej do 18 lat, a potem niech się dogada z dziećmi, czy chcą poznać ojca.  Taki los faceta fiuota!